وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
آموزش سئو و بهينه‌سازي سايت

آموزش سئو و بهينه‌سازي سايت

آموزش صفر تا صد سئو سايت، بهينه‌سازي سايت، قرار‌گرفتن در صفحه اول موتور جستجو

چطور يك محتواي طولاني براي يك مفهوم كليدي بنويسيم؟يافتن كلمات پيشنهادي گوگل در مورد مفهوم كليدي؟

يكي از موضوعات بسيار مهم براي موفقيت در سئو در سال ۲۰۱۸ توجه به مفهوم كليدي در مقايسه با كلمه كليدي است. در گذشته اي نه چندان دور، گوگل محتواي صفحه شما را بررسي ميكرد تا ببيند چه عبارتي بيشتر از ساير كلمات تكرار شده و همان عبارت را به عنوان كلمه كليدي هدف و موضوع صفحه شما انتخاب مي نمود. به عبارت ديگر ۱۰۰ درصد تمركز ربات هاي گوگل بر روي محتواي صفحه و محل قرار گيري كلمات هدف شما بود.

زمانيكه ربات گوگل وارد يك صفحه اينترنتي ميشد بخش هاي مختلفي را مورد توجه قرار ميداد كه قبلا در مقاله تعيين كلمات كليدي صفحه به آن پرداخته ايم. مهمترين بخش هايي كه ربات گوگل بررسي ميكرد عبارت بودند از:

  • عنوان صفحه
  • آدرس صفحه
  • متن جايگزين تصاوير
  • توضيحات متا
  • تگ هاي h1 و h2

البته هنوز هم ربات هاي گوگل توجه ويژه اي به اين بخش ها و كلمات به كار رفته در آن دارند ولي بسيار باهوشتر از گذشته محتواي شما را آناليز ميكنند. در اين مقاله تلاش ميكنيم بفهميم نقش محتواي طولاني در بهبود وضعيت سئو چيست.

در سال ۲۰۱۸ گوگل فقط به محتوا توجه نميكند بلكه مفهوم كليدي صفحه را درك خواهد كرد.

مفهوم كليدي چيست؟

تشنگي يك مفهوم است، زمانيكه شما تشنه هستيد ميتوانيد اين نياز با عبارات گوناگوني بيان كنيد. مثلا عباراتي مانند “من تشنه هستم” يا اينكه “از صبح آب نخوردم” يا عبارتي مثل “گلوم خشك شده” همگي مفهوم تشنگي شما را به مخاطب اعلام ميكنند. هريك از اين عبارت ها ميتوانند يك كلمه كليدي براي هدف گذاري سئو باشند ولي در سال ۲۰۱۸ هدف گذاري ما بر روي مفهوم كليدي يعني تشنگي انجام ميشود.

در گذشته تكرار يك عبارت ميتوانست شانس شما را براي كسب جايگاه و بهبود وضعيت سئو افزايش دهد در حاليكه همان تكنيك امروز ميتواند موجب جريمه شما توسط گوگل شود! امروز به جاي استفاده از عبارات تكراري چند روش جايگزين را پيشنهاد ميدهيم:

  • استفاده از عبارات هم خانواده و هم معني
  • استفاده از عبارات توصيفي و مرتبط
  • پاسخ گويي به سوالات حاشيه اي و مرتبط با موضوع
مفهوم كليدي جايگزين كلمه كليدي در سال ۲۰۱۸

اگر در گذشته عادت داشتيد كه ۲ تا ۳ درصد محتواي شما تكرار كلمه كليدي هدف باشد از سال ۲۰۱۸ به اين فكر كنيد كه تنها ۲ تا ۳ بار تكرار كلمه كليدي كفايت ميكند و اين كمبود حضور كلمه در صفحه را با يكي از سه روش بالا جبران ميكنيم تا در نهايت يك مفهوم كليدي را به گوگل و كاربر القا كنيم.

چرا مقالات طولاني موفق تر هستند؟

گوگل به عنوان بهترين موتور جستجو تلاش ميكند بهترين صفحات را به كاربران خود پيشنهاد دهد و در بيشتر مواقع بهترين صفحات آنهايي نيستند كه مملو از كلمات كليدي و كلمات تكراري هستند. بلكه صفحاتي هستند كه يك مفهوم كليدي را به صورت كامل بررسي كرده اند.

صفحاتي كه يك موضوع را به صورت كامل بررسي كرده باشند سوالات زيادي از كاربر را در همان صفحه پاسخ ميدهند. به همين دليل محتواي طولاني در حال حاضر شانس بيشتري براي كسب جايگاه در نتايج گوگل دارد. البته دليل اين جايگاه فقط طولاني بودن محتوا نيست بلكه مفهوم ارايه شده در آن بايد دقيق و جامع باشد.

يك محتواي طولاني از نظر گوگل شبيه به يك هايپرماركت است كه كاربر ميتواند با يك بار مراجعه اطلاعات گوناگوني را دريافت كرده و نياز خود را به صورت كامل برطرف كند. محتواي كوتاه شبيه به يك مغازه سنتي است كه ميتواند بخشي از نياز كاربر را به خوبي برطرف كند ولي هيچ پاسخي براي ساير سوالات او ندارد و كاربر مجبور خواهد شد براي اطلاعات تكميلي به سايت ها و صفحات ديگر مراجعه نمايد.

گوگل اهميت زيادي به راحتي كاربران ميدهد و به همين دليل محتواي طولاني كه حول يك مفهوم كليدي است شانس بيشتري در مقايسه با يك مقاله معمول در مورد يك كلمه كليدي خواهد داشت. به عبارت ديگر گوگل هايپرماركت را به فروشگاه هاي سنتي ترجيح ميدهد.

نمودار زير به صورت مقايسه اي تعداد كلمات به كار رفته در مقاله در مقايسه با جايگاهي كه در نتايج جستجو كسب كرده اند نمايش ميدهد. در مقالات پيشين وبسيما در زمينه آموزش سئو اعلام كرده بوديم كه محتواي شما بهتر است ۵۰۰ تا ۸۰۰ كلمه باشد ولي در حال حاضر ما پيشنهاد ميكنيم مقالات شما حداقل ۱۲۰۰ و كداكثر ۲۰۰۰ كلمه باشند تا شانس شما براي كسب جايگاه بيشتر شود.

آيا فقط طولاني بودن محتوا كفايت ميكند؟ مسلما نه. منظور ما از محتواي طولاني متني است كه موضوعات مختلفي پيرامون يك مفهوم كليدي را پوشش داده باشد.

چطور يك محتواي طولاني براي يك مفهوم كليدي بنويسيم؟

زمانيكه قصد داريد يك مقاله ارزشمند و طولاني در مورد يك مفهوم كليدي بنويسيم بايد موضوعات مختلف پيرامون آن موضوع را شناسايي كرده و براي هركدام توضيحاتي در متن درج كنيم. هرچقدر موضوعات جانبي پوشش داده شده در مقاله بيشتر باشد شانس شما بيشتر خواهد بود.

نمودار زير نسبت تعداد موضوعات جانبي در آن مفهوم كليدي به جايگاه كسب شده توسط مقاله در گوگل را نمايش ميدهد. به طور معمول پيشنهاد ميشود شما حداقل ۷ موضوع جانبي براي آن مفهوم را پوشش دهيد.

بعنوان مثال فرض كنيد قصد داريد مقاله اي با عنوان “بوت استرپ چيست” تهيه كنيد. اين مقاله ميتواند موضوعات جانبي زير را نيز پوشش دهد:

  • بوت استرپ در چه سالي منتشر شد
  • چرا نام آن بوت استرپ است
  • بوت استرپ توسط چه شركتي توليد شده است
  • چه نسخه هايي براي بوت استرپ وجود دارد
  • طراحي ريسپانسيو چيست
  • مزاياي بوت استرپ چيست
  • معايب بوت استرپ چيست
  • چه سايت هايي از بوت استرپ استفاده كرده اند
يافتن كلمات پيشنهادي گوگل در مورد مفهوم كليدي

براي آنكه بتواند موضوعات و حواشي مورد توجه پيرامون مفهوم كليدي خود را پيدا كنيد بايد ابتدا بدانيد كاربران عموما چه عباراتي را جستجو ميكنند و براي اين كار بهتر است از پيشنهادات گوگل هنگام جستجو استفاده كنيد. اين پيشنهادات عملا پرجستجوترين عبارات كاربران در موضوع مورد نظر شما هستند.

1- استفاده از پيشنهادات گوگل هنگام جستجو

اولين قدم براي يافتن كلمات كليدي پيشنهادي گوگل جستجوي عبارت مورد نظر در گوگل است. به محض آنكه شروع به نوشتن در نوار جستجو ميكنيد پيشنهادي به شما نمايش داده ميشوند. اين پيشنهادات عباراتي هستند كه توسط كاربران جستجو شده اند و با متن وارد شده توسط شما شروع ميشوند. تصوير زير نمايي از اين پيشنهادات گوگل است.

همين روند را براي اين ليست از كلمات ادامه ميدهيد و پيشنهادات مرتبط با هريك از آنها را پيدا ميكنيد. در نهايت شما ليستي بلند از عبارات مورد نظر كاربران خواهيد داشت كه خوراك لازم براي نگارش محتوا و تعيين تگ هاي h2 در مقاله شما خواهند بود.

وبسيما ابزاري كارآمد و ساده براي دسترسي به اين پيشنهادات تهيه كرده است كه به شما اجازه ميدهد با وارد كردن عبارت مورد نظر خود ليست پيشنهادات مرتبط با آن را دريافت كرده و همزمان ليست پيشنهادات متناسب با هريك از اين نتايج را نيز دريافت كنيد.

اين ابزار ميتواند با يك جستجوي ساده تا ۱۰۰ كلمه يا عبارت هدف پيرامون آن مفهوم كليدي را در اختيار شما قرار دهد. براي استفاده از اين ابزار به صفحه كلمات پيشنهادي گوگل مراجعه كنيد. تصوير زير نمونه اي از خروجي ابزار بهترين كلمات پيشنهادي گوگل است.

2- استفاده از پيشنهادات گوگل در صفحه جستجو

علاوه بر پيشنهادات لحظه اي كه هنگام جستجو به شما نمايش داده ميشود. عبارات ديگري نيز در پايين صفحه نتايج جستجو در اختيار شما قرار ميگيرد. اين پيشنهادات از نظر املايي و جمله بندي با عبارت جستجو شده توسط شما متفاوت هستند ولي همگي مرتبط با مفهوم كليدي مورد نظر شما خواهند بود.

تصوير زير نمايي از پيشنهادات گوگل براي عبارت بوت استرپ چيست هستند كه به شما كمك ميكند. عبارات مرتبط و موضوعات داغ براي اين مفهوم كليدي را شناسايي كنيد.

3- استفاده از ابزار keyword planner

اين ابزار يكي از ابزارهاي زيرمجموعه google adwords است كه براي نمايش تبليغات در نتايج جستجوي گوگل مورد استفاده قرار ميگيرد. در اين بخش شما ميتوانيد عبارات مورد نظر خود را وارد كرده و علاوه بر دريافت تعداد جستجوي ماهانه هركدام عبارات پيشنهادي گوگل مرتبط با آن موضوع را نيز دريافت كنيد.

سخن پاياني

هر روز الگوريتم هاي گوگل قويتر از گذشته و با هوش بالاتر صفحات را بررسي ميكنند. تمام تلاش گوگل درك بهتر از محتواي صفحه و ارايه بهترين نتايج به كاربران خود است. در نتيجه نقش محتوا هم چنان در سئو ۲۰۱۸ پررنگ باقي خواهد ماند و تهيه محتوا نيازمند وقت و دانش بيشتري نسبت به گذشته است. محتواي شما بايد پاسخگوي سوالات بسياري از كاربران باشد و همزمان از نظر موتورهاي جستجو ارزشمند باشد. هرچقدر دايره كلمات شما گسترده تر بوده و به ادبيات كاربران نزديك باشد شانس شما براي كسب جايگاه بيشتر خواهد بود.

به صفحات پربازديد در سايت خود توجه كنيد و ببينيد كه آيا محتواي طولاني و جامع كمكي به كسب جايگاه شما در نتايج گوگل داشته است؟ آيا توانسته ايد با ارايه مقالات كوتاه و كم ارزش بازديدكننده زيادي جذب كنيد؟ تجربه خود را با ما و ساير خوانندگان اين مقاله به اشتراك بگذاريد.

منبع :وب سيما



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۱۷ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

علت ايندكس نشدن سايت در گوگل

علت ايندكس نشدن سايت در گوگل

موضوعاتي كه در اين مقاله به آنها پرداخت خواهند شد:

  • دليل عدم نمايش سايت در سرچ كنسول چيست؟
  • ايندكس نشدن سايت به دليل خطاهاي سايت
  • ايندكس نشدن سايت به دليل خطاهاي URL

دليل عدم نمايش سايت در سرچ گوگل چيست؟

بخش ارورهاي ايندكس سرچ كنسول با نام coverage در پيشخوان اين ابزار قرار گرفته است. در اين بخش ارورهاي وب سايت به صورت كلي به نمايش گذاشته مي شوند. error هايي كه در گزارش coverage مي توانيد مشاهده نماييد در واقع ارورهايي هستند كه روي عملكرد وب سايتتان به صورت كلي تاثير مي گذارند. در بخش coverage سرچ كنسول گوگل مي توانيد موارد مربوط به 90 روز گذشته كه باعث ايندكس نشدن سايت مي شوند را به صورت كامل بررسي نماييد.

بهتر است كه هر روز به سرچ كنسول خود مراجعه كرده و به بررسي ارورهاي موجود در گزارش coverage بپردازيد. در ادامه نيز اقدام به رفع آنها نماييد. ممكن است در ابتدا همه چيز خوب به نظر برسد و برايتان يكنواخت باشد. اما اين كار باعث مي شود كه ارورهاي مهم و تاثيرگذار وب سايت خود را خيلي سريع پيدا كرده و درصدد حل آن ها برآييد. اگر فرصت بررسي روزانه سرچ كنسول خود را نداريد نيز مي توانيد در كمتر از 90 روز براي اين كار اقدام كنيد. بدين ترتيب قبل از از دست رفتن اطلاعات 90 روز پيشين؛ مي توان به رفع ارورهاي حاضر اقدام كرد.

همانطور كه پيش تر گفته شد دسته بندي ارورهاي موجود در بخش coverage سرچ كنسول گوگل مشخص هستند. در ادامه به معرفي و نحوه رفع هر يك از آنها خواهيم پرداخت.

1. ايندكس نشدن سايت به دليل خطاهاي سايت

ارورهايي كه در اين دسته قرار مي گيرند تمام وب سايتتان را تحت تاثير قرار مي دهند. به همين دليل از خطاهاي سايت به عنوان خطاهايي با اهميت بالا ياد مي شود. در ادامه انواع خطاهايي كه مي توانند عملكرد كل سايت را تحت تاثير قرار دهند را به شما معرفي خواهيم نمود.

خطاي DNS

ارورهاي DNS براي مديريت يك وب سايت از اهميت بسيار زيادي برخوردارند و مي توانند روي ايندكس نشدن سايت در گوگل نقش مهمي را ايفا كند. DNS مخفف عبارت Domain Name System به معناي سيستم نام دامنه است. خطاهاي dns اولين و مهم ترين خطايي هستند كه مي توان به آن ها اشاره نمود.

داشتن مشكل dns به اين معنا است كه ربات گوگل به دليل dns timeout يا مشكل dns lookup نمي تواند به دامنه شما متصل شود. همه دامنه ها به طور قطع توسط يك شركت ارائه دهنده خدمات هاستيگ ميزباني مي شوند. اگر با چنين مشكلي مواجه شديد، بايد سريعا براي رفع آن اقدام كنيد. چرا كه در واقع اولين مرحله دسترسي ربات هاي گوگل به وب سايتتان همين مرحله است.

رفع خطاي dns

به منظور رفع خطاي dns كه نتيجه آن ايندكس نشدن سايت است، بايد به تريتب زير پيش برويد:

  • در گام اول بهتر است از ابزار URL inspection سرچ كنسول گوگل استفاده نماييد تا متوجه شويد ربات گوگل به چه شكلي صفحه مربوط به URL مورد نظر را crawl مي كند.
    آموزش ابزار URL inspection گوگل سرچ كنسول آموزش هاي dns
  • اگر گوگل نمي تواند صفحه مورد نظر را به درستي fetch كند، نياز است كه اقدامات بيشتري را داشت باشيد. در اين حالت مي توانيد به تنظيمات dns خود مراجعه كرده و مشكل را مورد بررسي قرار دهيد.
  • بررسي كنيد كه آيا كه سرور ميزبانتان ارور 404 يا 500 را نمايش مي دهد يا خير. در اين حالت سرورتان به جاي نمايش failed connection بايد ارور 404 (not found) يا ارور 500 (server error) را نشان دهد. اين ارورها در مقايسه با خطاي dns دقيق تر است.
  • خطاهاي سرور (server errors)

    يكي ديگر از دلايل ايندكس نشدن سايت خطاي سرور است. اين خطا اغلب به اين معنا است كه زمان پاسخگويي سرور بيش از اندازه طولاني مي شود. به همين دليل با خطاي سرور رو به رو مي شويد. ربات هاي گوگل در هنگام خزيدن در وب سايت مي توانند تنها يك بازه زماني مشخص را براي بارگذاري سايت صبر كنند. اگر زمان بارگذاري بيش از اندازه طولاني شود، ربات گوگل دست از تلاش براي crawl كردن وب سايتتان برمي دارد.

    خطاهاي سرور با خطاهاي dns تفاوت دارد. خطاي dns به اين معنا است كه ربات هاي گوگل به دليل مشكلات موجود حتي امكان پيدا كردن URL شما را نيز ندارد. در حالي كه در خطاهاي سرور، ربات هاي گوگل مي توانند به يك وب سايت متصل شوند اما به دليل وجود مشكلات نمي توانند صفحه را بارگذاري كنند. يكي از دلايل بروز خطاي سرور ورود ترافيك بيش از اندازه به وب سايتتان است. براي جلوگيري از وقوع چنين اتفاقي بايد اطمينان حاصل كنيد كه سرويس ارائه دهنده ميزباني وب شما مي تواند در هنگام ورود ترافيك بالا، آنها را مديريت نمايد.

    رفع خطاي سرور

    در هنگام بروز چنين اتفاقي در وب سايت خود بايد از ابزار URL inspection استفاد كنيد تا متوجه شويد كه ربات هاي گوگل مي توانند وب سايتتان را crawl كنند يا نه. اگر گوگل سرچ كنسول توانست بدون هيچ مشكلي صفحه اصلي وب سايت را پيدا كند، مي توانيد اطمينان پيدا كنيد كه گوگل امكان دسترسي به سايتتان را دارد. در غير اين صورت علت ايندكس شدن سايت خطاي سرور است.

    خرابي robots

    در اين حالت ربات گوگل نمي تواند فايل robots.txt را بازيابي كند و اين امر منجر به ايندكس نشدن سايت مي شود. شايد برايتان جالب باشد كه بدانيد تنها زماني استفاده از فايل robots.txt ضرورت پيدا مي كند كه قصد داشته باشيد دسترسي گوگل به برخي از صفحات خود را محدود كنيد. اگر قصد داريد موتورهاي جستجو تمامي اطلاعات موجود در وب سايتتان را ايندكس كند، نيازي به فايل robots.txt نداريد.

    رفع خطاي robots

    اطمينان حاصل كنيد كه فايل robots.txt به شكل درستي پيكربندي شده باشد. بررسي كنيد كه در اين فايل دسترسي گوگل به كدام يك از صفحات را محدود كرده ايد. تمامي خطوط /:Diwallow نوشته شده در فايل robots.txt خود را بررسي نمود و اطمينان حاصل كنيد كه دسترسي همه لينك هاي تعيين شده به خواست خودتان محدود شده است.

    2. ايندكس نشدن سايت به دليل خطاهاي URL

    خطاهايي كه در اين دسته قرار مي گيرند با خطاهاي سايت تفاوت دارند. چرا كه اين خطاها تنها يك صفحه مشخص وب سايت را تحت تاثير قرار مي دهند و همانند ارورهاي سايت به تمام وب سايت كاري ندارند. بسياري از سايت ها ممكن است با حجم بسيار بالايي از ارورهاي URL رو به رو شوند و همين امر باعث نگراني آنها شود. اما خبر خوب اين است كه مي توان با استفاده از بخش coverage سرچ كنسول جديد گوگل ارورهاي اين بخش را به صورت دسته بندي شده مشاهده و اقدام به رفع آنها نماييد. بعد از رفع آن نيز مي توان با استفاده از اعتبارسنجي آن در خصوص رفع اين ارورها اطمينان حاصل كنيد.

    خطاي 404

    اين ارور در واقع يكي از گيج كننده ترين خطاهايي است كه در بحث crawl و ايندكس نشدن سايت وجود دارد. زماني كه ربات هاي گوگل تلاش مي كنند تا صفحه اي كه آدرس آن ديگر معتبر نيست را crawl كنند، با ارور 404 مواجه مي شوند. حال با توجه به اينكه يك عامل نرم افزاري سبب اين اتفاق شده است يا اينكه صفحه مورد نظر ديگر وجود ندارد، مي توان اين ارور را به دو دسته soft و hard تقسيم كرد.

    خطاي 404 hard

    اين خطا يكي از پيچيده ترين و در عين حال ساده ترين اروري است كه مي توان با آن رو به رو شد. خطاي 404 زماني اهميت خود را بيشتر نشان مي دهد كه براي صفحات مهم وب سايت به نمايش گذاشته شود. اين خطا زماني خود را نشان مي دهد كه صفحه مورد نظر ديگر وجود خارجي نداشته باشد. در نتيجه زماني كه كاربر يا ربات هاي گوگل وارد آن صفحه مي شوند با اين ارور مواجه مي شوند.

    رفع خطاي hard 404

    به منظور رفع اين خطا بايد به طريق زير عمل كنيد:

  • در گام اول بايد اطمينان حاصل كنيد كه صفحه مورد نظر را از طريق سيستم مديريت محتوا منتشر كرده ايد. محتوا نبايد از اين قسمت حذف شده باشد همچنين بررسي كنيد در حالت پيشنويس قرار نگرفته باشد.
  • سپس لازم است كه مطمئن شويد كه URL مربوطه صحيح است و مشكلي ندارد.
  • در گام بعد بايد بررسي كنيد كه اين ارور در حالت www نشان داده مي شود يا اينكه زماني كه بدون www جستجو مي شود، مشاهده مي شود. همچنين اين موضوع را براي نسخه https يا نسخه http لينك مورد نظر نيز امتحان نماييد.
  • اگر مي خواهيد صفحه به صورت ريدايركت نشان داده شود بايد اطمينان حاصل كنيد كه لينك مورد نظر به يك صفحه مرتبط مناسب ريدايركت 301 داده مي شود.
  • در ساده ترين حالت بايد گفت كه اگر صفحه مرده است، بايد دوباره آن را زنده كنيد. اگر هم نمي خواهيد جان دوباره اي به آن صفحه بدهيد، پس لازم است كه آن را روي يك صفحه مناسب ديگر redirect كنيد.

    خطاي soft 404

    خطاي soft 404 زماني رخ مي دهد كه اعتبار آدرس يك صفحه به خاطر عاملي نرم افزاري اعتبار خود را از دست بدهد. اين عامل مي تواند رول هايي كه در htaccess تعريف شده اند، افزونه ها يا هر مورد مشابه ديگر باشد. زماني كه يك كاربر با پيغام 404 رو به رو مي شود، متوجه اين نكته خواهد شد كه آن صفحه ديگر وجود ندارد. اما در خطاي soft 404 ماجرا كمي متفاوت است.

    رفع خطاي soft 404

    به منظور رفع مشكل مربوط به صفحاتي كه ديگر وجود ندارند، بايد موضوعات زير را در نظر داشته باشيد:

    • اگر صفحه اي از بين رفته است و هيچ ترافيك يا لينك مهمي را دريافت نمي كند، اجازه دهيد ارور 404 يا 410 نمايش داده شود. البته بايد اطمينان حاصل كنيد كه پاسخي كه ارور 404 يا 410 ارائه مي شود و كد 200 نشان داده نمي شود.
    • صفحات قديمي را با استفاده از ريدايركت 301 به صفحات مرتبط در سايت خود redirect كنيد.
      آشنايي با ريدايركت سايت
    • توجه داشته باشيد تعداد زيادي از اين صفحات مرده را به صفحه اصلي خود ريدايركت نكنيد. اين صفحات يا بايد خطاي 404 را نشان دهند يا اينكه به يك صفحه مرتبط مناسب ريدايركت شوند.
      مي توانيد به كمك آموزش ساخت صفحه ۴۰۴ در وردپرس يك صفحه اختصاصي براي خود طراحي كنيد تا در چنين مواقعي نمايش داده شود.

    اگر صفحات شما زنده هستند اما خطاي 404 را نشان داده مي شود، بايد اقدامات زير را داشته باشيد:

    • اطمينان حاصل كنيد كه محتواي كافي در صفحه مورد نظر وجود داشته باشد. چرا كه در برخي از موارد صفحاتي كه محتوايي ندارند يا محتواي آنها كم است، خطاي soft 404 ارائه مي دهند.
    • همچنين بايد مطمئن شويد كه در حين نشان دادن كد 200، صفحه به صورت 404 نشان داده نمي شود.

    شناخت و درك خطاي soft 404 كمي دشوار است. چرا كه صفحات داراي اين خطا به نوعي ميان يك صفحه عادي بودن و يك صفحه با خطاي 404 گير افتاده اند. به همين دليل بايد اطمينان حاصل كنيد كه صفحات مهم و اصلي سايت شما خطاي soft 404 را نشان نمي دهند.

    خطاي Access denied

    زماني با خطاي دسترسي رد شد رو به رو مي شويد كه ربات گوگل به دليل نداشتن مجوز دسترسي نتواند صفحه وب سايتتان را crawl كند. دلايلي كه سبب بروز اين خطا مي شوند، عبارتند از:

    • كاربران براي اينكه بتوانند URL سايتتان را مشاهده نمايند، بايد ابتدا در سايت ثبت نام كنند. به همين دليل ربات گوگل نيز نمي تواند به آن دسترسي پيدا كند.
    • از طريق فايل robots.txt دسترسي گوگل به يك URL، فولدر يا كل سايت بلاك شده است.
    • سرويس ارائه دهنده ميزباني وب، دسترسي ربات گوگل به وب سايتتان را بلاك كرده است يا سرور نياز دارد كه كاربران توسط پروكسي اعتبار خود را تاييد كنند.
    • و…

    مطمئنا زماني كه دسترسي ربات هاي گوگل به وب سايتتان محدود شده باشد، در زمينه ايندكس شدن محتوا دچار مشكل خواهيد شد. به همين دليل بررسي اين موضوع و حل آن امري مهم است.

    رفع خطاي Access denied

    به منظور رفع خطاي access denied براي از بين بردن مشكل ايندكس نشدن سايت بايد تمامي عواملي كه دسترسي googlebot را محدود كرده اند، حذف نماييد. اين عوامل عبارتند از:

    • صفحاتي كه مي خواهيد گوگل آنها را crawl كند را از حالت نياز به ثبت نام خارج كنيد.
    • فايل robots.txt را بررسي كنيد تا اطمينان حاصل كنيد كه صفحات مورد نظرتان در ليست بلاك آن قرار نگرفته اند.
    • با استفاده از URL inspection مي توانيد بررسي كنيد كه آيا موتور جستجو گوگل مي تواند وب سايتتان را نمايش دهد يا نه.

    مشكلات مربوط به access denied مي تواند روي رتبه سايت شما تاثير بگذارد. به همين دليل بررسي ارورهاي مربوط به مجوز دسترسي از اهميت بسيار بالايي برخوردار است.

    خطاي Not followed

    نبايد اين خطا را با ارور «nofollow» در بحث لينك دهي اشتباه بگيريد. مورد «not followed» در واقع به اين معنا است كه گوگل نمي تواند يك URL مشخص را دنبال كند. بيشتر اوقات اين خطا به اين دليل پيش مي آيد كه گوگل هنوز با خواندن محتواي Flash، كدهاي Javascript و مقوله ريدايركت شدن مشكل دارد. به همين دليل اگر صفحات اصلي دچار مشكل not followed شده اند، بايد براي رفع آن ها اقدام نماييد.

    رفع خطاي Not followed

    گوگل ويژگي هايي را كه موتورهاي جستجو در هنگام crawling با آنها مشكل دارند را مشخص نموده است. اين ويژگي ها عبارتند از:

    • JavaScript
    • Cookies
    • Session IDs
    • Frames
    • DHTML
    • Flash

    اگر صفحه اي كه با مشكل مواجه شده است يكي از ويژگي هاي بالا را دارد، پس دليل خطاي موجود را پيدا كرده ايد. زماني كه محتوا و لينك هاي قرار گرفته در يك صفحه قابل ديدن نباشد، ربات هاي گوگل نيز نمي توانند آن صفحه را crawl كرده و همين امر سبب ايندكس نشدن سايت مي شود. پس در خصوص حذف عامل مربوطه اقدام نماييد. مورد ديگري كه به عنوان عامل خطاي not followed به آن اشاره شد ريدايركت شدن صفحه بود. در اين خصوص بايد كارهاي زير را انجام دهيد:

    • زنجيرهاي ريدايركت را بررسي كنيد. اگر اين زنجير داراي هاپ يا جهش زيادي باشد، گوگل آن ها را دنبال نمي كند.
    • در صورتي كه فرصت كافي داشتيد، به جاي استفاده از redirect سعي كنيد معماري وب سايت خود را بروز رