وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
آموزش سئو و بهينه‌سازي سايت

آموزش سئو و بهينه‌سازي سايت

آموزش صفر تا صد سئو سايت، بهينه‌سازي سايت، قرار‌گرفتن در صفحه اول موتور جستجو

سئو كلاه خاكستري( Gray Hat SEO ) چيست؟

براي سئو سايت روش‌هاي مختلفي وجود دارد؛ دسته‌اي از راهكارها را تكنيك‌هاي سئو كلاه سفيد و دسته‌اي ديگر را سئو كلاه سياه مي‌نامند. سئو سفيد و سياه در واقع دو سر طيف‌اند؛ اما در اين ميان يك رنگ خاكستري هم هست كه ميانه‌روتر از دو دسته ديگر عمل مي‌كند و آن دسته تكنيك‌هاي سئو كلاه خاكستري است. به نظر شما آيا استفاده از تكنيك‌هاي خاكستري مي‌تواند بي‌ضرر باشد؟ آيا اصلاً سودي براي سايت خواهد داشت؟ با ما همراه باشيد تا پاسخ اين سؤالات را بررسي كنيم.

سئو كلاه خاكستري چيست؟

سئو كلاه خاكستري همان طور كه از نامش پيداست جايي ميان سئو كلاه سياه و سئو كلاه سفيد است. در واقع در تكنيك‌هاي سئو كلاه خاكستري، متخصص سئوكار بخشي از روش‌هاي سئو كلاه سفيد را با بخشي از تكنيك‌هاي سئو كلاه سياه تركيب مي‌كند و آنچه در نهايت حاصل مي‌شود يك سري تكنيك‌هاي منطبق با قوانين موتورهاي جستجو و البته كاربرپسند خواهد بود.

سئو كار كلاه خاكستري كيست؟

سئو كار كلاه خاكستري يك متخصص سئو است كه نه پيروي تكنيك‌هاي سئو كلاه سياه است و نه كاملاً در حيطه سئو كلاه سفيد كار مي‌كند؛ اين شخص در واقع براي بالا بردن رتبه سايت از راه‌كارهايي استفاده مي‌كند كه به‌صورت كلي غيرقانوني نيستند. موتورهاي جستجو براي رتبه دادن به سايت‌ها از يك سري معيارها تبعيت مي‌كنند و در مقابل يك سري خط قرمزها براي سايت‌ها در نظر گرفته‌اند كه تخطي از آن‌ها منجر به جريمه سايت خواهد شد؛ براي مثال موارد زير بخشي از خط قرمزهاي گوگل به شمار مي‌روند:

  • استفاده از محتواي كپي شده از سايت‌هاي ديگر
  • نشر محتواي بي‌كيفيت در سايت
  • بيشتر بودن تعداد تگ‌ها نسبت به محتوا
  • استفاده بي‌مورد كلمات كليدي در صفحه؛ به گونه‌اي كه به معني متن آسيب بزند
  • انتخاب كلمه كليدي غير مرتبط با محتواي صفحه
  • انتخاب انكرتكست بي‌ارتباط با محتواي صفحه مقصد لينك
  • و بسياري موارد ديگر

سئوكاران كلاه سياه با استفاده از اين روش‌ها قادرند يك وب‌سايت را طي مدت زمان بسيار كوتاهي به صفحه اول نتايج گوگل برسانند. اما نكته حائز اهميت اين است كه اين نتايج موقتي بوده و گوگل طي مدت كوتاهي متوجه تقلب آن‌ها خواهد شد. اينجاست كه سايت را با جريمه‌هاي سنگيني كه مي‌تواند افت ناگهاني و شديد رتبه سايت يا حتي حذف كامل سايت از صفحات نتايج جستجو باشد روبرو مي‌كند. در مقابل، سئو كاران كلاه خاكستري از قوانين موتورهاي جستجو تبعيت مي‌كنند و بنابراين اقدامات ايشان جريمه‌اي در پي نخواهد داشت و فقط باعث تسريع روند بهبود رتبه سايت مي‌شود. تنها نكته‌اي كه در اينجا بايد به آن اشاره داشت اين است كه گاهي استفاده از تكنيك‌هاي كلاه خاكستري به افزايش تعداد مخاطبان واقعي سايت منجر نمي‌شود.

چرا سئو كلاه خاكستري اهميت دارد؟

مسئله اينجاست كه اگر كسي بخواهد فقط از تكنيك‌هاي سئو كلاه سفيد استفاده كند، بايد سال‌ها با سايت‌هاي مشابه خود رقابت كند تا كم كم در صفحه نتايج جستجو بالا بيايد. چرا؟ چون بايد سال‌ها زمان بگذرد تا بتواند به اندازه رقيبانشان بك لينك‌هاي كاملاً طبيعي بگيرد. در واقع اين كار از نظر اقتصادي به هيچ وجه عاقلانه به نظر نمي‌رسد و به صرفه نيست. به همين جهت، متخصصان سئو براي گرفتن بك لينك كمي به سايت كمك مي‌كنند. هر اقدامي كه در جهت جذب بك لينك صورت بگيرد، شما را از پيروان سئو كلاه سفيد خارج خواهد كرد. اكثر كساني كه ادعا مي‌كنند فقط تابع تكنيك‌هاي سئو كلاه سفيد هستند، در واقع از تكنيك‌هاي سئو كلاه خاكستري استفاده مي‌كنند.

تكنيك‌هاي سئو كلاه خاكستري چيست؟

در اينجا يك سؤال مطرح خواهد شد و آن اين است كه مرز بين سئو كلاه خاكستري و سئو كلاه سياه كجاست؟ در واقع كدام تكنيك‌ها جزء سئو كلاه سياه محسوب مي‌شوند و چه تكنيك‌هايي را مي‌توان در بخش سئو كلاه خاكستري و كم خطرتر سئو در نظر گرفت؟ موارد زير از روش‌هاي سئو كلاه خاكستري هستند؛ يعني شما با استفاده از آن‌ها قوانين گوگل را به طور مستقيم نقض نكرده‌ايد و در نتيجه سايتتان را در معرض خطر جريمه‌هاي سنگين گوگل قرار نخواهيد داد. در عوض مي‌توانيد به بهبود رتبه سايتتان هم كمك كنيد:

1- كمين كردن براي خريد دامنه‌هاي قديمي

در اين تكنيك يك دامنه منقضي شده كه با كلمات كليدي مد نظر ما هم آهنگي داشته است را خريداري مي‌كنيم. سپس صفحاتي با كيفيت در آن دامنه اضافه مي‌كنيم و به سايت خود لينك مي‌دهيم. در اين روش گاهي محتواي قبلي آن دامنه را يافته و آن را در دامنه جديد كپي مي‌كنند. يا محتوايي نزديك به محتواي قبلي به آن اضافه مي‌كنند. اين روش به نام ايجاد لينك معتبر هم شناخته مي‌شود.

2- بك لينك گرفتن از شبكه‌هاي اجتماعي

گوگل به بك لينك‌هاي گرفته شده از شبكه‌هاي اجتماعي حساس نيست و هيچ كدام از الگوريتم‌هاي گوگل، شما را براي بك لينك گرفتن از شبكه‌هاي اجتماعي جريمه نمي‌كنند. در اين روش كافي است قطعه‌اي از متن و يك عكس مرتبط با آن در شبكه‌هاي اجتماعي به اشتراك بگذاريد. سپس در همان متن با قرار دادن يك لينك كاربر را به مطالعه ادامه مطلب در سايت اصلي دعوت كنيد. البته اين روش جزو تكنيك‌هاي كلاه سفيد سئو هم قرار مي‌گيرد به اين شرط كه در هر شبكه اجتماعي تنها يك صفحه ايجاد كرده باشيد. اما در سئو كلاه خاكستري، در هر شبكه اجتماعي چند صفحه اجتماعي ايجاد مي‌شود و اين‌طور وانمود مي‌شود كه تعداد صفحات زيادي به سايت مقصد لينك داده‌اند.

3- تغيير ظاهر وب‌سايت

گاهي سئوكاران كلاه خاكستري با تغيير در كدها و متن صفحات وب‌سايت وانمود مي‌كنند كه سايت هر چند وقت يك بار به‌روزرساني مي‌شود. اين روش بيشتر براي سايت‌هايي كاربرد دارد كه امكان توليد محتوا ندارند. سايت‌هاي تك‌صفحه‌اي و كارخانه‌هاي تك محصولي از اين دسته هستند.

4- افزودن امكان نظردهي به همه مخاطبان

همه سئو كاران با سايت هايي كه به آنها اجازه قراردادن كامنت ميدهند آشنا هستند. اين سايت ها يك هدف دارند و آن اين است كه همواره محتوايي در حال بروز شدن داشته باشند. بيش از 9 ميليون سايت در سراسر دنيا به شما امكان قرار دادن كامنت اسپم در سايت شان را ميدهد. سئو كاران كلاه خاكستري با افزودن ويژگي rel=nofollow به لينك هاي كامنت از جريمه شدن توسط گوگل و ساير موتورهاي جستجو مي گريزند. اين روش براي وبلاگ هايي در زمينه آموزش طراحي سايت، بازارايابي، برنامه نويسي،... بسيار مفيد است زيرا بسياري كامنت هاي دريافتي با نوع محتواي وبلاگ همخواني دارند.

5- بك لينك سازي

يكي از تكنيك هاي سئو كلاه سياه ايجاد بك لينك از فروم ها و كامنت ها است. در سئو كلاه خاكستري شما در فروم هايي مانند Moneysavingexpert.com به دنبال موضوعاتي همخوان با موضوع سايت خود گشته و به سوالات موجود پاسخ هايي مي دهيد كه درآن بك لينكي به سايت خودتان نيز موجود است. براي انجام اين كار در فروم هاي فارسي مي توانيد در گوگل براي فروم مرتبط با موضوع سايت خود جستجو كنيد.

6- استفاده از دكمه اشتراك گذاري

اين تكنيك را در سئو كلاه سفيد هم مشاهده خواهيد كرد. قرار دادن دكمه اشتراك گذاري مطالب سايت در شبكه هاي اجتماعي مي تواند بسادگي بر ميزان بكلينك هاي شما در شبكه هاي اجتماعي بيافزايد. افزودن دكمه هاي + براي گوگل و Like براي فيسبوك و تويتر در پست ها نيز يكي از تكنيك هاي سئو كلاه خاكستري است كه با تكنيك هاي سئو كلاه سفيد مشترك است.

7- اخاذي از سايت هاي رقيب

در اين روش كلاه خاكستري در سايت صفحات براي رقبا ايجاد مي كنيد و آنها را تبليغ مي كنيد. و بعد از آنكه اين صفحات رنك گرفتند به شركت هاي رقيب پيام مي دهيد كه براي لينك شدن اين صفحات به سايت هايشان ميتوانند مبلغي را بپردازند. اين تكنيك گاهي جزء تكنيك هاي كلاه سياه هم طبقه بندي مي شود. يك روش سوء استفاده از اين روش اين است كه شما مي توانيد در يك دامنه جداگانه به تمام رقبايتان لينك بدهيد و سپس به گوگل گزارش دهيد كه سايت هاي رقبايتان لينك خريده اند.

8- در مجلات آنلاين لينك خريداري كنيد

مجلات آنلاين به كاربران امكان مي دهند كه با پرداخت مبلغي ديگر لينك هاي تبليغاتي را نبينند. اما بازهم تعداد كاربراني كه تبليغات اين سايت ها را مشاهده مي كنند زياد است. خريد بك لينك جزء تكنيك هاي كلاه سياه است. سئو كاران كلاه خاكستري بجاي پرداخت هزينه براي خريد تعداد بيشماري بك لينك تنها تعداد كمي بكلينك از سايت هاي بسيار متعبر تهيه مي كنند.

9- توليد اخبار

سايت هاي خبري بندرت به منبعي واقعي اشاره مي كنند. بنابراين مي توان به راحتي با كمي تغيير خبر، آنها را در سايت خود منتشر كرد. اخباري مانند گسل ها و زلزله در حال حاضر در ايران بسيار پر مخاطب است و براحتي در شبكه هاي مجازي به اشتراك گذاشته مي شود.

10- لينك از خيريه ها

اگر مي خواهيد لينك رايگان با كيفيت داشته باشيد. يكي از تكنيك هاي سئو كلاه خاكستري براي دريافت چنين لينك هايي اين است كه يك دكمه پرداخت به يك نهاد خيريه در سايت خود قرار ميدهند. سپس از سازمان خيريه ميخواهند كه در سايت شان براي تائيد به سايت يك لينك به آنها بدهد.

با اين روش لينكي دارند كه گوگل به آن امتياز منفي نمي دهد.

11- استفاده از برخي تكنيك هاي كلاه سياه

از 8 تكنيك سئو كلاه سياه ميتوان با احتياط براي سئو كلاه خاكستري سود جست. منظور از احتياط استفاده حداقلي از اين تكنيك ها است. در سئو كلاه خاكستري ميتوان اين تكنيك ها را براي رقبا نيز پياده كرد تا امتياز منفي رقبا افزايش يابد.

  • محتواي غير مجاز را تبليغ كنيد. (معرفي سايت هايي كه آهنگ هاي خوانندگان را بصورت كپي قرار ميدهند و مانند آن.)
  • گوگل بولينگ: در اين روش شما تكنيك هاي كلاه سياه را براي رقبايتان اجرا و سپس سايت آنها را به گوگل گزارش ميكنيد. با اين روش آنها رتبه خود را به شما خواهند داد.
  • عفوني كردن سايت: سايت هايي كه امنيت پاييني دارند را با قرار دادن در معرض هك دچار افت رتبه مي كنند.
  • حرف هاي نامربوط زدن در كامنت سايت هاي رقبا
  • با واژه هاي ناخواسته به سايت رقبا در انجمن ها لينك دادن.
  • محتواي كپي ايجاد كردن
  • كليك كنيد هاي تقلبي
    به صفحه اي كه در سايت رقبا وجود ندارد لينك تقلبي ايجاد مي كنيد. مثلا يك لينك با عنوان گلزار دوباره ازدواج كردن در صفحه اجتماعي پر مخاطبي قرار مي دهيد كه به يك صفحه از سايت رقيب كه وجود ندارد لينك شده است. به اين ترتيب تعداد كد 404 سايت رقيب بشدت بالا مي رود.
  • شاخص كردن سايت رقبا با عبارات ناخواسته در شبكه هاي اجتماعي
    مثالا فرض كنيد يك شركت طراحي سايت نوپا بخواهد رتبه يك شركت با سابقه را بربايد و براي اينكار در شبكه هاي اجتماعي يك تبليغ ايجاد مي كند و در آن واژه تبليغاتي خود را اين چنين مي نويسد: سئو كلاه سياه بصورت حرفه اي را به ما بسپاريد. و به سايت رقيب لينك مي دهد. به اين ترتيب اين تبليغ را هنگام بازاريابي به مشتريان نشان مي دهد و مي گويد فلان شركت با تكينيك كلاه سياه سايت را سئو مي كند.

12 - دستكاري كلمات كليدي

در اين روش شما كلمات كليدي را دستكاري مي كنيد تا به موتورهاي جستجو را فريب دهيد و آنها گمان كنند كه اين دو كلمه به هم مرتبط هستند. مثال: فروش باتري ماشين در تهران را با كلمه كليدي فروش ماشين در تهران توسط شركت فلان جايگزين مي كند. و با لينك هايي كه واژه فروش باتري و نام شركت در آنها است به اين صفحه لينك مي دهند. اين روش بسيار زمانبر است. اما نتيجه آن اين است كه گوگل نام شركت را به جستجو كنندگان خدمات مربوط به آن شركت پيشنهاد مي دهد. يعني هنگامي كه شما در گوگل براي فروش باتري ماشين را جستجو مي كنيد. گوگل به شما پيشنهاد مي كند كه فروش باتري ماشين آن شركت بخصوص را هم مشاهده كنيد.

13- از توضيح سرويس اصلي براي پنهان كردن محتواي نامربوط استفاده مي شود

در اين تكنيك يك واژه ترند را مي خواهند در صفحه اي قرار دهند. ولي براي جريمه نشدن يك مقدمه از سرويس اصلي سايت خود را اضافه مي كنند. و سپس محتواي مرتبط با كلمه ترند را قرار ميدهند. به اين ترتيب موتور جستجو و كاربر هر دو فريب مي خورند و جريمه اي هم در كار نيست. مثال: شما براي كلمه كليدي دانلود سريال شهرزاد تبليغ مي كنيد. ولي در صفحه خود ابتدا يك قسمت را به توضيح كلي سايت اختصاص مي دهيد. سپس در بخشي مجزا لينك دانلود سريال را قرار مي دهيد. به اين ترتيب هم موتور جستجو و هم كاربر مشكلي با اين كار شما نخواهند داشت.

14- سوء استفاده از ثبت سايت در وبمستر

يك دامنه در وبمستر ثبت كنيد و يا به دامنه اي پول بدهيد كه فايل HTML معرفي سايت شما را در هاست خود بارگذاري كند و سپس براي آن دامنه چند صفحه ايجاد كنيد كه به سايت خودتان ريداركت ميشوند. اينكار هنوز جزء تكنيك هاي كلاه سياه محسوب نمي شود. ولي بايد انتظار داشت كه گوگل بزودي اين روش را نيز جريمه كند.

15- محتواي كپي شده حرفه اي

در اين روش محتواي كپي شده را ويرايش مي كنند تا واژگان آن با محتواي اصلي متفاوت باشد ولي همان مفاهيم را القاء كند. اگر تمام واژگان تغيير كنند. موتورهاي جستجو قادر به تشخيص كپي بودن مطلب نخواهند شد. سئو كاران كلاه خاكستري براي آنكه اين روش كاملا امن باشد بجاي استفاده از يك سايت از چند سايت محتوا مي دزدند و متن محتوا را تغيير ميدهند. افزودن نكات به يك مقاله كپي شده ميتواند كاربر و موتورهاي جستجو را وادار كند كه به مقاله شما بعنوان يك مقاله مستقل با ارزش نگاه كند.

16- ياداشت منفي بنويسيد

مردم عاشق خواندن نظرات مخالف هستند. مطالب زرد و نقد هاي منفي توسط مردم بسيار بيشتر از مطالب مفيد و مثبت مورد استقبال قرار داده مي شوند. مثال : در يك سايت فيلم بجاي معرفي سابقه حرفه اي نيوشا ضيغمي، از شايعات مربوط به ثروت همسرش و يا شايعه مادر شدنش مطلب مي نويسند. تحقيقات نشان داده اين مطالب بيشتر خوانده شده. بيشتر به اشتراك گذارده شده. بيشتر مورد بحث قرار مي گيرند.

17- زنجيره لينك

در اين روش چندين سايت به هم بصورت زنجير وار وابسته هستند و كاربر را به مراجعه به ساير سايت ها هدايت مي كنند. براي جريمه نشدن در اين روش هر سايت تنها بايد يك سايت در حلقه لينك هاي خود داشته باشد.

18- پرداخت هزينه براي تبليغ

نويسندگان براي نوشتن مطلب تبليغي براي سايت و محتواي شما هزينه هايي را دريافت مي كنند. از وبلاگ نويسيان برتر دعوت كنيد كه در ازاي دريافت هزينه براي شما يك تبليغ بنويسند.

19- قرار دادن كالاي رايگان

بسياري از سايت ها امكان ارائه خدماتي بصورت رايگان را دارند. يكي از روش هاي افزايش ميزان بازخورد اين سايت ها قرار دادن كلاها و خدماتي بصورت رايگان است. اين روش كه در سئو كلاه سفيد هم قابل استفاده است؛ كاربرواقعي را هدف قرار ميدهد و يك تكنيك قانوني بازاريابي محسوب مي شود.

20- جابجا كردن محتوا

شايد اسم اين تكنيك را نشنيده ايد. اما اين تكنيك بسيار موثر است. همگي مي دانيم كه گوگل در صفحات داخلي اولين لينك داخلي به يك صفحه را مد نظر قرار مي دهد. و اگر در يك صفحه داخلي مثلا صفحه اصلي سايت با كلمه كليدي HOME در نوار منو لينك دهيد. گوگل ديگر با لينك هاي ديگري كه در محتواي خود براي صفحه اصلي ايجاد كرده ايد توجه نمي كند. بنابراين ميتوان باجابجا كردن كدهاي يك سايت به رتبه گيري يك صفحه كمك كرد.اين موضوع براي سايد بار هم صحت دارد. يعني اينكه بيشتر طراحان سايت به اين موضوع كه ابتدا كدهاي محتوا را قرار دهند و بعد كدهاي سايت بار را توجه نمي كنند. در حالي كه اين امر بسيار مهم است.

21- افزودن امكان نظر دهي به همه مخاطبان

همه سئوكاران با سايت‌هايي كه به آن‌ها اجازه قرار دادن كامنت مي‌دهند آشنا هستند. اين سايت‌ها يك هدف دارند و آن اين است كه همواره محتوايشان در حال بروز شدن باشد. بيش از 9 ميليون سايت در سراسر دنيا به شما امكان قرار دادن كامنت اسپم در سايتشان را مي‌دهد. سئوكاران كلاه خاكستري با افزودن ويژگي rel=nofollow به لينك‌هاي كامنت از جريمه شدن توسط گوگل و ساير موتورهاي جستجو مي‌گريزند. اين روش براي وبلاگ‌هايي در زمينه آموزش طراحي سايت، بازاريابي، برنامه نويسي،... بسيار مفيد است زيرا در اين صورت كامنت هاي دريافتي با نوع محتواي وبلاگ همخواني خواهد داشت.

22- انتشار رپورتاژ آگهي

يكي از مهم‌ترين و رايج‌ترين روش‌هاي سئوي كلاه خاكستري نوشتن رپورتاژ آگهي يا رپورتاژ خبري است. اين تكنيك بيشتر با هدف گرفتن بك لينك از سايت‌هاي معتبر اجرا مي‌شود؛ هرچند كه در حين آن، خدمات شما نيز به مشتريان معرفي خواهد شد.

جمع بندي

همان طور كه گفته شد، بدون انجام تكنيك‌هاي سئو كلاه خاكستري نمي‌توانيد در رقابت با رقبايتان پيروز شويد. پس هر سئوكاري و هر مدير سايتي بايد براي اينكه به نتيجه برسد از پيروان سئو كلاه خاكستري شود. در واقع بدون چون و چرا اين تكنيك سئو بهترين نوع سئو سايت به شمار مي‌رود.

منبع: وب24



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۲۶ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

سئو كلاه سياه (Black Hat Seo) چيست؟ تكنيك هاي خطرناك در اين روش

سئو كلاه سياه (Black Hat Seo) چيست؟ تكنيك هاي خطرناك در اين روش

سئو كلاه سياه چيست؟

به تكنيك ها، استراتژي ها و روش هايي كه مخالف قوانين موتورهاي جستجو باشد و سعي در گمراه كردن آنها داشته باشد، گفته مي شود.

سئو كلاه سياه چيست؟ سئو كلاه سياه به تكنيك، استراتژي ها و روش هايي گفته مي شود كه از روش هاي غيرقانوني و مخرب سعي مي كنند رتبه وب سايت افزايش دهند. در واقع در سئو كلاه سياه، هدف بيشتر افزايش رتبه در موتورهاي جستجو است و هيچ تمركزي برروي مخاطبان و كاربران سايت وجود ندارد. البته خب افراد كه در زمينه سئوكلاه سياه، فعاليت مي كنند، هيچگاه از دستورعمل هاي قانوني گوگل تبعيت و پيروي نمي كنند و فقط يك چيز را مي ببيند: قرار گرفتن در صفحه اول گوگل در سريعترين زمان و به هر قيمتي.

فهرست مطالب

  • 8 تكنيك خطرناك سئو كلاه سياه
  • 1. خريد لينك
  • 2. كامنت هاي اسپم
  • 3. محتواي كپي شده
  • 4. دوباره عبارت بندي كردن مقاله ها
  • 5. پنهان كردن متن (cloaking)
  • 6. Doorway page
  • 7. به كار بردن كلمات كليدي زياد
  • 8. محتواي غيرقابل مشاهده

در جهان سئو، قوانيني وجود دارد كه مي بايست رعايت شود. اين قوانين براي خود ما مي باشد كه با تبعيت از آنها علاوه بر ايجاد يك محيط مناسب و بهبود تجربه كاربري، مي توانيم رتبه سايت خود را به صورت كاملا اصولي افزايش دهيم كه هيچگاه دچار افت نشود. براي افزايش رتبه سايت، نياز است كه هميشه با آخرين تغييرات گوگل و تكنيك هاي جديد سئو، به روز باشيد تا بتوانيد در رتبه اول گوگل قرار بگيريد. متاسفانه، بيشتر افرادي كه در زمينه سئو كلاه سياه فعاليت مي كنند، با اينكه با آخرين آشنا هستند اما در واقع مي خواهند كه ره صد ساله را يك شبه بپيمايند و نه تنها نمي توانند بلكه سخت مورد جريمه گوگل قرار مي گيرند. در ادامه مقاله، قصد داريم كه 8 تكنيك خطرناك كه در سئو كلاه سياه استفاده مي شود را بيان كنيم.

8 تكنيك خطرناك سئو كلاه سياه1. خريد لينك

مت كات متخصص سئو بيان مي كند:

"اكثريت افراد براي اينكه بتوانند لينك هاي ورودي بيشتري بگيرند و سريع تر در صفحات اول قرار بگيرند، اقدام به خريد لينك مي كنند." اين يكي از بدترين تكنيك هاي سئو كلاه سياه است كه متاسفانه سايت هاي بزرگ هم استفاده مي كنند.

مالكان سايت فكر مي كنند كه با خريد لينك، مي توانند سايت خود را سريعتر بالا بياورند و در همان رتبه بمانند و همچنين ديگر لازم نيست بابت توليد محتوا كلي هزينه كنند اما بايد بگوييم، خريد لينك يكي از موارد سئو كلاه سياه است و گوگل امروزه به افرادي كه مي خواهند با دورزدن قانون، سايت خود را بهينه نمايند، شديد برخورد خواهد كرد.

2. كامنت هاي اسپم

حتما تا به حال مشاهده كرده ايد كه افرادي زير پست هاي شما كامنت گذاري مي كنند يا لينك هاي سايت خود را قرار مي دهند كه از نظر محتوا و موضوع هيچ ارتباطي با سايت شما ندارند. همچنين ممكن است كه خود شما اين كار را انجام بدهيد. بايد گفت چنين كامنت هايي را " كامنت اسپم" مي گويند. كامنت اسپم يكي ديگر از تكنيك هاي سئو كلاه سياه است كه افراد اغلب فكر مي كنند، برروي سايت تاثير مثبت دارد.

اول اينكه اصولا سايت ها، لينك هاي ورودي به ديگران به صورت noopener noreferrer nofollow در مي آورند كه اين يعني ، هيچ تاثيري اين بك لينك بروي رتبه سايت شما ندارد و حتي ممكن است كه باعث جريمه سايت شما هم گردد.

همچنين اگر شما كامنت هاي بلاگ سايت خود را بدون بررسي تاييد كنيد كه نمايش داده شود، ممكن است كه لينك هاي اسپم و مخرب قرار بگيرد كه اين مساله تاثير منفي برروي سايت شما خواهد گذاشت و همچنين باعث مي شود كه جلوه بلاگ شما در بين بقيه كاربران تخريب گردد. پس براي چه اينقدر اصرار داريد كه از تكنيك سئو كلاه سياه استفاده كنيد تا مورد جريمه گوگل و كاهش رتبه واقع شويد؟

3. محتواي كپي شده

در خود توليد محتواي ناب صحبت زياد شده است و همه افراد نيز مي دانند كه محتوا، پادشاه سايت است. راحت ترين و ارزانترين روش براي سئو سايت، توليد محتواي ناب است. موتورهاي جستجو به محتواي ناب اهميت زيادي ميدهند و استفاده از محتواي كپي شده را بدترين نوع سئو كلاه سياه مي دانند.

محتواي كپي شده علاوه براينكه مي تواند باعث جريمه سايتتان گردد و رتبه آن را تحت تاثير قرار دهد، هويت و اعبتار شما را بين كاربرانتان خراب خواهد كرد. البته اگر قرار است كه از محتوا سايتتان را دوباره به كار ببريد ( براي مثال مقاله قديمي را به درخواست كاربران باز دوباره در سايت تان قرار دهيد)، بهتر است كه از تگ canonical استفاده كنيد.

4. دوباره عبارت بندي كردن مقاله ها

دوباره عبارت بندي كردن مقاله در واقع شبيه همان محتواي كپي شده مي باشد. اين كار يك دزدي ادبي محسوب مي شود و فرق آن با محتواي كپي شده اين است كه عبارتها را جابجا مي كنند تا خيلي شبيه مقاله اصلي به نظر نرسد ولي بايد گفت كه الگوريتم گوگل خيلي باهوش است و سريعا از روي عبارت خاص مي تواند مطلب اصلي را از فرعي تشخيص دهد و دزد آن را جريمه كند. يك تكنيك سئو كلاه سياه ريز است كه خيلي فكر مي كنند در آن زرنگ هستند.

5. پنهان كردن متن (cloaking)

پنهان كردن متن يك تكنيك هاي فريب آميز است كه آن را به عنوان سئو كلاه سياه مي شناسند. در اين تكنيك، مدير سايت يا مسئول محتوا، متني را مي نويسد كه براي كاربران قابل نمايش نيست و فقط موتورهاي جستجو مي توانستند آن را مشاهده كنند. البته امروزه ديگر موتورهاي جستجو متوجه اين مطلب مي شوند و سريعا سايت را جريمه مي كنند ولي خب به هر حال باز هم استفاده مي شود.

6. Doorway page

اين هم يكي ديگر از تكنيك هاي سئو كلاه سياه مي باشد. در واقع اين صفحه، به عنوان صفحه پرش يا پل شناخته مي شود كه براي كلمه كليدي مورد هدف كاملا بهينه شده است و از نظر محتوا ارزش آنچناني ندارد و هدف آن فقط ارسال كاربر از اين صفحه به ديگر صفحاتي است كه هيچ ارتباطي با عبارت مورد جستجو كاربر ندارد.

در اين تكنيك سئو كلاه سياه، در اين صفحه عباراتي به صورت لينك شده نوشته مي شوند كه كاربر به دنبال آن ها مي باشد براي مثال" اگر مي خواهيد كه ده روش بهينه سازي سايت را بدانيد، برروي اينك لينك كليك كنيد" اما محتواي داخلي آن هيچ ارتباطي با عنوان لينك ندارد.

7. به كار بردن كلمات كليدي زياد

اين تكنيك كه قبلا خيلي كاربردي بود، امروزه نه تنها هيچ كاربردي ندارد بلكه بايد جريمه سايت مي شود. گوگل براي هر كلمه كليدي يك چگالي مصرف تعيين كرده است كه بين 1 تا 3 درصد در هر صفحه مي باشد. به كار بردن زيادي آن، باعث مي شود كه گوگل گمان كند، شما قصد داريد با اين روش تمام ترافيك را به سمت خود جذب كنيد و هيچ محتواي باارزشي نداريد، از اين رو سايتتان را جريمه خواهد كرد و شما را جزو استفاده كنندگان سئو كلاه سياه قرار مي دهد.

8. محتواي غيرقابل مشاهده

در اين تكنيك كلمات كليدي را به صورت سفيد در پس زمينه مطلب استفاده مي شود. از اين رو كاربر نمي تواند آن ها را مشاهده كند اما موتورهاي جستجو آن را مي بيند. اين هم يكي از تكنيك هاي سئو كلاه سياه است كه ممكن است شما مورد جريمه استفاده بيش از حد از كلمات كليدي قرار دهد.

فرق اين مورد با cloaking اين است كه در پنهان سازي شما مي توانيد كدهاي جاوااسكريپت را هم مخفي كنيد ولي در محتواي غير قابل مشاهده، فقط متن ها پنهان مي شود. به هرحال هر جز تكينك سئو كلاه سياه تلقي مي شود.

منبع



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۲۵ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

سئو كلاه سفيد (White hat SEO) و 7 روش اثربخش

سئو كلاه سفيد (White hat SEO)

  • سئو كلاه سفيد چيست؟
  • روش ها و تكنيكهاي سئو كلاه سفيد
  • محتواي باكيفيت
  • به روزرساني مطالب قديمي سايت
  • لينكسازي معتبر
  • بهينه سازي سايت براي موبايل
  • برآورده كردن هدف كاربر
  • استفاده صحيح از كلمات كليدي
  • تمركز بر بازاريابي محتوا

هرساله تغييراتي از جمله به روزرساني الگوريتم‌هاي گوگل روي اصول سئو تاثير مي‌گذارند و اين به روز رساني‌ها چه از قبل اطلاع داده شده باشند چه نه، صاحبان وبسايت‌ها را مورد هدف قرار مي دهند.

معمولاً وبسايت‌هايي كه اصول سئو را با استفاده از توصيه‌هاي گوگل اجرايي مي‌كنند بعد از آپديت‌هاي آن شاهد بهبود رتبه در تمامي صفحاتشان هستند.

اين توصيه هاي كاربردي گوگل براي بهينه سازي وبسايت را عموماً سئو كلاه سفيد (white hat SEO) مي‌نامند. در اين مقاله قصد داريم راجع به اينكه سئو كلاه سفيد چيست و از چه روشها و تكنيك‌هايي براي سئوي كلاه سفيد مي‌توان استفاده كرد صحبت كنيم.

سئو كلاه سفيد چيست؟

قبلاً درباره اينكه سئو چيست و چه كارايي‌هايي دارد به تفضيل صحبت كرديم، بدون شك در كنار نام سئو نام رنگ هاي سياه، سفيد و خاكستري به گوشتان خورده است و پرسيده ايد كه مثلا سئو كلاه سفيد چيست؟

سئو كلاه سفيد (سئو white hat) نوعي استراتژي بهينه سازي سايت (SEO) است كه با در نظرگرفتن قوانين موتورهاي جستجو به ويژه گوگل انجام شده است. درواقع در سئو كلاه سفيد، با استفاده از تكنيك‌هايي كه توسط گوگل طراحي شده رتبه سايتمان را افزايش مي‌دهيم. در ادامه به سوال دوم شما كه سئو كلاه سفيد چه تكنيك‌ها و اصولي دارد پاسخ مي‌دهيم.

روش ها و تكنيكهاي سئو كلاه سفيد

دلايل زيادي براي پياده‌سازي سئو كلاه سفيد نسبت به ديگر رنگ‌هاي آن وجود دارد ولي به اين معنا نيست كه تنها با پيروي از قوانين گوگل و استفاده از كلمات‌ كليدي در تيترها به هدف خواهيم رسيد.

پس نكات و تكنيك‌هاي سئو كلاه سفيد چيست؟ با آموختن استراتژي‌هاي سئو كلاه سفيد مي‌توانيد در 2022 تفاوت زيادي ايجاد كنيد تا رتبه وبسايت‌تان در موتور جستجو بهبود يابد. اگرقصد فراگيري تكنيك‌هاي سئو كلاه سفيد را داريد با ما همراه باشيد.

1. محتواي باكيفيت

يكي از مهم ‌ترين و اصلي‌ترين روش‌هاي سئو كلاه سفيد توليد محتواي با كيفيت است. براي اينكه ترافيك سايت را بهبود ببخشيد لازم است محتواي باكيفيت استفاده كنيد. محتواي با كيفيت يعني ارائه مطالب و متون مفيد وجذاب.

براي اين منظور بايد خودتان را بجاي كاربران بگذاريد و به اين فكر كنيد كه كاربر به دنبال چيست و چه سوالاتي در ذهن خود مي‌پروراند، تا به درك بهتري ازخواسته‌هاي آنها برسيد.

به اين منظور از تمامي روش‌هاي ممكن مثل ابزارها، محتوا، لينك‌ها و مديا در پاسخ به سوالات اصلي و فرعي كاربر استفاده كنيد.

‌مهم است كه كاربر را در صفحه نگه‌داريد و اجازه ندهيد كه براي رسيدن به پاسخ ساير سوالات مرتبطش، به صفحه گوگل بازگردد و جستجوي ديگري انجام دهد. نكته ديگربا توجه به موضوع مقاله عنواني زيبا و جذاب انتخاب كنيد كه مخاطب را به خواندن آن ترغيب كند.

2. به روزرساني مطالب قديمي سايت

مطابق الگوريتم freshness گوگل يكي از فاكتورهاي مهم رتبه‌بندي سايت‌ها‌، به روزبودن تاريخ انتشار سايت و همچنين كيفيت محتوا است. به اين دليل كه بسياري از اطلاعات بعد از مدتي دستخوش تغييرات مي‌شوند و ممكن است بعد از مدتي چه از لحاظ علمي و چه غير علمي غيرمعتبر باشند و ياممكن است به كلي نقض شده باشند.

در برخي مواقع با اضافه كردن حتي چند عكس و تصوير جديد و جابه‌جايي يا استفاده از كليد‌واژه‌هاي اصلي در محتواهايي كه از قبل منتشر كرده‌ايد مي‌توانيد محتوا و پست قديمي خود را آپديت كنيد. به روز رساني مطالب يكي ديگر از تكنيك‌هاي سئو كلاه سفيد است كه به بالا رفتن رتبه سايت مي‌انجامد.

3. لينك سازي معتبر

يكي ديگر از روش‌هاي بهينه‌سازي سايت از طريق سئو كلاه سفيد يا سئوwhite hat ، لينك سازي و دريافت لينك از سايت‌هاي ديگر يا بك لينك است.

لينك‌سازي به معني اضافه كردن لينك‌هاي داخلي و پيوند دادن مطلب به منابع خارجي مرتبط است. نتيجه اين‌كار در بلند مدت وبسايت‌هاي مرتبطي خواهند بود كه اصطلاحاً به شما بك لينك مي‌دهند.

بك لينك در سئو كلاه سفيد يكي از مواردي است كه گوگل در زمان امتياز‌دهي آن را مورد بررسي قرار مي‌دهد و بايد نسبت به آن حساسيت ويژه‌اي داشته باشيد. يعني اگرمحتواي سايتتان مورد توجه حتي يك كاربر قرار بگيرد و آن را به اشتراك بگذراد، اعتبار سايت شما افزايش پيدا مي‌كند.

عضويت در شبكه‌هاي اجتماعي نيز يكي از روش‌هاي مهم كلاه سفيد است تا با كاربران ارتباط نزديكتري داشته باشيد و از اين طريق به سايت خود لينك دهيد يا با اشتراك گذاشتن مطالب شما توسط ديگران بك لينك دريافت كنيد.

4. بهينه ساي سايت براي موبايل

رضايت كاربر از خدمات سايت و محتوا هدف اصلي گوگل است. كاربر بايد با هر دستگاهي از قبيل تبلت، لپتاپ،و يا موبايل كه وارد مي شود به مشكلي برنخورد. همانطوركه مي دانيد هر روزه به تعداد كاربران موبايل افزوده مي شود. به همين دليل گوگل توجه ويژه اي به سازگاري سايت با موبايل (mobile friendly) دارد.

اگرمحيط سايت براي كاربر به درستي نشان داده نشود،كاربر ترجيح مي دهد به گوگل بازگردد و جستجوي ديگري انجام دهد. بنابراين براي كسب امتياز بالاتر در گوگل به اين تكنيك سئوي كلاه سفيد بي توجه نباشيد.

5. برآورده كردن هدف كاربر

گوگل به سايت‌هايي بيشترين امتياز را مي‌دهد كه براي نياز كاربر اهميت زيادي قائل باشند. اين اهميت دادن به انگيزه و هدف كاربر از نكات مهم سئو كلاه سفيد است. هرگونه اقدامي كه در سايت انجام مي‌دهيد، از محتوا گرفته تا تصاوير، بايد به هدف كاربري كه در سايت شما به دنبال آن مي گردد مرتبط باشد.

6. استفاده صحيح از كلمات كليدي

اگر در سال 2009 اين سوال را مي پرسيديد كه منظور از استفاده درست از كلمات كليدي چيست جواب متفاوتي مي‌شنيديد. تكنيك‌هاي استفاده از كلمات كليدي در سئو در سال 2022 متفاوت است.

زماني كلمات كليدي مهم‌ترين ابزار براي دستكاري الگوريتم‌هاي گوگل بود و بعضاً وبمستران يا كارشناسان سئو با تكرار بيش از حد كلمه كليدي خاصي (keyword stuffing) نتايج رتبه‌بندي‌ها را به نفع خود تغيير مي‌دادند. ولي طي اين‌سال‌ها گوگل با به روز‌رساني‌هاي زيادي كه داشته در اين خصوص از چنين فعاليت‌هاي اسپمي جلوگيري نموده است.

استفاده صحيح از كلمات كليدي را مي‌توان يكي ديگرتكنيك‌هاي سئو كلاه سفيد ناميد زيرا عدم رعايت آن ممكن است منجر به شناخته شدن سايت در رده سئو كلاه سياه شود.

گوگل سيگنال‌هايي را پيرامون يك كيورد در نظر مي‌گيرد و بدين گونه تعيين مي‌كند كه آيا اين كلمه يا كلمات كليدي كه به درستي استفاده شده اند، معتبر هستند و با نياز كاربر سازگاري دارند.

در اصول سئو كلاه سفيد، كلمات كليدي ديگر به يك كلمه برنمي گردد بلكه به كل عبارت يا حتي مجموعه اي عبارات كه در جايگاهي استفاده مي شوند و به هدف كاربر اشاره دارند گفته مي‌شود.

7. تمركز بر بازاريابي محتوا

بازاريابي محتوا از فاكتورهاي مهم رتبه بندي در گوگل است . شما بايد محتواي با كيفيت را براي افراد مناسب منتشر كنيد.

براي اين منظور مي توانيد محتوايتان را در شبكه هاي اجتماعي به اشتراك بگذاريد، لينك سازي كنيد، در سايت‌هاي معتبرتر منتشر كنيد، يا محتواي ايميلي بسازيد. انجام اين روش تنها مستلزم قرار دادن محتوا درمقابل مخاطب مناسب است.

جمع بندي

اميدواريم به پاسخ مناسبي به سوال سئو كلاه سفيد چيست رسيده باشيد و با تكنيك هاي آن آشنا شده باشيد تا با رعايت اين اصول از قرار گرفتن سايت در ليست سياه جلوگيري كنيد. با بكارگيري روش هاي بهينه سازي تاييد شده در سئو white hat، يكپارچگي و درستي وبسايتتان را تضمين كنيد و در نتايج جستجو رتبه بهتري بگيريد. در دوره آموزش سئو در اصفهان بحث سئو كلاه سفيد با جزييات دقيق‌تري آموزش داده مي‌شود.

سوالات متداول

سئو كلاه سفيد چيست؟

سئو كلاه سفيد (white hat seo) مجموعه اي از روش‌هاي تاييد شده گوگل است كه به منظور بهبود رتبه در صفحه نتايج جستجو (SERP) و ورودي ارگانيك انجام مي‌شود.

مهم‌ترين فاكتورهاي سئو كلاه سفيد كدام اند؟

مهم‌ترين اصول سئو كلاه سفيد شامل توليد محتواي با كيفيت، دريافت بك لينك معتبر، استفاده صحيح از كلمات كليدي، برآورده كردن هدف كاربر، بهينه‌سازي سايت براي موبايل است.

دليل نام گذاري سئو كلاه سفيد چيست؟

سئو كلاه سفيد در مقابل سئو كلاه سياه كه مجموعه‌اي از روش‌هاي منفي براي كسب جايگاه موقتي در گوگل است بكار برده شده، وايت هت سئو ازآنجايي كه شامل توصيه‌هاي گوگل براي بهبود نتايج است نام‌گذاري شده است.

منبع :فن پردازان



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۲۴ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

8 تكنيك سئو محلي

8 تكنيك سئو محلي

۱. ثبت مكان در گوگل مپ

اولين كاري كه بايد براي سئوي محلي انجام دهيد، ديده‌شدن در لوكال پك گوگل است. لوكال پك همان چند نتيجهٔ پايين يا كنار نقشه است كه اغلب در بالاي نتايج ارگانيك براي جست‌وجوهاي محلي ظاهر مي‌شود.

وقتي كاربر جست‌وجوي وابسته به مكاني انجام مي‌دهد، گوگل معمولاً سه نتيجهٔ برتر را همراه با نقشه گوگل در قالب يك پكيج به كاربر نشان مي‌دهد و بيش از ۴۲ درصد مردم (طبق آمار) روي يكي از همين نتايج لوكال پك كليك مي‌كنند.

پس مهم است كاري كنيد كه كسب‌وكار شما هم در جست‌وجوهاي مرتبط، در اين پكيج ديده شود.

اين كار هم با ثبت كسب‌وكارتان در My business گوگل شدني است؛ ولي از آنجايي كه همه‌چيز ما با مردم دنيا فرق دارد 🙂 اين ابزار در ايران قابل استفاده نيست. به‌جاي آن، شما مي‌توانيد كسب‌وكارتان را در گوگل مپ ثبت كنيد.

به اين ترتيب، نام، آدرس، شماره‌تلفن، عكس‌هاي از محيط كسب‌وكارتان، لينك سايت، صفحهٔ خود در شبكه‌هاي اجتماعي و ساعت كاري را گوگل يكجا به مخاطب نمايش مي‌دهد.

نحوه ثبت لوكيشن‌ در گوگل مپ را مي‌توانيد در راهنمايي كه قبلاً تهيه كرديم دنبال كنيد. فقط چند نكته را يادتان باشد:

  • نام، آدرس و تلفن را هم در گوگل مپ، هم در سايت و هم در ساير جاها به يك شكل ثبت كنيد

حواس‌تان باشد كه اين ۳ مورد بايد در تمام پلتفرم‌ها، سايت‌ها و هرجايي كه از آن استفاده مي‌كنيد، يكسان باشد؛ وگرنه گوگل در پيداكردن اطلاعات محلي شما گيج مي‌شود و از سئوي محلي، آن نتيجه‌اي را كه بايد بگيريد، نمي‌گيريد.

  • حتماً نقشه گوگل را به سايت‌ اضافه كنيد

مي‌توانيد يك صفحهٔ جدا در سايت براي آن داشته باشيد يا به صفحهٔ �درباره ما� اضافه كنيد.

گوگل نتايج لوكال پك را معمولاً در بالاي صفحه نمايش مي‌دهد؛ ولي اجازه ندهيد چنين موضوعي شما را گول بزند! حضور در لوكال مپ همه‌چيز نيست و بايد سايت خود را هم براي چنين جست‌وجوهايي بهينه كنيد كه در ادامه بررسي مي‌كنيم.

۲. تهيهٔ ليستي از كلمات كليدي با اينتنت محلي

اول اجازه دهيد دربارهٔ اينتنت يك توضيح كوتاهي دهيم. هر كاربر هر عبارتي را با يك قصد و نيت متفاوت جست‌وجو مي‌كند.

منظور از اينتنت هم همين است كه پشت جست‌وجوي هر عبارت، چه هدفي پنهان است.

چون ما به جست‌وجوگر محلي نياز داريم، بايد كلمه‌هايي را پيدا كنيم كه اينتنت آن‌ها يافتن خدمات كسب‌وكارهاي محلي است؛ مثل �دندان‌پزشكي در زعفرانيه�، �رستوران‌هاي وليعصر� و �كبابي تجريش�.

پس دقيقاً مثل سئو، لوكال سئو هم با تهيهٔ ليستي از عبارت‌هاي كليدي شروع مي‌شود؛ همان عبارت‌هاي مرتبطي كه كاربران براي پيداكردن يكي مثل شما در گوگل جست‌وجو مي‌كنند.

در اين تحقيق، متوجه مي‌شويد چه محتوايي براي هر عبارت آماده كنيد تا در نهايت، به‌عنوان بهترين نتيجه به كاربر معرفي شويد.

اين كلمات اغلب اوقات از يك الگوي يكسان پيروي مي‌كنند: نوع كسب‌وكار شهر (استان يا محله).

قبل از گوگل، ما مي‌پرسيديم رستوران خوب در تجريش سراغ داري؟ دندون‌‌پزشكي خوب در وليعصر معرفي مي‌كني؟ بهترين رستوران شهرتون كدومه؟

حالا همين الگو را در گوگل پياده مي‌كنيم: بهترين رستوران در تجريش، دندان‌پزشكي در وليعصر، رستوران‌هاي شيراز.

اگر قبلاً براي سئو، ليستي آماده كرده‌ايد، با همين الگو كيوردهاي موردنياز براي سئو محلي را بسازيد يا كلمات با اينتنت محلي را جدا كنيد.

اگر چنين ليستي نداريد، براي تهيهٔ آن، اين چهار مرحله را انجام دهيد:

با يك طوفان فكري شروع كنيد! يعني بر اساس خدماتي كه ارائه مي‌كنيد و ويژگي‌هايي كه به نظرتان براي مشتريان مهم است، يك‌ سري از كيوردها را حدس بزنيد. مثلاً ليست كلمات كليدي اوليه براي رستوراني در تجريش، مي‌تواند اين‌ها باشند:

  • رستوران در تجريش
  • بهترين رستوران‌هاي منطقه ۱
  • خريد كباب در تجريش
  • رستوران‌هاي دنج شمال تهران
  • رستوران شبانه‌روزي تهران
  • رستوران سنتي تجريش
  • رستوران شيك در تجريش

طوفان فكري بهترين تكنيك براي يافتن كلمه‌هاي كليدي پايه و ابتدايي است كه بتوانيد بر اساس الگوهاي يكسان جست‌وجوگران محلي، گوگل و ابزارها، ساير كلمه‌ها را هم پيدا كنيد.

در مرحلهٔ دوم براي تكميل اين ليست، بايد به سراغ Related searches گوگل و پيشنهاد آن برويد. كلمات كليدي كه گوگل در اين دو قسمت به شما پيشنهاد مي‌دهد، مرتبط‌ترين و محبوب‌ترين كيوردهايي هستند كه كاربران جست‌وجو كردهاند.

مثلاً ما با جست‌وجوي كيورد �بهترين رستوران تجريش�، اين كيوردهاي پيشنهادي را از گوگل دريافت كرديم.

در مرحلهٔ سوم، براي اينكه ليست حرفه‌اي و هدفمندتري داشته باشيد و با كلمات كليدي دقيق‌تري، مخاطب را هدف بگيريد، بايد از ابزارهاي كيورد ريسرچ مثل گوگل كيورد پلنر، گوگل ترندز، كيورد تول و… استفاده كنيد.

اين ابزارها علاوه بر ارائهٔ ليستي از كلمات كليدي مرتبط، اطلاعاتي مثل:

  • ميزان رقابت در هر كلمه كليدي
  • حجم جست‌وجوي كلمه كليدي
  • كلمات كليدي تعاملي و پربازديد
  • اينتنت‌هاي جست‌وجو

هم به شما مي‌دهند. براي آشنايي بيشتر با اين ابزارها، پيشنهاد مي‌كنيم مقالهٔ �بهترين ابزارهاي سئو كه حتماً نياز پيدا مي‌كنيد!� را حتماً بخوانيد.

متاسفانه ايران و شهرهاي آن در لوكيشن كيورد پلنر نيستند؛ ولي اگر در كشور ديگري زندگي مي‌كنيد، مي‌توانيد كلمات كليدي را بر اساس لوكيشن دقيق شهر پيدا كنيد.

كيورد پلنر به شما اجازه مي‌دهد كيوردها را بر اساس آدرس سايتي مشخص پيدا كنيد. مي‌توانيد از سايت‌هاي رقبا كمك بگيريد. يك نمونه را در تصوير زير ببينيد:

كيورد پلنر يكي از بهترين ابزارها براي يافتن كلمات كليدي است. ما در يك مقالهٔ اختصاصي با عنوان �آموزش كيورد پلنر گوگل به‌صورت تصويري�، كار با اين ابزار را بررسي كرده‌ايم. پيشنهاد مي‌كنيم اين مقاله را حتماً مطالعه كنيد.

در آخر هم بايد ليست كلمات كليدي محلي را بر اساس حجم‌جست‌وجو، ميزان رقابت، نيازي كه داريد و پارامترهاي مهم ديگر مرتب كنيد.

توجه: يك محتواي متفاوت براي هركدام بايد ارائه كنيد. مثلاً براي �بهترين رستوران‌هاي منطقه ۱�، محتواي شما بهتر است پستي در بلاگ باشد كه كاربر راهنمايي كند. پس از آن، مي‌توانيد در دل همان پست، به كاربر بگوييد چرا شما بهترين گزينه‌ايد.

۳. استفاده از اسكيماي Local Business

اسكيما به زبان خيلي ساده، به كدها و نشانه‌هايي گفته مي‌شود كه گوگل با كمك آن‌ها، موضوع و جزئيات محتوا و صفحات سايت شما را بهتر مي‌فهمد.

مثلاً متوجه مي‌شود امتياز كاربران به يك پست بلاگ چند است يا شروع و پايان رويداد چه زماني است و پس از آن، همين اطلاعات را به كاربر در صفحهٔ نتايج نمايش مي‌دهد؛ يك نتيجهٔ كامل‌تر و غني‌تر!

يكي از تكنيك‌هايي كه به بهبود سئوي محلي شما كمك مي‌كند، اضافه‌كردن اسكيما لوكال بيزينس به سايت است.

با اين اسكيما، مي‌توانيد اطلاعاتي مثل لوكيشن، شماره تلفن، روزها و ساعت‌هاي كاري و… را به گوگل اطلاع دهيد.

تنظيم و سروكله‌زدن با كدهاي اسكيما كار خيلي راحتي نيست؛ ولي با كمك برخي ابزارها، مي‌توانيد بدون نياز به دانش فني خاصي، از آن‌ها استفاده كنيد.

مثلاً مي‌توانيد با MERKLE اسكيما را آماده و آن را در كد سايت اضافه كنيد.

مطابق تصوير روي Schema Generator بزنيد و بعد از منوي كشويي، گزينهٔ �Local Business� را انتخاب كنيد.

حالا اطلاعات خواسته‌شده را در فيلدهاي مربوطه بنويسيد و كدي را كه در سمت راست تصوير مي‌بينيد، كپي و در سايت خود اضافه كنيد.

يادآوري مجدد: دقت كنيد كه نام، آدرس و تلفني كه اينجا مي‌نويسيد، با مشخصاتي كه در گوگل مپ، دايركتوري‌ها و پلتفرم‌هاي ديگر ثبت كرده‌ايد، يكسان باشد.

۴. تشويق كاربران به نوشتن نقد و بررسي

نوشتن نقد و بررسي و نظرات توسط كاربران (هم كميت و هم كيفيت نظرات)، يكي از مهم‌ترين عوامل رتبه‌بندي در نتايج جست‌وجوي محلي است.

همچنين نقد و بررسي، امتيازها و كامنت‌هايي كه از كاربران دريافت مي‌كنيد از چشم كاربران هم دور نمي‌ماند.

مردم براي خريد، بيشتر از تعاريفي كه شما دربارهٔ خدمات، محصولات و كسب‌وكارتان مي‌گوييد، به شواهد، نظرات و تجربهٔ مشتريان قبلي اعتماد مي‌كنند.

پس اين نظرات هم اعتماد گوگل و كاربران را جلب مي‌كنند و هم احتمال تبديل جست‌وجوگران محلي به مشتري را بالا مي‌برند.

براي اينكه كاربران به نوشتن نقد و بررسي تشويق شوند، مي‌توانيد:

  • در شبكه‌هاي اجتماعي لينك گوگل مپ (ساير پلتفرم‌ها) را به اشتراك بگذاريد و به كاربران يادآوري كنيد كه نظرشان را ثبت كنند
  • براي تعامل بيشتر كاربران، به نظرات آن‌ها حتماً پاسخ بدهيد
  • نظرات منفي را پاك نكنيد و با سعه صدر به آن‌ها جواب دهيد

📌 نكته: فاكتورهاي رتبه‌بندي نتايج محلي را يادتان است (ارتباط، فاصله و محبوبيت)؟ وقتي دو كسب‌وكار از نظر فاصله و ارتباط مساوي باشند، گوگل رتبهٔ هركدام را كه تعداد نظرات ثبت‌شده بيشتري داشته باشد، به‌عنوان كسب‌وكار محبوب‌تر، ارتقا مي‌دهد.

۵. ثبت كسب‌وكار در دايركتوري‌هاي مشاغل و نقشه‌هاي آنلاين

تكنيك بعدي اين است كه به‌جز گوگل، كسب‌وكار خودتان را در نقشه‌هاي آنلاين و دايركتوري‌هاي مختلف مشاغل مثل نشان، بلد، پونز، دانرو و Foursquare هم ثبت كنيد.

اين كار چند فايده براي سئوي محلي شما دارد:

اول اينكه اين‌طوري پلتفرم‌هاي بيشتري براي ثبت نظرات كاربران در اختيار داريد و خب هرچه تعداد نظرات بيشتري دريافت كنيد، به نفع شماست (افزايش اعتبار و محبوبيت).

از طرفي، به لينك‌سازي خارجي هم خيلي كمك مي‌كند؛ چون با ثبت كسب‌وكارتان در سايت‌ها و پلتفرم‌هاي مختلف، از هركدام بك‌لينك دريافت مي‌كنيد و اين بك‌لينك‌ها اعتبار شما را بالا مي‌برند.

براي ثبت كسب‌وكارتان در اين پلتفرم‌ها، به دو نكته توجه داشته باشيد:

✔️ كسب‌وكارتان را در دايركتوري و فهرست‌هاي مرتبط و محبوب ثبت كنيد.

✔️ حواس‌تان به اطلاعاتي كه در اين پلتفرم‌هاي ثبت مي‌كنيد، باشد؛ چون وجود تناقض‌هايي مثل غلط‌هاي املايي، شماره تلفن اشتباه، آدرس غلط و… كار دست‌تان مي‌دهد و گوگل نمي‌تواند اطلاعات صحيح و غلط را از هم تميز دهد.

وقتي كه گوگل نتواند تشخيص دهد كه كدام اطلاعات دربارهٔ كسب‌وكار شما صحيح است، ممكن است اصلاً آن را در نتايج جست‌وجوي محلي نشان ندهد.

۶. بهينه‌سازي هدلاين‌ها، متا ديسكريپشن و محتواها

يكي ديگر از تكنيك هاي سئو محلي، بهينه‌سازي صفحه‌ها و محتواها بر اساس كيوردهاست.

براي اينكه سايت شما در نتايج جست‌وجوهاي محلي ديده شود، بايد تمام تكنيك‌هاي سئوي داخلي سايت را در اينجا هم انجام دهيد؛ منتهي بر اساس كلمات كليدي با اينتنت محلي.

هرچه محتوا، هدلاين‌ها و از همه مهم‌تر ديسكريپشن شما براي جست‌وجوهاي محلي بهينه‌تر باشد، نرخ كليك ارگانيك شما هم بالاتر مي‌رود.

حالا چطور صفحه‌ها را بهينه كنيم؟ ساده‌ است:

  • كلمات كليدي محلي مرتبط و با حجم جست‌وجوي بالا را در متا ديسكريپشن، عنوان صفحه (H1) و URL صفحه جا دهيد (اهميت كيورد در URL كمتر از ۲ مورد ديگر است)
  • در متن محتوا و زيرعنوان‌ها از كلمه كليدي محلي به‌طور طبيعي و با تراكم مناسب استفاده كنيد
  • براي تصاوير حتماً تگ ALT بزنيد و در آن كلمه كليدي محلي را به كار ببريد
  • از كلمه در انكر تكست لينك‌هاي داخلي استفاده كنيد

به تصوير زير نگاه كنيد كه �هتل بزرگ شيراز� توانسته با استفاده از كيوردهاي درست (در بدنه و عنوان سايت)، چگونه خود را به‌عنوان يكي از ۷ نتيجهٔ برتر به كاربر نشان دهد؛ آن هم با وجود سايت‌هاي گردشگري قدرتمندي مثل علي‌بابا و اقامت ۲۴.

يك نمونهٔ ديگر هم در تصوير زير ببينيد كه از كيوردها در عنوان و متا ديسكريپشن به‌خوبي استفاده كرده است:

حالا برگرديد و آن ۳ نمونهٔ ابتداي مقاله را هم بررسي كنيد تا ببينيد چطور از كيوردها براي رسيدن به صفحهٔ نتايج در تايتل و متا ديسكريپشن استفاده كرده‌اند.

علاوه بر اين‌ها، حتماً كيوردهاي محلي مهم و پرجست‌وجو را در بالاي صفحه و ترجيحاً در عنوان بياوريد. چرا؟

چون جست‌وجوگر محلي كه صفحهٔ شما را باز مي‌كند، بايد در عرض چند ثانيه متوجه شود خدمات شما مختص همان محل است.

وقتي در نگاه اول چنين تيتر يا عنواني را نبيند، صفحه شما را مي‌بندد و احتمالاً دوباره به نتايج جست‌وجو برمي‌گردد تا نزديك‌ترين خدمات مورد نيازش را پيدا كند.

اين رفتار كاربر سيگنالي مبني بر تجربه كاربري بد به گوگل ارسال مي‌كند و به‌طور غيرمستقيم روي سئوي محلي شما تاثير منفي مي‌گذارد.

به‌غير از اينكه در صفحهٔ اصلي يا لندينگ پيج خدمات، مي‌توانيد به نظرات مشتريان اشاره كنيد� اين امكان وجود دارد يك صفحه را به داستان مشتري‌هاي موفق اختصاص دهيد. اين صفحه را هم به همين شكل بهينه كنيد تا عصاي دستتان در سئوي محلي باشد.

۷. توليد محتواي محلي

درست است كه توليد محتوا دربارهٔ موضوعات عمومي‌تر، مخاطبان بيشتري را جذب مي‌كند؛ ولي در كسب‌وكارهاي محلي، صرفاً جذب مخاطب بيشتر براي شما نان و آب نمي‌شود!

شما مي‌توانيد با نوشتن و توليد محتوا دربارهٔ اخبار، حاشيه‌ها و اطلاعات شهر يا منطقهٔ خودتان، مخاطبان محلي را جذب كنيد و يك منبع و مرجع محلي به‌دردبخور براي جست‌وجوگران محلي باشيد.

محتوا و سايت محلي براي كسب‌وكارهايي مثل هتل‌ها و رستوران‌ها خيلي خوب جواب مي‌دهد.

براي مثال يك هتل در شيراز‌ مي‌تواند توليد محتوا دربارهٔ مناطق ديدني و گردشگري شهر شيراز را در سايت خود پوشش دهد تا منِ مسافر كه به شيراز سفر مي‌كنم و دربارهٔ مناطق ديدني آن در گوگل جست‌وجو مي‌كنم، هم سايت هتل را ببينم و احتمالاً آن را رزرو كنم و هم اطلاعات مفيدي دربارهٔ شيراز، دستگيرم شود.

از طرفي، شما آمده‌ايد تا مشكل مخاطب را با ارائهٔ محتوا حل كنيد. درست است؟ حالا در دل ارائهٔ راه‌حل، محصول يا خدمت خود را هم به‌عنوان يكي از پيشنهادها معرفي كنيد.

اين محتوا هم به مخاطب، محصول يا خدمت شما را معرفي مي‌كند و هم با استفاده از كيوردها با اينتنت محلي، در خدمت سئوي محلي است.

براي مثال، دندان‌پزشكي مي‌تواند راهنما و محتواي كاملي دربارهٔ �بليچينگ�، از روش‌ها و قيمت گرفته تا اهميت و زمان و موقع نياز به آن آماده كند.

فقط يادتان باشد بايد محتوايي مكان‌محور در سايت توليد كنيد؛ يعني در تمام آن‌ها از كلمات كليدي با اينتنت محلي استفاده كنيد تا سايت محلي‌سازي شود!

يك راه ديگر؟

به اين فكر كنيد مردم چه چيزهاي مرتبطي با محل كسب‌وكار شما را سرچ مي‌كنند. محتواي موردنياز را در اختيار آن‌ها بگذاريد؛ فقط يادتان نرود محتوا بايد با موضوع كسب‌وكار شما هم‌خواني داشته باشد.

به نمونه پست بلاگ زير دقت كنيد كه براي كيورد �دندانپزشكي در شمال تهران� بهينه شده است. در اين پست، مجموعه سعي كرده است به كاربر براي يافتن يك دندانپزشكي خوب در شمال شهر تهران كمك و در قالب آن، خدمات خود را هم معرفي كند.

۸. لينك‌سازي خارجي از طريق روابط‌عمومي و حمايت از رويدادها

لينك‌سازي خارجي يكي از مهم‌ترين تكنيك‌ها براي بهبود لوكال سئو است؛ چون اين لينك‌ها اعتبار دامنهٔ شما را افزايش مي‌دهند و هرچه تعدادشان بيشتر باشد، گوگل سايت شما را در زمرهٔ سايت‌هاي محلي محبوب و معتبر حساب مي‌كند.

در سايت‌هاي محلي از دو طريق مي‌توانيد لينك خارجي بگيريد:

  • حمايت مالي يا مشاركت در رويدادهاي محلي

در هر محله، منطقه يا شهري يك‌ سري رويدادها و جشنواره‌ها برگزار مي‌شود كه حضور در آن‌ها، چه به‌عنوان ميزبان، چه اسپانسر و حامي مالي و چه مهمان، يك جريان اجتماعي را حول برند شما در آن شهر ايجاد مي‌كند و احتمال دريافت بك‌لينك از سايت‌ها و رسانه‌هاي محلي را بالا مي‌برد.

نياز نيست كه حمايت شما حتماً مالي باشد؛ مثلاً اگر شما يك شركت چاپ هستيد و يك رويداد فرهنگي هنري در شهرتان برگزار مي‌شود، مي‌توانيد در ازاي تقبل چاپ بروشورها و بنرهاي تبليغاتي آن رويداد، از برگزاركننده بك‌لينك دريافت كنيد.

  • روابط عمومي و استفاده از فرصت‌هاي طلايي!

روابط عمومي خوب هم در دريافت بك‌لينك مؤثر است.

مثلاً پاسخ‌دادن به سؤالات مرتبط با شهر و منطقه‌اي كه كسب‌وكار شما در آن قرار دارد در شبكه‌هاي اجتماعي مثل توييتر و اينستاگرام، يا كارهايي مثل راه‌اندازي و مشاركت در كمپين‌هاي مرتبط با كسب‌وكار، انجام فعاليت‌هاي داوطلبانه، دعوت از رسانه‌هاي محلي در مراسماتي مثل افتتاح كسب‌وكار و… باعث مي‌شود كسب‌وكار شما سرتيتر روزنامه‌ها يا سايت‌هاي خبري محلي باشد و از اين طريق بك‌لينك دريافت كنيد.

منبع: يكتانت



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۲۳ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

سئو محلي (لوكال سئو) چيست ؟چرا سئوي محلي براي كسب‌وكارهاي خدماتي ضروري است؟

فهرست مطالب

  • منظور از سئو محلي چيست؟
  • چرا سئوي محلي براي كسب‌وكارهاي خدماتي ضروري است؟

سئو محلي (لوكال سئو) چيست ؟

احتمالاً با مفهوم سئو آشناييد، درست است؟ اگر نيستيد، سئو به زبان ساده يعني سايت را به‌گونه‌اي بهينه‌ كنيم كه بتواند در نتايج جست‌وجوي كاربران ظاهر شود.

سئوي محلي هم يكي از بچه‌هاي سئو است كه مخصوص كسب‌وكارهاي خدماتي و فروشگاه‌هاي فيزيكي يك محله است.

قبل از اينكه تعريف آن را با شما در ميان بگذاريم، بايد ۳ مفهوم و اصطلاح را بشناسيد:

  • كسب‌وكارهاي محلي

تمام كسب‌وكارهايي كه به افراد حاضر در يك منطقهٔ جغرافيايي خاص محصول يا خدمتي ارائه مي‌كنند. اين كسب‌وكارها يك محل فيزيكي در آن موقعيت دارند تا بتوانند به مشتري‌ها خدمت كنند؛ مثل آرايشگاه، رستوران، تعميرگاه، آموزشگاه‌، باشگاه، مطب پزشكان، لوله‌كشي، تعميرات لوازم خانگي و…

  • جست‌وجوگران محلي

به آن دسته از كاربراني گفته مي‌شود كه از گوگل براي يافتن كسب‌وكارهاي محلي استفاده مي‌كنند. اين افراد در عبارت‌ جست‌وجوي خود، مكان مشخصي را هم مي‌نويسند؛ مثلاً �باشگاه بدنسازي ولنجك�، �دندان‌پزشكي اصفهان�، �بهترين رستوران‌هاي شمال تهران� و…

اين تركيب يك معني بيشتر ندارد: منِ جست‌وجوگر به‌دنبال استفاده از خدمت يا خريد محصولي مشخص به‌صورت فيزيكي و در يك منطقهٔ خاص هستم.

  • نتايج جست‌وجوي محلي

خب! وقتي جست‌وجوگر محلي يك عبارت را جست‌وجو مي‌كند، يك سري نتايج بر اساس همان محله به او نمايش داده مي‌شود كه به آن به‌ اصطلاح �نتايج جست‌وجوي محلي� مي‌گوييم.

الگوريتم‌هاي گوگل سعي مي‌كنند نتايج به‌طور كلي با موقعيت مكاني جست‌وجوگر مرتبط باشند؛ يعني نتايجي كه ما در تهران مي‌بينيم با كسي كه در خرم‌آباد است، متفاوت است (با جست‌وجوي عبارتي يكسان).

اين از پيش‌نيازها! حالا برگرديم سر بحث اصلي خودمان و ببينيم تعريف صاف و پوست‌كندهٔ سئو محلي چيست؟

سئوي محلي به مجموعه‌ٔ اقدامات و كارهايي گفته مي‌شود كه كسب‌وكار شما را در صدر نتايج جست‌وجوي محلي گوگل به جست‌وجوگر محلي نشان مي‌دهد.

جست‌وجوهاي محلي حجم سرچ بالايي دارند. وقتي پاي كسب‌وكارهاي محلي و خدمات مكان‌محور هم در ميان باشد، اهميتش دوچندان مي‌شود. چرا؟

چون هدفمند‌ترين و بهترين مشتريان بالقوه براي كسب‌وكارهاي محلي، آدم‌هاي همان محله و منطقه هستند و اگر بتوانيد اين دسته از مشتريان را جذب كنيد، نان‌تان حسابي در روغن است!

حالا يا آدم‌ها در همان منطقه زندگي مي‌كنند، يا محل كار آن‌ها در آنجاست يا قرار است به آنجا سفر كنند (درون‌شهري و بين‌شهري).

استفاده از تكنيك‌هاي سئوي محلي، به شما كمك مي‌كند همين مشتري‌ها را جذب كنيد؛ كسي كه به خدمات يك كسب‌وكار در يك منطقهٔ مشخص نياز دارد.

عجله نكنيد! كمي جلوتر تكنيك‌هاي لوكال سئو را يادتان مي‌دهيم.

قبل از آن براي اينكه بهتر متوجه موضوع شويم، بياييد ببينيم سازوكار گوگل در مقابل جست‌وجوهاي محلي چطور است.

مقاله پيشنهادي: سئو چيست؛ كاربرد و مزاياي انواع SEO سايت (بررسي پارامترهاي تاثيرگذار در رتبه‌بندي)

گوگل چگونه نتايج را بر اساس موقعيت جغرافيايي نمايش مي‌دهد؟

گوگل مثل يك كتابخانهٔ بزرگ است كه به‌جاي كتاب، تك‌تك صفحات وب‌سايت را فهرست و دسته‌بندي كرده است. چطور؟

اول ربات‌هاي خزنده (كراولرها) را به‌سراغ صفحات جديد مي‌فرستد تا آن‌ها را كشف و اطلاعات‌شان را بررسي كنند. در مرحلهٔ دوم، اين ربات‌ها اطلاعات به‌دست‌آمده از صفحات را آناليز و بعد ذخيره و فهرست‌بندي مي‌كنند.

در مرحلهٔ سوم، وقتي كاربر جست‌وجويي را در گوگل انجام مي‌دهد، گوگل اين فهرست‌ها را اسكن و رتبه‌بندي مي‌كند و بهترين و مرتبط‌ترين نتايج را براي كاربر رديف مي‌كند.

يعني برخلاف باور عموم، گوگل در لحظه چيزي را جست‌وجو نمي‌كند و به همين پايگاه داده متكي است.

الگوريتم‌ها و معيارهاي گوگل در رتبه‌بندي نتايج محلي با نتايج ارگانيك و عادي متفاوت است. اصلي‌ترين فاكتوري كه گوگل در جست‌وجوهاي محلي براي رتبه‌بندي مدنظر قرار مي‌دهد، فاصله و مجاورت است.

يعني نتايجي كه گوگل هنگام جست‌وجوي محلي به كاربر نشان مي‌دهد، بر اساس بعد مسافت و نزديك‌بودن به او نمايش داده مي‌شود.

براي مثال به تصوير زير نگاه كنيد:

ما در تهران عبارت �بهترين رستوران� را جست‌وجو كرديم و گوگل نزديك‌ترين رستوران به لوكيشن ما را نشان داد.

اما همان جست‌وجو را در اصفهان امتحان كرديم و همان‌ طور كه مي‌بينيد، مجموعه‌اي كاملاً متفاوت از نتايج تهران دريافت كرديم:

📌نكته: شما به‌عنوان يك كسب‌وكار محلي، اين فرصت را داريد كه در آن واحد هم در نتايج ارگانيك و هم در بين نتايج جست‌وجوي محلي ظاهر شويد.

ولي همه‌چيز در نزديكي محل كسب‌وكار شما خلاصه نمي‌شود! ۲ پارامتر ديگر هم براي گوگل اهميت دارد:

  • ميزان ارتباط

ميزان ارتباط سايت شما با عبارت جست‌وجوشده به عوامل مختلفي مثل دسته‌بندي شما در گوگل مپ، استفاده از كيوردها با اينتنت محلي در عنوان و متا ديسكريپشن، محتواي مرتبط بر اساس كيوردهاي مكان‌محور، استفاده از كدهاي اسكيما و… گره خورده است.

  • اعتبار و محبوبيت

در اينجا، گوگل ميزان اعتبار و برتري شما را مي‌سنجد؛ مواردي مثل بك‌لينك‌ها از سايت‌هاي محلي، تعداد ارجاعات آنلاين، نظرات آنلاين، اشتراك‌گذاري‌ها در شبكه‌هاي اجتماعي، ارجاعات رسانه‌هاي محلي و… را در نظر مي‌گيرد.

تفاوت سئو با سئو محلي چيست؟

همان‌ طور كه اشاره كرديم، سئوي محلي زيرشاخهٔ سئو است.

تفاوت اصلي آن‌ها يكي در پارامترهاي تاثيرگذار در رتبه‌بندي است و ديگري در كيوردهايي كه براي بهينه‌سازي انتخاب مي‌كنيم.

مثلاً اضافه‌كردن نقشهٔ گوگل و نظرات آنلاين كاربران در رتبه‌بندي نتايج جست‌وجوي محلي نقش دارد؛ ولي در سئو، سايت بيشتر اعتبار خود را مديون لينك‌هايي است كه از سايت‌هاي معتبر مي‌گيرد.

اما كيوردها! لوكال سئو براي اين است كه بتوانيم رتبه‌اي در نتايج جست‌وجوي محلي به دست بياوريم؛ پس سايت را براي عبارت‌هاي مبتني بر مكان بهينه مي‌كنيم.

يعني به‌جاي �دندان‌پزشكي خوب�، مي‌رويم سراغ �دندان‌پزشكي خوب در شمال تهران�.

براي هر كسب‌وكاري كه محصولات و خدماتش را در يك منطقهٔ خاص عرضه مي‌كند، لوكال سئو يك سرمايه‌گذاري كم‌هزينه، پربازده و واجب است. چرا؟

بياييد با هم ببينيم.

چرا سئوي محلي براي كسب‌وكارهاي خدماتي ضروري است؟

در گذشته، ما بهترين فروشگاه‌ها و كسب‌وكارهاي خدماتي محلهٔ خودمان (يك منطقهٔ مشخص) را با پرسيدن از ديگران پيدا مي‌كرديم.

مثلاً وقتي به شهر ديگري مي‌رفتيم، از ساكنان همان شهر مي‌پرسيديم بهترين رستوران، هتل و فروشگاه صنايع دستي كجاست.

حتي در برخي مناطق مثل نياوران تهران و مهرشهر كرج، هر هفته يك سري تراكت شيك و خوش‌رنگ‌ولعاب در خانه‌ها مي‌انداختند. در اين تراكت‌ها (مجله‌ها) كل فروشگاه‌ها و كسب‌وكارهاي يك محله يكجا به آدم‌هاي همان منطقه معرفي مي‌شدند.

مثلاً تمام فروشگاه‌هاي لباس، قصابي‌ها، مطب پزشكان، سالن‌هاي زيبايي، رستوران‌ها و خلاصه هرچيزي كه در نياوران يا مهرشهر در دسترس بود، تبليغ مي‌كردند.

همين مسئله اهميت جذب مشتريان محلي را به‌خوبي نشان مي‌دهد كه حالا ساده‌تر شده است؛ چون حالا مردم همه‌چيز را گوگل مي‌كنند؛ از طرز تهيهٔ نيمرو بدون روغن گرفته تا دندان‌پزشكي‌هاي نياوران!

نمايش نتايج بر اساس موقعيت مكاني، يكي از مهم‌ترين خدمات گوگل به كسب‌وكارهاست؛ چراكه جست‌وجوهاي محلي، مشتريان بالقوهٔ زيادي را در دل خودش جاي داده است.

جست‌وجوگر محلي دنبال خدمات است كه در يك منطقهٔ مشخص به آن دسترسي دارد. دليل آن هم نزديكي به آن محل و صرفه‌جويي در وقت است. به همين دليل، نام منطقه را در عبارت خود جاي مي‌دهد تا به گوگل يادآوري كند به هرچيزي نياز ندارد.

حالا اگر شما به‌عنوان كسي كه خدمات موردنياز او را ارائه مي‌كنيد، به او معرفي شويد، شانس زيادي براي جذبش خواهيد داشت.

از آن طرف، چنين فردي قصد و نيت قوي‌تري براي استفاده از خدمات شما دارد كه اين شانس كسب سود از او را هم افزايش مي‌دهد.

مثلاً فرض كنيد محل كار ما زعفرانيه است و مي‌خواهيم از خدمات دندان‌پزشكي‌هاي همين محله استفاده كنيم؛ چون لزومي ندارد يك روز كامل مرخصي بگيريم تا به آن سر شهر برويم.

نتيجه و ۳ سايتي كه روي سئوي محلي كار كرده‌اند، در تصوير ببينيد:

جلوتر كه تكنيك‌ها را با شما در ميان بگذاريم، به‌خوبي متوجه مي‌شويد چه كارهايي براي بالاآمدن در كوئري (عبارت جست‌وجوشده) كرده‌اند.

ولي فعلاً براي محكم‌كاري به اين آمار و اعداد معتبر نگاهي بيندازيد تا متوجه شويد كه چرا مي‌گوييم بايد لوكال سئو را جدي بگيريد:

  • ۹۲ درصد جست‌وجوگران، كسب‌وكارهاي صفحهٔ اول نتايج جستجوي محلي را انتخاب مي‌كنند
  • ۴۶ درصد كل جست‌وجوهاي گوگل لوكال اينتنت يا مكان‌محورند
  • ۸۸ درصد جست‌وجوگران محلي، ظرف مدت يك روز به فروشگاه مراجعه مي‌كنند يا با آن تماس مي‌گيرند
  • ۷۸ درصد جست‌وجوهاي محلي به خريد آفلاين (حضوري) منجر مي‌شود
  • ۹۷ درصد مردم براي كسب اطلاعات بيشتر دربارهٔ كسب‌وكارهاي اطرافشان، در گوگل سرچ مي‌كنند
  • ۲۹ درصد تمام SERP‌هاي گوگل (صفحهٔ نتايج جست‌وجو)، يك لوكال پك در نتايج دارند
  • ۸۲ درصد جست‌وجوگران محلي، نظرات آنلاين كسب‌وكارها را مي‌خوانند و قبل از تصميم‌گيري، به‌طور ميانگين، ۱۴ دقيقه را صرف اين كار مي‌كنند

خلاصه كه اگر مي‌خواهيد جست‌وجوگران محلي خيلي سريع و راحت‌تر، كسب‌وكار شما را در گوگل پيدا كنند، بايد سئوي محلي را در دستور كار قرار دهيد.

منبع:يكتانت



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۲۲ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

بخش هاي مختلف سئو تكنيكال

بخش هاي مختلف سئو تكنيكال

همان‌طور كه گفتيم سئو تكنيكال بسيار پيچيده است و مي‌توان براي سادگي كار، آن را به بخش‌هاي كوچك‌تر تقسيم كرد. مي‌توانيم تمام سئو تكنيكال را به پنج بخش زير تقسيم كرد:

  • «قابليت خرش يا كراول شدن» (Crawlability)
  • «قابليت نمايه گذاري يا ايندكس شدن» (Indexability)
  • «در دسترس بودن» (Accessibility) يا قابليت «رندر شدن» (Rendering)
  • «قابليت رتبه بندي» (Rankability)
  • «قابليت كليك شدن» (Clickability)
  • براي بهينه‌سازي فني وب‌سايت در هر كدام از اين بخش‌ها بايد اقداماتي را انجام بدهيد كه در ادامه مطلب درباره جزئيات اين اقدامات توضيح مي‌دهيم.

    ترتيب اهميت اين پنج بخش در سئو فني را مي‌توان به شكل هرم زير نشان داد.

    1. چك ليست قابليت خزش يا كراول شدن در سئو تكنيكال

    «قابليت خزش يا كراول شدن» (Crawlability) از اصول استراتژي سئو تكنيكال است. ربات‌هاي موتورهاي جستجو صفحات شما را كراول مي‌كنند تا درباره محتواي وب‌سايت، اطلاعات كسب كنند. اگر هر مانعي باعث توقف و بلاك شدن خزش توسط بات‌ها شود، ربات‌ها نمي‌توانند اطلاعات صفحات شما را «ايندكس يا نمايه‌گذاري» (Index) كنند يا به آن‌ها رتبه بدهند.

    اولين قدم براي اجراي سئو فني اين است كه مطمئن شويد صفحات مهم شما به راحتي پيدا مي‌شوند و در دسترس‌اند. براي اين كار بايد به نكات زير توجه كنيد.

    ساخت سايت مپ XML

    همان‌طور كه گفتيم، داشتن سايت‌مپ XML به موتورهاي جستجو در درك و كراول كردن صفحات شما كمك مي‌كند. اين سايت‌مپ درست مانند نقشه وب‌سايت عمل مي‌كند. پس از ساخت سايت‌مپ، بايد آن را در «گوگل سرچ كنسول» يا «بينگ وب‌مستر تولز» ثبت كنيد. به ياد داشته باشيد كه هميشه پس از اضافه كردن يا حذف كردن محتوا، سايت‌مپ خود را به‌روزرساني كنيد.

    افزايش بودجه كراول

    «بودجه كراول» (Crawl Budget) به صفحات و منابعي از وب‌سايت شما اطلاق مي‌شود كه ربات‌هاي موتورهاي جستجو مي‌توانند آن‌ها را كراول كنند. از آن‌جايي كه اين بودجه محدود است، بهتر است كه مهم‌ترين صفحات وب‌سايت خود را در اولويت كراول شدن قرار بدهيد. براي افزايش بودجه كراول، نكات زير را در نظر داشته باشيد:

    • صفحات كپي را حذف كنيد يا از تگ هاي كنونيكال براي آن‌ها استفاده كنيد.
    • لينك‌هاي خراب يا اصلاح يا ريدايركت كنيد.
    • وضعيت كراول را به طور مداوم بررسي كنيد و افزايش يا كاهش‌هاي ناگهاني را تحت نظر داشته باشيد.
    • مطمئن شويد كه دسترسي كراول براي بات‌ها يا پيج‌هاي مهم را بلاك نكرده‌ايد.
    • سايت‌مپ خود را به روز نگه داريد و آن در ابزارهاي وب‌مستر ثبت كنيد.
    • محتواي منقضي شده يا كم اهميت را از وب‌سايت خود حذف كنيد.
    • مراقب ساخت URLهاي خودكار باشيد، چراكه ممكن است تعداد صفحات وب‌سايت شما را به سرعت افزايش بدهد.

    بهينه‌سازي معماري وب‌سايت

    هر وب‌سايت از چندين صفحه تشكيل شده است. اين صفحه‌ها بايد به شكلي سازمان‌دهي و مرتب شده باشند كه موتورهاي جستجو بتوانند آن‌ها را به راحتي پيدا كنند و بخوانند. در اينجا صحبت از ساختار وب‌سايت يا معماري اطلاعات وب‌سايت به ميان مي‌آيد. ساختار وب‌سايت شما نشان مي‌دهد كه صفحات شما چطور مرتب شده‌اند.

    صفحات مرتبط بايد در يك دسته قرار بگيرند و به هم وصل باشند. براي مثال، صفحه اصلي وبلاگ شما بايد لينك صفحات هر پست وبلاگ را در بر بگيرد، و هر لينك بايد به نويسنده‌هاي پست‌ها وصل شود. موتورهاي جستجو با استفاده از اين ساختار متوجه مي‌شوند كه چه رابطه‌اي ميان صفحات شما وجود دارد.

    همچنين معماري وب‌سايت شما بايد بر اساس اهميت هر صفحه شكل بگيرد. براي مثال هرچه صفحه «الف» به صفحه اصلي وب‌سايت نزديك‌تر باشد، صفحات بيشتري بايد به صفحه «الف» لينك بدهند. هرچه تعداد اين لينك‌ها بيشتر باشد، صفحه «الف» از نظر موتورهاي جستجو صفحه مهم‌تري تلقي مي‌شود.

    به طور كلي، ساختار وب‌سايت‌ها شبيه به تصوير زير است و در آن‌ها صفحاتي مانند «درباره ما»، «محصولات»، «اخبار» و... وجود دارد كه در بالاترين سطح اهميت صفحات قرار مي‌گيرند.

    مطمئن شويد كه مهم‌ترين صفحات كسب‌وكارتان در بالاترين سطح از اهميت قرار دارند و تعداد لينك‌هاي داخلي مرتبط آن‌ها بيشتر از صفحات ديگر است.

    تنظيم ساختار URL

    ساختار URLهاي وب‌سايت توسط معماري وب‌سايت تعيين مي‌شود. شما مي‌توانيد از ساختار «ساب دايركتوري» (Subdirectories) مانند «blog.faradars.com» يا ساختار «ساب فولدر» (Subfolder) مانند «faradars.com/blog» استفاده كنيد. پس از آن، بايد هر پست يا صفحه از وبلاگ را در دسته مرتبط قرار بدهيد. براي مثال، URL صفحه‌اي از وبلاگ به شكل «bestdogcare.com/blog/how-to-groom-your-dog» تعيين مي‌شود اما URL صفحه‌اي مرتبط با يكي از محصولات به شكل «bestdogcare.com/products/grooming-brush» تعيين مي‌شود.

    تفاوتي ندارد كه از كدام نوع ساختار استفاده مي‌كنيد؛ انتخاب ساختار تحت كنترل شماست. اما بايد توجه داشته باشيد كه پس از تصميم‌گيري و انتخاب، از ساختاري يك‌شكل براي تمام وب‌سايت استفاده كنيد. يك نقشه راه بسازيد، آن را در انتحاب ساختار URL به كار بگيريد و تغيير ندهيد.

    توجه به نكات زير مي‌تواند به شما در نوشتن URLها كمك كند:

    • از حروف كوچك استفاده كنيد.
    • از خط فاصله (-) براي جدا كردن كلمات استفاده كنيد.
    • URLها را كوتاه و مفيد انتخاب كنيد.
    • از كلمات و كاراكترهاي اضافي و غيرضروري مانند حروف ربط و اضافه در URL استفاده نكنيد.
    • كلمات كليدي محتوا را در URL بگنجانيد.

    زماني كه ساختار URL را انتخاب كرديد، فهرستي از URLهاي صفحات مهم را در ابزارهاي مديريت موتورهاي جستجو ثبت كنيد تا سايت‌مپ XML خود را بسازيد.

    استفاده از robots.txt

    ربات‌ها در گام اول براي كراول كردن وب‌سايت‌ها، فايل robots.txt يا «پروتكل حذف ربات» (Robot Exclusion Protocol) را بررسي مي‌كنند. اين پروتكل امكان اعطاي دسترسي يا حذف دسترسي ربات‌هاي وب براي كراول كردن وب‌سايت‌ها يا بخش‌هاي مشخصي از صفحه‌ها را فراهم مي‌كند.

    ممكن است زماني بخواهيد بعضي ربات‌ها، براي مثال ربات‌هاي مخرب با هدف آسيب رساندن به محتوا يا ارسال اسپم در تالارهاي گفتگو، به طور كلي وب‌سايت شما را كراول نكنند. گاهي اوقات نيز ممكن است بخواهيد ربات‌هاي موتورهاي جستجو، محتواي خاصي را ايندكس نكنند، چراكه بودجه كراول شما محدود است و نمي‌خواهيد آن را صرف داده‌هاي كم‌اهميت بكنيد. براي بلاك كردن ربات‌هاي خاص يا حذف صفحات با محتواي غيرضروري از فهرست كراول و ايندكس، مي‌توانيد از فايل robots.txt استفاده كنيد. اگر مي‌خواهيد دسترسي ربات‌هاي خاصي را براي ايندكس كردن وب‌سايت خود محدود كنيد، مي‌توانيد با استفاده از تگ «noindex» اين كار را انجام دهيد.

    اضافه كردن منوي بردكرامب

    «بردكرامب» (Breadcrumb) در واقع راهنمايي است كه كاربران را به سمت نقطه شروع سفرشان در وب‌سايت شما هدايت مي‌كند. اين راهنما به شكل منويي از صفحات در بالاي صفحه قرار مي‌گيرد و به كاربران مي‌گويد كه صفحه كنوني چطور به صفحات ديگر در سايت مرتبط مي‌شود. اين راهنماها فقط مخصوص كاربران نيستند و ربات‌هاي جستجو نيز از آن‌ها استفاده مي‌كنند. تصوير زير نمونه‌اي از منوي بردكرامب را نشان مي‌دهد.

    بردكرامب‌ها بايد دو ويژگي زير را داشته باشند:

    • واضح باشند تا كاربران بتوانند با استفاده از آن‌ها به راحتي و بدون فشردن دكمه «بازگشت» بين صفحات مختلف وب‌سايت جابه‌جا شوند.
    • نشانه‌هاي زباني ساختاريافته داشته باشند تا بتوانند محتواي دقيق وب‌سايت شما را به ربات‌هاي جستجو نشان بدهند.

    استفاده از صفحه‌بندي

    احتمالاً هنگام ساخت فايل‌هاي متني در ابزارهاي پردازش كلمات مانند «Microsoft Word» با اصطلاح «صفحه‌بندي» (Pagination) آشنا شده‌ايد. صفحه‌بندي در سئو تكنيكال نيز براي مرتب كردن صفحات به كار گرفته مي‌شود، اما با صفحه‌بندي در ابزارهاي پردازش كلمات تفاوت‌هايي دارد.

    هنگام صفحه‌بندي در سئو با استفاده از كدهابه موتورهاي جستجو گفته مي‌شود كه صفحات با URLهاي متفاوت، چطور به هم ارتباط پيدا مي‌كنند. براي مثال، ممكن است مجموعه محتوايي در وب‌سايت شما به بخش‌هاي مختلف در صفحات مختلف تقسيم شده باشد. اگر مي‌خواهيد ربات‌هاي جستجو هنگام كراول كردن به راحتي اين مجموعه محتوا و ارتباط آن‌ها را بيابند، بايد از صفحه‌بندي استفاده كنيد.

    اين كار بسيار ساده است. فقط بايد به بخش در كد يكي از صفحه‌هاي مجموعه مدنظر برويد و با استفاده از كد rel=”next” به موتورهاي جستجو بگوييد كه پس از صفحه كنوني بايد چه صفحه‌اي را كراول كنند. در صفحه دوم نيز بايد از كد rel=”prev” استفاده كنيد تا صفحه قبلي مشخص شود و اگر صفحه سومي وجود دارد، كد rel=”next” را به صفحه دوم نيز اضافه كنيد.

    براي مثال، كدها در صفحه اول مجموعه محتواي يك وب‌سايت به شكل زير نوشته مي‌شوند:

    و در صفحه دوم، كدها به شكل زير نوشته مي‌شوند:

    توجه داشته باشيد كه صفحه‌بندي براي كراول كردن مفيد است، اما گوگل ديگر مثل گذشته از آن براي ايندكس گروهي صفحات استفاده نمي‌كند.

    بررسي فايل‌هاي Log سئو

    وب سرورها اطلاعات و جزئيات تمام داده‌هاي ذخيره شده و اقدامات انجام شده در وب‌سايت شما را در فايل‌هاي Log ثبت مي‌كنند. اين اطلاعات ثبت شده شامل تاريخ و زمان درخواست‌ها، محتواي درخواست شده و IP درخواست كننده مي‌شود. همچنين شما مي‌توانيد «يوزر ايجنت» (User Agent) كه نرم‌افزاري منحصربه‌فرد و قابل شناسايي براي انجام درخواست كاربر است را شناسايي كنيد.

    اما اين فايل با سئو تكنيكال چه ارتباطي دارد. به طور معمول موتورهاي جستجو هنگام كراول كردن وب‌سايت ردپايي از خودشان در فايل Log به جا مي‌گذارند. بنابراين از طريق اين فايل‌ها مي‌توانيد متوجه شويد كه چه محتوايي در چه ساعتي كراول شده است. اين اطلاعات به شما در بررسي بودجه محتوا و موانع احتمالي ايندكس شدن توسط ربات‌هاي مختلف كمك مي‌كند.

    براي دسترسي به فايل‌هاي Log مي‌توانيد از توسعه‌دهنده وب‌سايت يا ابزارهاي تحليل فايل‌هاي Log مانند «Screaming Frog» كمك بگيريد.

    • لينك ابزار بررسي فايل لاگ «Screaming Frog»: «+»

    به ياد داشته باشيد كه تنها كراول شدن توسط يك ربات جستجو به معني ايندكس شدن تمام صفحات شما نيست. در ادامه مطلب، درباره طرز بررسي ايندكس شدن محتوا مي‌خوانيد.

    چك ليست قابليت ايندكس شدن در سئو تكنيكال

    ربات‌هاي موتورهاي جستجو پس از كراول كردن وب‌سايت‌ها، صفحات آن‌ها را بر اساس موضوع و ارتباط محتوا با موضوع ايندكس مي‌كنند. زماني كه محتوا ايندكس شد، براي رتبه‌بندي در «صفحه نتايج موتور جستجو» (SERP) آماده مي‌شود. در ادامه، معيارهايي را معرفي مي‌كنيم كه به ايندكس شدن صفحات وب كمك مي‌كنند.

    رفع محدوديت بات‌هاي جستجو براي دسترسي به صفحات

    به احتمال زياد در قسمت بررسي قابليت كراول شدن اين مرحله را مي‌گذرانيد، اما بد نيست كه اينجا هم آن را مطرح كنيم. همان‌طور كه گفتيم، بايد مطمئن شويد كه ربات‌هاي جستجو به صفحات مدنظر شما هدايت مي‌شوند و به راحتي به آن‌ها دسترسي پيدا مي‌كنند. براي انجام اين كار مي‌توانيد از چند ابزار استفاده كنيد. براي مثال، ابزار «robots.txt Tester» گوگل به شما فهرستي از صفحات محدودشده براي كراول و ايندكس شدن را ارائه مي‌كند. همچنين مي‌توانيد از ابزار «Inspect» در گوگل سرچ كنسول براي بررسي علت ايجاد اين محدوديت در صفحه‌ها استفاده كنيد.

    • لينك ابزار «robots.txt Tester» گوگل: «+»

    حذف محتواي كپي

    همان‌طور كه مي‌دانيد، محتواي كپي شده يا دوپليكيت مي‌تواند ربات‌هاي جستجو را سردرگم كند و در قابليت ايندكس شدن صفحات، تأثير منفي بگذارد. به ياد داشته باشيد كه هميشه از URLهاي كنونيكال براي مشخص كردن صفحات ترجيحي و اصلي استفاده كنيد.

    بررسي ريدايركت‌ها

    مطمئن شويد كه تمام ريدايركت‌هاي شما به خوبي انجام مي‌شود. «حلقه‌هاي ريدايركت يا تغيير مسير» (Redirect Loops)، URLهاي خراب يا ريدايركت‌هاي اشتباه مي‌توانند در ايندكس شدن وب‌سايت مشكل ايجاد كنند. بنابراين بهتر است براي جلوگيري از اين مشكلات، ريدايركت‌هاي خود را به طور مداوم بررسي كنيد.

    بررسي بهينه‌سازي براي موبايل

    اگر وب‌سايت شما براي استفاده در موبايل بهينه‌سازي نشده باشد و به اصطلاح «موبايل فرندلي» (Mobile-Friendly) نباشد، محتواي آن به خوبي ايندكس نخواهد شد. اگر با الگوريتم‌هاي گوگل در سئو آشنا باشيد، مي‌دانيد كه گوگل از سال ۲۰۱۶ ابتدا نسخه موبايل وب‌سايت‌ها را ايندكس مي‌كند و به تجربه كاربري در موبايل‌ها اولويت بالاتري از تجربه كاربري در دسكتاپ مي‌دهد. براي اين كه از موبايل فرندلي بودن وب‌سايت خود مطمئن شويد و نقاط ضعف آن را بشناسيد، مي‌توانيد از ابزار «Mobile-Friendly Test» گوگل بهره بگيريد.

    • لينك ابزار بررسي «Mobile-Friendly Test» گوگل: «+»

    رفع خطاهاي HTTP

    خطاهاي HTTP مي‌تواند مانع كار ربات‌هاي جستجو شود و نگذارد كه اين ربا‌ت‌ها به بخش‌هاي مهم محتوا در وب‌سايت شما دسترسي داشته باشند. به همين دليل، شناسايي اين خطاها و برطرف كردن آن‌ها به طور كامل و در سريع‌ترين زمان ممكن بسيار مهم است.

    از آن‌جايي كه هر خطاي HTTP منحصربه‌فرد است و راه‌حل خاص خودش را دارد، بهتر است با اين خطاها و طرز رفع آن‌ها آشنا شويد. مي‌توانيد فهرست وضعيت‌ها و خطاهاي مختلف HTTP را در وب‌سايت «HTTP Statuses» مشاهده كنيد.

    • لينك فهرست وضعيت‌ها و خطاهاي HTTP: «+»

    مهم است كه اين خطاها را، به هر دليلي كه رخ داده‌اند، رفع كنيد تا رضايت كاربران و موتورهاي جستجو را جلب كنيد.

    اما حتي اگر وب‌سايت شما كراول و ايندكس شده باشد، ممكن است مشكلات دسترسي باعث شود كه كاربران و ربات‌ها بلاك شوند و اين موضوع مي‌تواند در سئو شما تأثير منفي داشته باشد. در بخش بعدي، به بررسي قابليت رندر شدن يا در دسترس بودن در سئو تكنيكال مي‌پردازيم.

    چك ليست قابليت رندر شدن يا در دسترس بودن در سئو تكنيكال

    پيش از اين كه به اين موضوع بپردازيم، بايد تفاوت ميان «قابليت دسترسي در سئو» (SEO Accessibility) و قابليت دسترسي وب را بدانيم. قابليت دسترسي وب به در دسترس ساختن استفاده از صفحات وب براي كاربران داراي معلوليت يا كم‌تواني‌هايي مانند نابينايي و كم‌بينايي است. اما قابليت دسترسي در سئو به ساده كردن كاربري سايت براي كاربران كم‌توان ارتباطي ندارد، اگرچه بسياري از عناصر مؤثر در اين دو نوع از قابليت دسترسي به هم شبيه‌اند. در اين بخش از مطلب درباره معيارهاي مؤثر در قابليت دسترسي سئو يا «رندر شدن» (Rendering) صحبت مي‌كنيم.

    عملكرد سرور

    همان‌طور كه گفتيم، «وقفه‌هاي زماني يا تايم اوت سرور» (Server Timeouts) مي‌توانند باعث بروز خطاهاي HTTP شوند و در دسترسي كاربران و ربات‌ها به وب‌سايت، مانع ايجاد كنند. اگر متوجه شديد كه سرور شما دچار مشكل شده، با استفاده از راه‌حل‌هاي موجود، اين مشكلات را رفع كنيد.

    رفع نكردن به موقع موانع و مشكلات مي‌تواند باعث شود كه موتور جستجو وب‌سايت شما را به كلي از فهرست ايندكس شدن حذف كند، چراكه كاربران در وب‌سايت شما با صفحات خراب مواجه مي‌شوند و وب‌سايت شما براي آن‌ها تجربه كاربري نامطلوبي ايجاد مي‌كند.

    وضعيت HTTP

    درست مانند عملكرد سرور، خطاهاي HTTP مي‌توانند دسترسي به وب‌سايت شما را مختل كنند. براي بررسي كامل وب‌سايت و برطرف كردن اين خطاها مي‌توانيد از ابزارهايي مانند «Screaming Frog»، ابزار «Botify» و «DeepCrawl» استفاده كنيد.

    • لينك ابزار «Screaming Frog»: «+»
    • لينك ابزار «Botify»: «+»
    • لينك ابزار «DeepCrawl»: «+»

    زمان بارگذاري و حجم صفحه

    اگر بارگذاري صفحات شما مدت زيادي طول بكشد، با مشكلات متعددي از جمله افزايش نرخ پرش مواجه مي‌شويد. همچنين، تأخير در بارگذاري صفحه مي‌تواند باعث خطاي سرور شود يا باعث شود كه ربات‌ها صفحه‌هاي نيمه بارگذاري شده را كراول كنند و در نتيجه بخش مهمي از محتواي شما از كراول شدن باز بماند. چراكه ربات‌ها بسته به منابع موجود براي كراول كردن، از منابع مشخص و محدودي براي بارگذاري، رندر كردن و ايندكس كردن صفحات مي‌توانند استفاده كنند. به همين دليل، شما بايد همه‌چيز را تحت كنترل داشته باشيد تا زمان بارگذاري صفحات خود را كاهش دهيد.

    رندر شدن جاوا اسكريپت

    گفته مي‌شود كه پردازش «جاوا اسكريپت» (JavaScript | JS) براي گوگل كمي دشوار است و به همين دليل، پيشنهاد مي‌شود كه از محتواي از پيش رندر شده براي بهبود قابليت دسترسي استفاده كنيد. گوگل همچنين يك منبع جامع براي كمك به درك دسترسي ربات‌هاي جستجو به كدهاي جاوا اسكريپت در وب‌سايت‌ها دارد. اين منبع كه لينك آن در ادامه آمده است، به شما كمك مي‌كند كه مشكلات مرتبط به جستجو اين زمينه را حل كنيد.

    • لينك اصول سئو در جاوا اسكريپت: «+»

    صفحات Orphan

    هر صفحه در وب‌سايت شما بايد حداقل به يك صفحه ديگر مرتبط شده باشد. در صفحات مهم‌تر، بايد تعداد لينك‌هاي صفحه بيشتر باشد. به صفحه‌اي كه لينك داخلي نداشته باشد، «صفحه Orphan» گفته مي‌شود. صفحه‌هاي Orphan درست مانند مقاله‌‌اي بدون مقدمه‌اند و محتواي مورد نياز بات‌ها براي درك محتوا و ايندكس شدن را ندارند.

    عمق صفحه

    «عمق صفحه» (Page Depth) به تعداد لايه‌هاي موجود در يك صفحه در ساختار وب‌سايت اطلاق مي‌شود. به بيان ديگر، به تعداد كليك‌هاي لازم براي رسيدن از صفحه اصلي وب‌سايت تا صفحه مدنظر، عمق صفحه گفته مي‌شود. بهتر است ساختار وب‌سايت تا جاي ممكن عمق كمي داشته باشد. گاهي اوقات، ناچاريد كه ساختاري چندلايه‌اي داشته باشيد؛ در اين صورت مي‌توانيد مرتب كردن و دسته‌بندي دقيق وب‌سايت را در اولويت‌هاي خود قرار بدهيد.

    بهتر است صفحات مهم مانند صفحه «محصولات» يا «تماس با ما» در وب‌سايت‌ها بيش از سه كليك با صفحه اصلي فاصله نداشته باشند. ساختارهايي كه صفحه‌هاي مهم را در اعماق وب‌سايت قرار مي‌دهند و مانع دسترسي راحت كاربران و ربات‌ها به اين صفحه‌ها مي‌شوند، تجربه كاربري نامطلوبي ايجاد مي‌كنند.

    زنجيره‌هاي ريدايركت

    اگر تصميم گرفتيد ترافيك وب‌سايت را از يك صفحه به صفحه‌اي ديگر هدايت كنيد بايد بهاي آن را نيز بپردازيد، چراكه ريدايركت كردن مي‌تواند باعث كاهش بهره‌وري كراول شود. ريدايركت‌ها مي‌توانند سرعت كراول كردن را كاهش دهند، بارگذاري صفحه‌ها را طولاني‌تر كنند و در صورت درست تنظيم نشدن، دسترسي به سايت را غيرممكن كنند. به همين دليل، بهتر است تا جاي ممكن از ريدايركت كردن صفحات خودداري كنيد.

    زماني كه مشكلات قابليت دسترسي را برطرف كرديد، مي‌توانيد به بخش رتبه‌بندي در صفحه نتايج موتورهاي جستجو در سئو تكنيكال بپردازيد.

    چك ليست قابليت رتبه بندي در سئو تكنيكال

    در اين بخش ياد مي‌گيريم كه چطور با سئو فني، رتبه وب‌سايت در موتورهاي جستجو را بهتر كنيم. بهبود رتبه وب‌سايت به بعضي عوامل در سئو داخلي و سئو خارجي نيز مرتبط است. به ياد داشته باشيد كه تمام اين عناصر كنار هم مي‌توانند وب‌سايتي با سئو عالي و بهينه‌سازي شده بسازند، بنابراين بهتر است هنگام بهينه‌سازي هيچ كدام از معيارها را از قلم نيندازيد.

    لينك‌سازي داخلي و خارجي

    لينك‌ها مي‌توانند به موتورهاي جستجو در يافتن پاسخ جستجوها كمك كنند و رتبه‌بندي وب‌سايت را براي اين موتورها ساده‌تر كنند. لينك‌ها ربات‌هاي جستجو و كاربران را به محتواي مرتبط هدايت مي‌كنند و مي‌توانند نشان‌دهنده ميزان اهميت يك صفحه باشند. به همين دليل، بهبود لينك‌سازي داخلي و خارجي مي‌تواند به كراول شدن، ايندكس شدن و قابليت رتبه‌بندي وب‌سايت شما كمك كند.

    كيفيت بك‌لينك

    «بك‌لينك» (Backlink) به لينك‌هاي شما در وب‌سايت‌هاي ديگر گفته مي‌شود. اين لينك‌ها در واقع نوعي رأي اعتبار از طرف وب‌سايت‌هاي ديگر به وب‌سايت شما محسوب مي‌شوند. ربات‌هاي موتورهاي جستجو با مشاهده اين آرا، به وب‌سايت شما توجه بيشتري مي‌كنند و از اين طريق، پيج اتوريتي يا اعتبار صفحه شما افزايش پيدا مي‌كند.

    علاوه بر تعداد، كيفيت بك‌لينك‌ها نيز تأثير بسيار زيادي در سئو دارد. بك‌لينك‌هاي سايت‌هاي بي‌كيفيت مي‌توانند به رتبه شما آسيب وارد كنند. روش‌هاي زيادي براي گرفتن بك‌لينك باكيفيت وجود دارد و شما مي‌توانيد با استفاده از اين روش‌ها، رتبه بهتري در موتورهاي جستجو كسب كنيد.

    محتواي خوشه‌اي

    «خوشه‌هاي محتوا» (Content Clusters) محتواي مرتبط را به هم لينك مي‌كنند تا موتورهاي جستجو آن‌ها را بهتر بيابند و كراول و ايندكس كنند. اين نوع از محتوا به افزايش بازديد طبيعي وب‌سايت نيز كمك مي‌كند.

    محتواي خوشه‌اي به موتورهاي جستجو نشان مي‌دهد كه شما چقدر درباره يك مبحث اطلاعات داريد و در نتيجه رتبه و اعتبار شما در اين موتورها افزايش مي‌يابد.

    قابليت رتبه‌بندي و بهبود رتبه در افزايش ترافيك وب‌سايت نقش بسيار مهمي ايفا مي‌كند، اما بهتر است هنگام بهينه‌سازي براي بهبود رتبه وب‌سايت از قابل كليك بودن محتوا نيز غافل نشويد.

    چك ليست قابليت كليك شدن در سئو تكنيكال

    «نرخ كليك» (Click-Through Rate | CTR) به رفتار كاربران بستگي دارد، اما با افزايش قابليت كليك، شما نيز مي‌توانيد در افزايش نرخ كليك در صفحات نتايج موتورهاي جستجو نقش داشته باشيد. براي مثال، نوشتن توضيحات متا و عنوان صفحه به افزايش نرخ كليك كمك مي‌كند. توجه به بعضي از معيارهاي فني نيز مي‌تواند در افزايش نرخ كليك نقش داشته باشد.

    رتبه‌بندي و نرخ كليك با هم ارتباط زيادي دارند، چراكه كاربران به طور معمول روي لينك محتوايي كليك مي‌كنند كه در سريع‌ترين زمان ممكن به پرسش آن‌ها پاسخ بدهد. در ادامه، چند روش براي بهبود قابليت كليك و نرخ كليك را به شما معرفي مي‌كنيم.

    استفاده از داده‌هاي ساختاريافته

    «داده‌هاي ساختاريافته» (Structured Data) از «اسكيما» (Schema) به منظور دسته‌بندي و علامت‌گذاري عناصر مختلف در وب‌سايت براي ربات‌هاي موتورهاي جستجو استفاده مي‌كنند. اسكيما مشخص مي‌كند كه هر عنصر چه ويژگي‌هايي دارد و چطور به وب‌سايت شما مرتبط مي‌شود. براي مثال، داده‌هاي ساختار يافته به ربات‌هاي جستجو مي‌گويند كه محتواي مدنظر يك «ويديو» يا «محصول» يا «دستور تهيه غذا» است. جزئيات فرمت هر اسكيما را مي‌توانيد در وب‌سايت Schema.org مشاهده كنيد.

    استفاده از داده‌هاي ساختاريافته از معيارهاي افزايش قابليت كليك نيست، اما به دسته‌بندي بهتر محتوا و در نتيجه ايندكس شدن و دريافت رتبه بهتر كمك مي‌كند.

    دريافت ريچ ريزالت

    «ريچ ريزالت» (Rich Result) مي‌تواند نقش مهمي در رتبه‌بندي شما ايفا كند. اگر محتواي شما در بخش ريچ ريزالت قرار بگيرد، نرخ كليك آن با افزايش زيادي روبه‌رو مي‌شود. اما اگر محتوا نتواند در اين بخش قرار بگيرد، رتبه آن كاهش مي‌يابد و پايين‌تر از تبليغات، كادرهاي پرسش و پاسخ، «نوار ويديوها» (Video Carousels) و نتايج مشابه نشان داده مي‌شود.

    اگر محتواي شما در بالاي نتايج ارگانيك قرار بگيرد، نرخ كليك خوبي خواهيد داشت، اما با دريافت ريچ ريزالت مي‌توانيد اين نرخ را بيشتر از قبل كنيد. براي دريافت ريچ ريزالت بايد محتواي مفيد بنويسيد و از داده‌هاي ساختاريافته استفاده كنيد. داده‌هاي ساختاريافته مي‌تواند انواع مختلف محتوا از جمله مقاله، ويديو، بررسي، رويدادها، پرسش و پاسخ، تصاوير، فهرست كسب‌وكارهاي محلي، محصولات و... را در بالاي اولين صفحه از نتايج جستجو نشان بدهد.

    بهينه‌سازي براي Featured Snippet

    قرار گرفتن در بخش «Featured Snippet» نيز مانند ريچ ريزالت لينك صفحات را در بالاي نتايج جستجو نشان مي‌دهد، اما به اسكيماها ارتباطي ندارد. Featured Snippetها براي پاسخ‌دهي سريع به پرسش كاربران طراحي شده‌اند و به گفته گوگل، ارائه بهترين پاسخ به پرسش‌هاي كاربران تنها راه قرار گرفتن در اين بخش است.

    توجه به Google Discover

    «گوگل ديسكاور» (Google Discover) يكي از الگوريتم‌هاي نسبتاً جديد گوگل براي فهرست‌بندي محتوا بر اساس دسته‌بندي‌هاي مختلف براي كاربران موبايل است. مي‌دانيم كه گوگل به تجربه كاربري در موبايل بيش از پيش اهميت مي‌دهد، چراكه در حال حاضر بيشتر از ۵۰ درصد از تمام جستجوها از طريق دستگاه‌هاي موبايل انجام مي‌شود. اين ابزار به كاربران امكان ساخت كتابخانه محتوا با انتخاب دسته‌هاي مورد علاقه مختلف (مانند موسيقي، سياست و...) را مي‌دهد. قرار گرفتن در اين بخش مي‌تواند به يافتن كاربراني با نرخ تعامل بسيار بالا كمك كند.

    براي قرار گرفتن در بخش گوگل ديسكاور به استفاده از تگ‌هاي خاص يا داده‌هاي ساختاريافته نيازي نيست. در واقع به گفته گوگل، توليد محتواي باكيفيت تنها راه رسيدن به اين بخش است.

    منبع: فرادرس



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۲۱ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    اصول سئو تكنيكال

    اصول سئو تكنيكال

    پيش از شروع بررسي وب‌سايت از نظر سئو تكنيكال بايد بعضي از نكات اصولي را در نظر داشته باشيد. پيش از توضيح درباره جزئيات بهينه‌سازي در هر بخش از سئو فني، اين نكات اصولي اوليه را مرور مي‌كنيم.

    بررسي دامنه مورد نظر

    «دامنه يا دامين» (Domain) در واقع همان URL وب‌سايت است كه كاربران براي رسيدن به شما آن را در مرورگر خود تايپ مي‌كنند. دامنه نشان مي‌دهد كه كاربران چطور مي‌توانند يك وب‌سايت را از طريق جستجو پيدا كنند و روشي ثابت براي شناسايي وب‌سايت محسوب مي‌شود.

    زماني كه «دامنه ترجيحي» (Preferred Domain) خود را انتخاب مي‌كند، به موتور جستجو مي‌گوييد كه مي‌خواهيد نسخه همراه با www يا بدون www را نمايش بدهيد. اين انتخاب باعث مي‌شود كه موتورهاي جستجو، نسخه انتخابي شما را در اولويت قرار بدهند و تمام كاربران را به آن URL هدايت كنند. در غير اين صورت، موتورهاي جستجو با اين دو نسخه از وب‌سايت مانند دو وب‌سايت جداگانه برخورد مي‌كنند و مشكلاتي در سئو پديدار مي‌شود.

    پيش‌تر، گوگل از شما مي‌خواست كه نسخه مورد نظر خود را انتخاب كنيد، اما در حال حاضر خود گوگل يك نسخه را براي شما انتخاب مي‌كند. با اين حال اگر نسخه ديگري از دامنه را به عنوان دامنه اصلي خود ترجيح مي‌دهيد، مي‌توانيد آن را با استفاده از «تگ‌هاي كنونيكال» (Canonical Tags) انتخاب كنيد. در بخش‌هاي آينده درباره اين تگ‌ها توضيحات بيشتري مي‌خوانيد. در هر صورت، زماني كه نسخه ترجيحي دامنه انتخاب شد، مطمئن شويد كه تمام لينك‌ها از جمله لينك‌هاي همراه با www، بدون www و لينك‌هاي index.html به نسخه مدنظر ريدايركت مي‌شوند.

    پياده‌سازي SSL

    همان‌طور كه گفتيم، پياده‌سازي ‌SSL اهميت بسيار زيادي دارد. «لايه اتصال امن» (Secure Sockets Layer | SSL) لايه‌اي براي محافظت بين وب سرور (نرم‌افزار مسئول انجام درخواست‌هاي آنلاين) و مرورگر ايجاد مي‌كند و وب‌سايت شما را امن مي‌سازد. با پياده‌سازي SSL زماني كه كاربر، اطلاعاتي مانند اطلاعات حساب يا تماس خود را براي وب‌سايت شما مي‌فرستد، احتمال هك شدن و افشا شدن اين اطلاعات بسيار كاهش مي‌يابد.

    گواهي SSL در ابتداي دامنه به شكل https به جاي http در نوار URL نمايش داده مي‌شود.

    موتورهاي جستجو، وب‌سايت‌هاي امن را در اولويت رتبه‌بندي قرار مي‌دهند. براي مثال گوگل در سال ۲۰۱۴ اعلام كرد كه گواهي SSL را به عنوان يكي از معيارهاي رتبه‌بندي در نظر مي‌گيرد. به همين دليل، بهتر است نسخه داراي گواهي SSL وب‌سايت خود را به عنوان نسخه ترجيحي انتخاب كنيد.

    پس از پياده سازي SSL، بايد تمام صفحات بدون SSL را از پروتكل http به https تغيير بدهيد. اين كار زمان‌بر است اما در نهايت مي‌توانيد نتيجه آن را در رتبه صفحات خود در موتورهاي جستجو مشاهده كنيد. براي انجام اين كار بايد مراحل زير را انجام بدهيد.

    • تمام صفحات با پروتكل http را به https ريدايركت كنيد.
    • تگ‌هاي كنونيكال و hreflang را بر اين اساس به‌روزرساني كنيد.
    • تمام URLهاي سايت‌مپ (در آدرس yourwebsite.com/sitemap.xml) و robots.txt (در آدرس yourwebsite.com/robots.txt) را به‌روزرساني كنيد.
    • يك «Instance» جديد در «گوگل سرچ كنسول» (Google Search Console) و «بينگ وب‌مستر تولز» (Bing Webmaster Tools) براي وب‌سايت جديد ايجاد كنيد و آن را به دقت بررسي كنيد تا مطمئن شويد كه تمام ترافيك به خوبي به نسخه جديد منتقل مي‌شود.

    بهبود سرعت بارگذاري صفحه

    همان‌طور كه گفتيم، به طور معمول كاربران مدت زيادي براي بارگذاري يك صفحه صبر نمي‌كنند. داده‌ها نشان مي‌دهد كه با افزايش زمان بارگذاري صفحه از يك تا پنج ثانيه، «نرخ پرش يا بانس ريت» (Bounce Rate) حدود ۹۰ درصد افزايش پيدا مي‌كند. اما سرعت بارگذاري صفحه فقط براي كاربران و تجربه كاربري مهم نيست و موتورهاي جستجو نيز از آن به عنوان يكي از معيارهاي رتبه‌بندي استفاده مي‌كنند. بنابراين بهبود سرعت بارگذاري صفحه بايد از اولويت‌هاي شما در سئو تكنيكال باشد.

    با توجه به نكات زير، مي‌توانيد ميانگين سرعت بارگذاري صفحات وب‌سايت خود را بهبود ببخشيد.

    • فشرده كردن تمام فايل‌ها: «فشرده كردن» (Compressing)، اندازه تصاوير و فايل‌هاي CSS و HTML و JavaScript شما را كاهش مي‌دهد و باعث افزايش سرعت بارگذاري مي‌شود.
    • بررسي مداوم ريدايركت‌ها: پردازش يك ريدايركت ۳۰۱ چند ثانيه طول مي‌كشد. اگر اين زمان را براي چند صفحه يا چند لايه ريدايركت در نظر بگيريد، متوجه مي‌شويد كه ريدايركت‌ها چقدر مي‌توانند در سرعت بارگذاري وب‌سايت تأثيرگذار باشند.
    • مرتب كردن كدها: كدهاي نامرتب تأثير بدي در سرعت بارگذاري وب‌سايت دارند. هرچه كدهاي شما كوتاه‌تر و مرتب‌تر باشد، صفحات به طور كلي سريع‌تر بارگذاري مي‌شوند. همچنين پس از مرتب كردن كدها، مي‌توانيد آن‌ها را كوتاه و فشرده كنيد.
    • استفاده از CDN: «شبكه تحويل محتوا» (content distribution network | CDN) وب سرورهايي چندگانه‌اند كه چند كپي از وب‌سايت شما را در نقطه‌هاي جغرافيايي مختلف ذخيره مي‌كنند و محتواي وب‌سايت را بر اساس منطقه مكاني كاربر به دست او مي‌رسانند. از آن‌جايي كه اطلاعات از اين طريق مسافت كمتري را طي مي‌كنند، سرعت بارگذاري صفحات براي كاربران كمتر مي‌شود.
    • بررسي پلاگين‌ها: «پلاگين‌ها» (Plugin) يا افزونه‌هاي منقضي‌شده مي‌توانند از نظر امنيتي آسيب‌پذير باشند و وب‌سايت شما را در برابر هكرها ضعيف كنند و رتبه آن را كاهش دهند. هميشه از آخرين نسخه پلاگين‌ها استفاده كنيد و تنها پلاگين‌هاي ضروري را نصب كنيد. همچنين بهتر است از قالب‌هاي اختصاصي استفاده كنيد، چراكه ممكن است قالب‌هاي آماده، كدهاي اضافي داشته باشند و سرعت بارگذاري را كاهش بدهند.
    • استفاده از «بارگذاري نامتقارن» (Asynchronous Loading): اسكريپت‌ها دستورالعمل‌هايي‌اند كه سرورها بايد پيش از پردازش HTML يا بدنه صفحات وب، آن‌ها را بخوانند. به طور معمول، اسكريپت‌ها در تگ در وب‌سايت جاي دارند و نسبت به بقيه محتوا در اولويت قرار مي‌گيرند. استفاده از كدهاي نامتقارن به اين معني است كه سرور مي‌تواند HTML و اسكريپت‌ها را هم‌زمان پردازش كند و با كاهش تأخير در پردازش، زمان بارگذاري صفحه را افزايش بدهد.

    زماني كه اصول اوليه سئو تكنيكال را بررسي كرديد و تغييرات لازم را در وب‌سايت خود اعمال كرديد، مي‌توانيد به جزئيات بخش‌هاي ديگر در سئو فني بپردازيد.

    منبع: فرادرس

    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۲۰ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    سئو فني يا سئو تكنيكال چيست ؟سئو تكنيكال با سئو داخلي و خارجي چه تفاوتي دارد؟اهميت سئو تكنيكال چيست؟

    سئو فني يا سئو تكنيكال چيست ؟

    «سئو تكنيكال يا سئو فني» (Technical SEO) يكي از زيرمجموعه‌هاي سئو است و به عناصر پشت صحنه‌اي مرتبط مي‌شود كه در افزايش بازديد طبيعي (ارگانيك) وب‌سايت شما نقش دارند. از اين عناصر مي‌توان به معماري سايت، بهينه‌سازي براي موبايل و سرعت بارگذاري صفحه اشاره كرد. ممكن است به اين جنبه از سئو توجه بسيار زيادي نشود، اما بايد بدانيد كه سئو تكنيكال بسيار مهم است.

    اولين گام براي بهبود سئو تكنيكال اين است كه بفهميد در چه وضعيتي قرار داريد. براي اين كار بايد عملكرد وب‌سايت را به خوبي بررسي كنيد. دومين گام براي بهبود سئو فني، برنامه‌ريزي براي رفع مشكلاتي است كه در اين بررسي متوجه آن‌ها شده‌ايد. در اين مطلب، تكنيك‌هاي سئو تكنيكال و جزئيات آن‌ها را بررسي مي‌كنيم.

    سئو تكنيكال با سئو داخلي و خارجي چه تفاوتي دارد ؟

    بسياري از متخصصان بهينه‌سازي وب‌سايت، سئو را به سه گروه مختلف تقسيم مي‌كنند. اين دسته‌ها شامل سئو داخلي، سئو خارجي و سئو تكنيكال مي‌شود. به طور كلي، سئو داخلي به محتواي صفحات، سئو خارجي به اعتبار و محبوبيت صحفات شما از نظر وب‌سايت‌هاي ديگر و سئو تكنيكال يا فني به عناصري مانند ساختار وب‌سايت و سرعت بارگذاري صفحات مرتبط مي‌شود.

    سئو تكنيكال يا فني

    همان‌طور كه گفتيم، سئو تكنيكال يا فني به بهينه‌سازي جنبه‌هاي فني وب‌سايت براي بهبود رتبه در موتورهاي جستجو گفته مي‌شود. بهبود سرعت وب‌سايت، ساده كردن ساختار وب‌سايت براي «خزش يا كراولينگ» (Crawling) و قابل درك كردن آن براي موتورهاي جستجو از بخش‌هاي اصلي و بسيار مهم سئو فني است. مي‌توان گفت كه سئو فني بخشي از سئو داخلي است، چراكه براي بهبود عناصري درون وب‌سايت به منظور دريافت رتبه‌هاي بهتر در موتورهاي جستجو به كار گرفته مي‌شود.

    اهميت سئو تكنيكال چيست ؟

    ممكن است وسوسه شويد كه اين بخش از سئو را به كلي ناديده بگيريد و از آن بگذريد، اما بايد بدانيد كه سئو تكنيكال نقش بسيار مهمي در افزايش ترافيك وب‌سايت ايفا مي‌كند. ممكن است زماني محتواي شما كاملاً بي‌نقص و مفيد باشد، اما موتورهاي جستجو نتوانند آن را درك كنند. در نتيجه اين محتوا به افراد بسيار كمي نمايش داده مي‌شود. بدون در نظر گرفتن معيارهاي سئو تكنيكال، موتورهاي جستجو نمي‌توانند محتواي شما را به خوبي درك كنند.

    گوگل و موتورهاي جستجوي ديگر مي‌خواهند كه بهترين نتايج موجود را براي «كوئري‌ها» (Query) يا جستجوهاي كاربران ارائه كنند. بنابراين، ربات‌هاي اين موتورهاي جستجو تلاش مي‌كنند كه وب‌سايت‌ها را بر اساس معيارهاي خاصي رتبه‌بندي كنند. همان‌طور كه گفتيم، توجه به بهبود سئو تكنيكال مي‌تواند به بهبود رتبه شما كمك كند و برعكس اين موضوع نيز صادق است. اگر وب‌سايت شما مشكلات فني جدي داشته باشد، ممكن است موتورهاي جستجو به كلي وب‌سايت شما را بلاك و از فهرست نمايه‌گذاري يا ايندكس حذف كنند.

    اما سئو فني فقط به موتورهاي جستجو كمك نمي‌كند. وب‌سايت‌ها بايد سريع و تميز باشند و استفاده از آن‌ها ساده باشد تا رضايت كاربران را جلب كنند. به همين دليل، توجه به اصول اوليه سئو هم براي ساده كردن كار موتورهاي جستجو و هم براي جلب رضايت كاربران ضروري است.

    چك ليست سئو تكنيكال

    سئو تكنيكال كمي پيچيده است و براي آن بايد به جزئيات بسيار زيادي توجه كنيد. در ادامه اين مطلب درباره جزئيات سئو فني بيشتر مي‌خوانيد. اما به طور كلي، مي‌توان گفت كه هشت نكته زير، ويژگي‌هاي وب‌سايت‌هاي بهينه شده از نظر فني است.

    سريع بودن

    سرعت بارگذاري صفحات بايد بالا باشد. كاربران در عصر حاضر به طور معمول صبر زيادي ندارند و نمي‌خواهند مدت زيادي منتظر باز شدن يك صفحه بمانند. مطالعه‌اي در سال ۲۰۱۶ نشان مي‌دهد كه ۵۳ درصد از كاربران وب‌سايت‌ها در موبايل، صفحاتي با سرعت بارگذاري بيشتر از ۳ ثانيه را ترك مي‌كنند. بنابراين اگر بارگذاري صفحات شما سريع نباشد، ترافيك بسيار زيادي را از دست مي‌دهيد.

    قابليت خزش يا كراولينگ

    موتورهاي جستجو از ربات‌ها براي خزش و دريافت اطلاعات وب‌سايت‌ها استفاده مي‌كنند. براي بهبود اين قابليت مي‌توانيد از روش‌هاي زيادي بهره بگيريد. براي مثال مي‌توانيد خزش يك محتواي خاص را محدود كنيد يا كاري كنيد كه صفحه‌هاي كراول شده در صفحات نتيجه جستجو نمايش داده نشوند يا لينك‌هاي صفحه را فالو نكنند. همچنين مي‌توانيد با استفاده از لينك‌هاي داخلي، به ربات‌ها در درك بهتر محتواي صفحه‌ها كمك كنيد.

    نداشتن لينك‌هاي خراب

    باز كردن صفحه‌هايي كه در واقع وجود ندارند، مي‌تواند كاربران را ناراحت يا خشمگين كند. اگر لينكي خراب يا ناموجود در سايت شما وجود داشته باشد، افراد خطاي ۴۰۴ دريافت مي‌كنند. اين موضوع مي‌تواند تأثير بسيار بدي در تجربه كاربري مخاطبان داشته باشد. علاوه بر اين، موتورهاي جستجو نيز دوست ندارند صفحاتي با اين خطا را پيدا كنند.

    به طور كلي بيشتر وب‌سايت‌ها تعدادي لينك خراب دارند، چراكه همواره در حال تغييرند. اما با استفاده از ابزارهاي مختلف مي‌توانيد اين خطاها را رفع كنيد و تعداد لينك‌هاي خراب را كاهش بدهيد. براي مثال مي‌توانيد با «ريدايركت يا تغيير مسير» (Redirect) و انتقال لينك‌هاي خراب و قديمي با صفحات جديد، اين مشكل را برطرف كنيد.

    نداشتن محتواي كپي

    «محتواي كپي يا دوپليكيت» (Duplicate)، چه در خود وب‌سايت شما باشند و چه از وب‌سايت‌هاي ديگر كپي شده باشند، موتورهاي جستجو را گيج مي‌كنند. موتورهاي جستجو هنگام مواجهه با اين نوع از صفحات، نمي‌دانند كه بايد به كدام صفحه رتبه بالاتري بدهند. در نتيجه ممكن است صفحات با محتواي مشابه را پايين‌تر از صفحات ديگر نشان بدهند.

    گاهي اوقات ممكن است بدون اين كه بدانيد، محتواي كپي داشته باشيد. براي مثال ممكن است بر اثر اشكالات فني، يك محتوا با دو URL مختلف نمايش داده شود. اين محتوا در تجربه كاربري مخاطبان تأثيري ندارد، اما موتورهاي جستجو متوجه آن مي‌شوند و شما را جريمه مي‌كنند. خوشبختانه با استفاده از تگ‌هاي «كنونيكال» (Canonical) مي‌توانيد اين مشكل را رفع كنيد. تگ‌هاي كنونيكال، صفحه اصلي محتوا را به موتورهاي جستجو معرفي مي‌كنند.

    امن بودن

    وب‌سايت‌هاي بهينه‌سازي شده از نظر فني، بايد امن باشند. توجه به امنيت وب‌سايت، احترام به حريم خصوصي كاربران است. مي‌توانيد كارهاي زيادي براي امن‌سازي وب‌سايت خود انجام بدهيد و استفاده از HTTPS از مهم‌ترين اقدامات براي ايجاد امنيت است.

    با استفاده از HTTPS مطمئن مي‌شويد كه هيچ‌كس نمي‌تواند داده‌هاي ردوبدل‌شده بين وب‌سايت و مرورگر را به دست بياورد. براي مثال اگر افراد در وب‌سايت شما وارد حساب كاربري خود شوند، اطلاعات كاربريشان محفوظ مي‌ماند. براي اجراي HTTPS در وب‌سايت بايد گواهي SSL داشته باشيد.

    داشتن داده‌هاي ساختاريافته

    «داده‌هاي ساختاريافته» (Structured Data) به موتورهاي جستجو در درك بهتر محتوا و كسب‌وكار شما كمك مي‌كنند. با استفاده از اين داده‌هاي ساختاريافته مي‌توانيد به موتورهاي جستجو بگوييد كه چه محصولي مي‌فرشيد يا چه نوع محتوايي در وب‌سايت خود قرار مي‌دهيد. علاوه بر اين، امكان ارائه جزئيات محتوا و محصولات از اين طريق براي شما فراهم مي‌شود.

    از آنجايي كه اين داده‌ها فرمت مشخصي دارند، زماني كه شما اطلاعات لازم را به موتور جستجو ارائه مي‌كنيد، موتورهاي جستجو مي‌توانند آن را به سادگي بيابند و درك كنند. اين موضوع باعث مي‌شود كه محتواي شما بيشتر ديده شود و شرايط لازم براي نمايش به شكل «ريچ ريزالت» (Rich Result) را به دست بياورد.

    داشتن سايت مپ XML

    «XML Sitemap» فهرستي از تمام صفحات وب‌سايت شما است. اين فهرست، نقشه راه وب‌سايت شما را به موتورهاي جستجو نمايش مي‌دهد و با استفاده از آن مي‌توانيد مطمئن شويد كه موتورهاي جستجو هيچ بخشي از محتواي مهم شما در سايت را از دست نمي‌دهند. سايت‌مپ XML به طور معمول شامل پست‌ها، صفحه‌ها، تگ‌ها و انواع ديگر پست‌هاي شما به شكل دسته‌بندي شده مي‌شود و تعداد تصاوير و آخرين تاريخ ويرايش هر صفحه را نيز در بر مي‌گيرد.

    در حالت ايده‌آل، وب‌سايت‌ها نبايد به سايت مپ XML نياز داشته باشند. اگر وب‌سايتي ساختار لينك داخلي كارآمدي داشته باشد كه تمام مطالب را به خوبي به هم مرتبط كند، ربات‌ها ديگر به سايت‌مپ نيازي نخواهند داشت. اما هميشه سايت‌ها بهترين ساختار را ندارند و داشتن سايت‌مپ XML مي‌تواند به آن‌ها كمك كند.

    استفاده از تگ hreflang در وب‌سايت‌هاي بين‌المللي

    اگر وب‌سايت شما در چند كشور با زبان‌هاي مختلف فعاليت داشته باشد، موتورهاي جستجو براي درك كشور و زبان مقصد به كمي كمك نياز خواهند داشت. اگر به موتورهاي جستجو در درك تمايز زبان‌ها و كشورهاي مختلف كمك كنيد، محتواي وب‌سايت به زبان درست براي مخاطبان در هر منطقه جغرافيايي نمايش داده مي‌شود.

    با استفاده از تگ‌هاي hreflang مي‌توانيد اين كار را انجام بدهيد. اين تگ‌ها به شما امكان تعريف صفحات براي كشورها و زبان‌هاي مختلف را مي‌دهند. اين موضوع گاهي به شما در حل مشكل محتواي كپي نيز كمك مي‌كند. براي مثال اگر وب‌سايتي داريد كه در آمريكا و بريتانيا فعاليت مي‌كند و براي هر دو منطقه، يك محتوا را به زبان انگليسي نشان مي‌دهد، گوگل متوجه مي‌شود كه اين محتوا كپي نيست و به مناطق جغرافيايي مختلفي اختصاص يافته است.

    منبع:فرادرس



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۲۰ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    چگونه بك لينك ايجاد كنيم؟

    چگونه بك لينك ايجاد كنيم؟

    بك لينك در كنار توليد محتواي باكيفيت، دو فاكتور اساسي در سئو وبسايت محسوب مي‌گردند كه مي‌توانند در گرفتن رتبه بالاي هر وبسايت، نقش فزاينده‌اي داشته باشند. با توجه به اينكه بسياري از سئوكاران و يا حتي صاحبان سايت، به بك لينك توجه نمي‌كنند در اين مقاله به سوال پاسخ مي‌دهيم كه بك لينك چيست و چگونه بك لينك ايجاد كنيم؟ و اينكه چگونه مي‌توانيم با ساخت بك‌لينك سايتمان در نتايج اول گوگل ديده شود.

    بك لينك چيست؟

    بك لينك به زبان ساده، به لينك يك وب‌سايت در وب‌سايت ديگر گفته مي‌شود، در دنياي وب هرگاه كه بخواهيم كاربران يك صفحه يا وب‌سايت را به سايت ديگري هدايت كنيم از لينك استفاده مي‌كنيم، لينك‌ها در واقع آدرس‌هاي قابل كليك هستند كه در نوشته‌ها، دكمه‌ها يا تصاوير جاگذاري مي‌شوند.

    گوگل براي اينكه مشخص كند كدام وب‌سايت‌ها نسبت به ديگران بهتر هستند از روش تاييد و ارجاع در دنياي اينترنت استفاده مي‌كند، كه اين روش با لينك دادن صورت مي‌گيرد.

    پس زماني كه در وب‌سايت، لينكي ‌ايجاد كنيد، مي‌توانيد بگوييد كه به آن وب سايت بك لينك داده و گيرنده‌ي لينك هم مي‌تواند بگويد ما بك لينك گرفته‌ايم.

    چرا بك لينك اهميت دارد؟

    در سال‌هاي ابتدايي راه‌اندازي اينترنت، تنها روش دسترسي به وب‌سايت يا وبلاگ‌ها داشتن آدرس آنها بود و در صورتي كه آدرس وب‌سايتي را نمي‌دانستيد، به هيچ عنوان نمي‌توانستيد به آن سايت ورود كنيد و وب‌سايت‌ها هم هيچ بازديدي دريافت نمي‌كردند.

    اما با سرعت اين مشكل حل شده و با امكان ايجاد لينك باكس در صفحات ديگر، وب‌سايت و وبلاگ‌هاي كوچكتر معرفي شدند.

    در ابتدا گوگل از معيارهاي بسيار ساده جهت رتبه‌بندي وب‌سايت‌ها استفاده مي‌كرد، اما در حال حاضر كه رقابت بين رقبا كاملا جدي شده، شاخصه‌هاي گوگل نيز جهت شناسايي وب‌سايت‌هاي بهتر، تغيير كرده‌است.

    از آنجا كه بك لينك‌ها هنوز هم نقش تاثيرگذاري در سئو و بهبود رتبه در نتايج گوگل را دارند، بك لينك به تنهايي هم مي‌تواند باعث افزايش بهبود وب‌سايت شود و قرار گرفتن بك لينك در صفحات پربازديد، امكان كليك بيشتري فراهم مي‌آورد.

    معرفي انواع لينك از نظر ماهيت

    قبل از اينكه به سراغ فاكتورهاي مهم در ساخت بك‌ لينك و نحوه بك لينك سازي براي وبسايت برويم، بهتر است با ماهيت لينك‌ها نيز آشنا شويم.

    در زمان ايجاد هر لينك، شناسه‌اي براي آن مشخص مي ‌شود كه گوگل آن را تشخيص دهد و به طور كلي چهار نوع لينك وجود دارد كه شناسه آنها براي گوگل مشخص است:

    • لينك فالو يا دو فالو: مهم‌ترين نوع لينك است؛ زيرا موتور جستجو حتماً آن را دنبال مي‌كند.
    • لينك نوفالو: اين لينك‌ها را موتورهاي جستجو دنبال نمي‌كنند.
    • لينك توليد شده توسط كاربر: اين مدل لينك‌ها توسط كاربران در بخش نظرات سايت‌ها و انجمن ها توليد مي‌شود.
    • لينك اسپانسري: در گروه لينك‌هاي پولي قرار مي‌گيرد.

    در اين بين بيشترين تاثير و ارزش را لينك‌هاي فالو دارند و البته كمترين تاثير را هم لينك‌هاي نوفالو دارند؛ اما به هيچ عنوان توصيه به حذف اين مدل لينك سازي هم نمي‌شود.

    فاكتورهاي مهم در ساخت بك‌لينك براي وب‌سايت

    روش‌هاي زيادي در ساخت بك‌لينك براي وب‌سايت وجود دارد كه استفاده درست و اصولي از هر كدام از اين روش‌ها در بهبود رتبه سايت تاثير مي‌گذارد. در اينجا به مهم‌ترين فاكتورها و اصول در ساخت بك لينك اشاره مي‌كنيم:

    • به طور كامل و دقيق تمام اصول سوء داخلي يا همان on Page Seo را كاملا رعايت كنيد، در واقع تمامي كارهاي لازم مانند توليد محتواي سئو شده، بهينه‌سازي دسته‌ها، بهينه‌سازي كدهاي قالب سايت، استفاده از هاست باكيفيت و مواردي از اين قبيل به طور كامل براي گوگل بهينه شده باشد. شما مي‌توانيد مقاله سئو داخلي را مطالعه كنيد تا بهتر اين مورد را اجرا نماييد.
    • سعي كنيد براي صفحات مختلف از وب‌سايت خود لينك سازي كنيد، زيرا گوگل متوجه لينك سازي‌ها مي‌شود.
    • از انكرتكست‌هاي مختلف براي لينك سازي استفاده كنيد و به هيچ عنوان فقط بر روي يك كلمه كليدي تمركز نكنيد و بر روي كلمات هم معني و هم خانواده كلمه كليدي نيز لينك سازي انجام دهيد.
    • هيچ وقت در يك زمان مشخص و سر ساعت مقرر لينك سازي انجام ندهيد.
    • در سايت‌هايي كه ميزان اسپم بالايي دارند، لينك سازي نكنيد. استفاده از سايت‌هايي با اعتبار بالا و سايت‌هاي با اعتبار متوسط و پايين نيز جهت لينك سازي طبيعي، بهتر است.
    • هم‌زمان براي سايتتان لينك‌هاي فالو و همچنين لينك نوفالو هم بسازيد تا براي گوگل طبيعي باشد.
    چگونه براي وب‌سايت بك لينك بسازيم؟

    روش‌هاي زيادي وجود دارد كه با استفاده از آنها لينك سازي به درستي انجام مي‌ گردد، در صورتي‌كه با نحوه بك لينك سازي براي سايت به خوبي آشنا باشيد نتايج مناسبي دريافت مي‌كنيد، مانند:

    ايجاد پست مهمان

    برخي از سايت‌ها به ساير نويسندگان اين اجازه را داده كه مقالات خود را با ذكر منبع، بارگذاري كنند. در واقع يكي از بهترين مكان‌ها براي ايجاد بك لينك، پست مهمان در وب‌سايت‌هايي با استراتژي خاص است، فقط بايد توجه داشته باشيد كه صاحبان وب‌سايت لينك‌هاي شما را nofollow نكنند.

    بك لينك در رپورتاژ

    در اين روش مقاله يا خبري را منتشر مي‌كنيد كه در ميان متن آن لينك‌هاي خاصي مشخص مي‌گردد، رپورتاژ جزء متداول‌ترين روش‌ها براي گرفتن بك لينك است. از لحاظ سئو هيچ ضرري ايجاد نمي‌كند و با دانستن روش‌هاي مناسب آن، بك لينك‌هاي قوي و موثر مي‌سازد.

    ساخت بك‌لينك در هدر، فوتر، منو يا ستون‌هاي وب‌سايت

    در هر وب سايت به اندازه تعداد صفحات آن هدر و فوتر و ساير بخش هاي ثابت وجود دارند كه با ساخت بك لينك در هر كدام از اين قسمت‌ها امكان ساخت همزمان بك لينك‌هاي زيادي فراهم مي‌آيد.

    استفاده از فروم‌ها يا انجمن‌ها

    يكي از روش‌هاي بسيار خوب براي نتيجه گرفتن و لينك سازي، قرار دادن پست و مطالب مربوط به وب‌سايت در فروم‌ها يا انجمن ها است، ابتدا بايد فروم‌هاي مرتبط با وب‌سايت را شناسايي كرده و پس از اطلاع پيدا كردن از قوانين آنها شروع به فعاليت كنيد.

    سه دليل مهم لينك سازي در انجمن‌ها عبارتند از:

  • امكان گرفتن لينك دوفالو از اكثر انجمن‌ها
  • امكان لينك سازي به دو روش (لينك پروفايلي، لينك درون محتوا)
  • وجود تعداد زيادي فروم يا انجمن كه به عنوان يك منبع بي پايان براي لينك سازي محسوب مي‌شوند.
  • استفاده از شبكه هاي اجتماعي

    در حال حاضر شبكه هاي اجتماعي زيادي وجود دارند كه در سرتاسر دنيا مورد استفاده همه مردم هستند مانند: فيس‌بوك، توييتر، لينكدين، اينستاگرام و غيره كه عضو شدن در اين شبكه‌ها مزيت‌هاي زيادي براي كسب و كارها دارد، زيرا ورود مردم به اين فضاها بيشتر است و گذاشتن لينك در آنجا نرخ كليك بالاتري را به دنبال دارد.

    اظهار‌نظر در بلاگ‌ها

    به عنوان يكي از زيركانه‌ترين روش‌هاي ساخت بك‌لينك در نظر گرفته مي‌شود. به اين صورت كه پست‌هاي مرتبط با كسب و كار خود را مطالعه كرده و نظر خود را به صورت كاملا دقيق و هدفمندانه بنويسيد.

    بازاريابي ويدئويي

    استفاده از فضاي يوتيوب و آپارات براي بازنشر لينك‌ها يك تكنيك بسيار ساده و كاربردي است كه با توليد ويدئوهاي مربوط به محصولات و خدمات مختلف بازخورد مناسبي را دريافت مي‌كنيد.

    ايجاد كردن وبلاگ وبسايت خود

    ايجاد يك وبلاگ با نام سايت در يكي از سيستم‌هاي وبلاگ‌دهي و قرار دادن مطالب عادي و لينك دادن آن به صورت نوفالو، يكي ديگر از روش‌هاي هوشمندانه ايجاد بك لينك براي وبسايت است.

    بك لينك بي ارزش ندهيد!

    در حال حاضر گوگل براي مبارزه با فايل‌هاي اسپم و يا جلوگيري از خريد بك لينك، الگوريتم‌هاي مختلف مانند الگوريتم پنگوئن را با هدف بررسي سلامت كامل لينك سازي سايت‌ها به وجود آورده است كه وظيفه آن شناسايي و جريمه سايت‌هايي است كه با خريد بك لينك يا استراتژي هاي فريبنده، لينك سازي كرده‌اند.

    الگوريتم پنگوئن به گونه‌اي طراحي شده كه به آساني مي‌‌تواند لينك سازي سالم را تشخيص دهد و رفتارهاي فريبنده را به آساني متوجه مي‌شود.

    براي جلوگيري از مشكوك شدن پنگوئن به سايت بايد برخي از فعاليت‌هاي غيرطبيعي را انجام ندهيد مانند:

    • به جاي ساخت صدها لينك كم ارزش فقط چند لينك با ارزش در سايت‌هايي با اعتبار دامنه بالا تهيه كنيد.
    • لينك سازي‌ها را بر روي صفحه اصلي سايت متمركز نكنيد و در صفحات داخلي نيز تقويت نماييد.
    • لينك سازي‌ها بر روي كلمات متنوع و عبارات و تركيب‌هاي با مفهوم انجام شود.
    • ساخت بك لينك در بازه‌هاي زماني مختلف و با فاصله بايد صورت بگيرد.
    • به هيچ عنوان در سايت‌هاي تبادل لينك فعاليت نكنيد.
    دريافت بك‌لينك از ادمين‌سايت

    يكي از شيوه‌هاي دريافت بك‌لينك موثر، لينك گرفتن از كلمات درون مقاله از وب‌سايت‌هاي با اعتبار است. اين شيوه كه مدتي است در رسانه‌ي ادمين سايت فعال شده، به شما اين امكان را مي‌دهد از مقالات پر بازديد و با كلمات كليدي هدفمند بك‌لينك فالو و دائمي دريافت نماييد.

    براي بررسي تعرفه‌ها و هماهنگي به صفحه‌ي تبليغات در ادمين سايت مراجعه كنيد.

    نكته مهم خريد بك لينك

    خريد بك لينك انبوه، مي‌تواند جزء بزرگترين اشتباهات صاحبان وب سايت‌ها باشد؛ زيرا گوگل به درستي مي‌تواند بين محتواهاي خوب و بي ارزش تفاوت قائل شود و با تشخيص دادن محتواي بي ارزش در سايت، به هيچ عنوان اجازه ورود صفحه يا وب‌سايت را به نتايج برتر نمي‌دهد، پس با توليد محتواي مناسب، امكان بك لينك‌گيري به صورت طبيعي بيشتر است.

    منبع: ادمين سايت



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۱۹ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    ترفند هاي سئو؟ بايد و نبايد هاي سئو؟

    سئو چيست؟

    همانطور كه در مقاله‌ي سئو بيان كرديم؛ سئو به معني بهينه سازي سايت براي موتورهاي جستجو است. سئو يك ميانبر يا يك راهي براي افزايش ترافيك و بالا بردن رتبه‌ي سايت در گوگل است. البته براي كسب جايگاه و رتبه‌ي اول بايد دستورالعمل ها و كارهايي را انجام داد. براي به دست آوردن رتبه‌ي نخست و جذب كاربران زياد، بايد مهارت‌ها و اطلاعاتي درباره‌ي سئو و همچنين ترفندهاي لازم را بدانيد تا به يك سئو كار حرفه اي تبديل شويد. در اين مطلب بايد و نبايد هاي سئو را جهت بالا بردن رتبه سايت در گوگل بيان مي كنيم.

    ترفند هاي سئو

    بايد به طور كاملا و درست مهارت و دانش كار كردن با موتورهاي جستجو را داشته و از ماهيت آن ها به طور حرفه اي آگاهي داشته باشيد. همچنين اطلاعات و معلومات خود را درمورد بازاريابي ديجيتال و تكنيك ها و روش هاي آن را آموزش ببنيد. يك منبع و يا مرجع آموزشي معتبر، به درستي و صحيح انتخاب كنيد. وگرنه شما را گيج مي كنند و شما ديرتر به اهداف خود مي رسيد. اطلاعات كافي و مورد نياز كاربران را در اختيارشان قرار دهيد.

    سئو فقط اين نيست كه به لينك ها و كلمات كليدي دقت كنيد، بلكه بايد اطلاعات دقيق و جامع با توجه به نياز كاربران خود در اختيارشان قرار دهيد. سئو كار بايد اطلاعات و دانش لازم براي كار با ابزارها و نحوه ي صحيح استفاده كردن از آن ها را به خوبي بلد باشد. وگرنه چه طور مي توانيد كاربران يا مخاطبين بيشتري را جذب كنيد.

    كارشناس سئو يا سئو كار بايد به روزرساني هايي كه گوگل انجام مي دهد، آشنا و تسلط كافي داشته باشد. ديگر اين كه سئو كار بايد دانش و مهارت هاي لازم براي سئو كردن و رتبه ي نخست شدن را كسب كند. مدام اطلاعات و دانش خود را به روز كند وگرنه نمي تواند موفق عمل كند. از افراد باتجربه و حرفه اي براي بالابردن مهارت خود كمك بگيرد.

    بايد و نبايد هاي سئو

    يكي از نكات اصلي براي بهينه سازي موتور هاي جستجو يا سئو اين است كه كلمه كليدي مناسب را، در تگ عنوان يا تگ توضيحات، تگ alt تصاوير و صد كلمه اول متن خود اضافه كنيد. نكته ديگر اين است كه محتوا يا متن هايي كه انتخاب مي كنيد جذاب، با مفهوم و كوتاه باشد. كاربران حوصله ي خواندن جملات طولاني را ندارند، پس سعي كنيد كلمات مفيد و هوشمندانه انتخاب كنيد. سئو زمان بر است و نياز به صبر و شكيبايي دارد. براي جلب اعتماد گوگل به سايت خود سعي كنيد هر 5 سال دامنه ي سايت خود را تمديد كنيد.

    سئو تصاوير

    سئوي‌ تصاوير، بسيار حائز اهميت است. زيرا ورودي هاي زيادي به شما مي دهد. مخصوصا در سايت هاي فروشگاهي، ورودي هاي خيلي خوبي مي آورند. در سئو، تگ alt تصاوير يا متن جايگزين مهمتر از عنوان يا Title تصوير است. كلماتي كه در تگ گذاشته مي شود، بايد با تصاوير مرتبط باشد. نبايد بيگانه و بي ربط با تصاوير باشد. عنوان هم در سئو مهم است ولي alt مهمتر است.

    براي هر تصوير بايد يك alt اختصاصي باشد. كيفيت تصاوير يا عكس ها بسيار مهم است. در بلاگ هر چه عكس ها كوچكتر و با كيفيت تر باشد جلوه‌ي بيشتري مي دهد. اندازه ي تصاوير با توجه به محتوا يا نقش آن ها متفاوت است. براي صفحات مقالات سايز تصاوير مي تواند 100 تا 150 كيلو بايت باشد. ولي در صفحات لندي پيج براي مثال زماني كه مي خواهيد احساسات كاربر را تحريك يا درگير كنيد براي تبليغ موبايل و يا يك كالا تصاوير بزرگتر باشد ايرادي ندارد و حتي بهتر هم است.

    كلمه كليدي در سئو

    سئو كار حرفه اي بايد اطلاعات كافي درباره‌ي كانسپت يا استراتژي كلمه‌ي كليدي و كاربرد آن داشته باشد وگرنه سايت شما بالا نمي آيد و رتبه نمي گيريد. با كانسپت كلمه ي كليدي مي توانيد صفحه خود را بالا ببريد. با عبارت يا كلمه كليدي مي توانيد رتبه صفحه يا مقاله خود را بالا ببريد. اين كه كدام كلمه‌ي كليدي بهتر است، از گوگل مي توانيد استفاده كنيد. براي مثال مي توانيد در گوگل سرچ كنيد (دكوراكيسون داخلي)، گوگل كلماتي را به شما بر اساس بيشترين سرچ كاربر پيشنهاد مي دهد. زماني كه نمي دانيد از مقاله يا تصاوير براي آن كلمه استفاده كنيد، گوگل خودش به شما نشان مي دهد كه از مقاله، تصاوير و يا … استفاده كنيد.

    اگر مشاهده كرديد كه سايت هاي ديگر براي بالا آمدن سايت خود از مقاله استفاده كرده اند، شما هم بايد با گذاشتن مقاله رتبه ي سايت خود را بالا ببريد و از راه كار ديگري استفاده نكنيد. اگر به عبارت خود شركت هم اضافه كنيد، اين دفعه مقاله بالا نيامد براي مثال تصاوير بيشتر بود و يا ديگر سايت ها براي بالا بردن و رتبه ي سايت خود از صفحه ي اصلي (خانه) استفاده كردند، شما هم بايد از صفحه ي اصلي خود براي بالا بردن سايت خود استفاده كنيد. پس گوگل مي تواند در گذاشتن و راه كار دادن به شما كمك كند. فقط بايد كمي هوش، مهارت و دانش خود را ارتقا بدهيد تا بتوانيد بهترين و اصولي ترين روش را انتخاب كنيد.

    بايد هاي سئوي سايت

    سايت شما بايد اصولي و كامل باشد. خدمات و محصولاتي كه ارائه مي دهيد بايد در داخل كانال درست و اصولي باشد. همين طور بايد توليد محتواي درستي داشته باشيد. اينكه شما از چه روش ها و ترفندهايي براي سئو، استفاده مي كنيد بسيار مهم است. سئو زمان بر است و صبر زيادي مي خواهد. براي نتيجه ي خوب و مثبت گرفتن بايد صبور باشيد و ديگر بستگي به خود شما دارد كه چقدر زمان و وقت بگذاريد و هزينه كنيد.

    ترافيك سايت

    ترافيك هاي سايت بسيار مهم هستند. راه هاي زيادي براي انجام ترافيك وجود دارد. خيلي از صاحبان سايت به استفاده از كتاب هاي الكترونيكي به صورت يك فايل يا pdf خيلي اهميت نمي دهند و همين طور به اشتراك گذاشتن آن ها در ebook . آدرس و وب سايت خود را لينك كنيد و همه را به بازديد از آن دعوت كنيد.

    استفاده از ويديوهايي كه به اشتراك مي گذاريد در متن يا در لينك، كليك كنيد و لينك سايت خود را به اشتراك بگذاريد. توييتر يك جاي بسيار عالي و خوب براي ايجاد اينفوگرافيك است، كه مفهوم صحيح، طولاني و ساده به شكل چند تصوير چند مرحله اي به شما نشان مي دهد. اين يك ترفند بسيار خوبي براي ايجاد ترافيك در سايت است. در آن لينك سايت خود را به اشتراك بگذاريد. بر روي كپشن يا حتي اينفوگرافيك و همه ي كاربران را به ديدن دعوت كنيد.

    مزيت هاي سئو

    سئو مزيت هاي زيادي براي بالا بردن و رتبه ي نخست گوكل شدن، دارد. باعث مي شود كاربران زيادي از سايت شما بازديد كنند. به طور كلي وقتي سايت شما بازديد كننده بيشتري داشته باشد نهايتا فروش شما بهتر و افزايش پيدا مي كند.

    كاربرد سئو

    سئو يك روش و يك استراتژي هدفمند و بلند مدت است كه نسبت به تبليغات هزينه ي كمتري پرداخت خواهيد كرد. سئو به كسب و كار شما كمك مي كند كه كار خود را رونق و همين طور مخاطبين بيشتر و با هزينه ي كمتري جذب كنيد. در بازار امروز با توجه به ويروس كرونا خيلي از كسب و كارهايي كه سنتي رفتار مي كردند و بازاريابي سنتي داشتند، به سمت فروش اينترنتي روي آورده اند. همين طور كاربران هم با توجه به اين شرايط بيش تر خريد ها و نياز خود را به صورت آنلاين تهيه مي كنند. پس سئو بهترين راه براي رونق و گسترش كسب و كار شما است.

    با گذاشتن مقاله ي مفيد و جذاب، بهينه سازي سايت و گذاشتن مطالب علمي و مفيد، كاربران خود را افزايش دهيد و رتبه ي سايت خود را بالا ببريد. سئو در واقع يك قابليت مهم در هر سايتي است كه باعث محبوبيت سايت شما در موتورهاي جستجو و گوگل مي شود. محبوبيت سايت به بالا رفتن امتياز شما و رتبه نخست گوگل بودن كمك مي كند. يكي از عواملي كه بر روي سئو تاثير مي گذارد متاديسكريپشن است كه به طور مستقيم روي محتوا و سئو شما تاثيرات مثبت مي گذارد.

    منبع:گلاويژ



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۱۸ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious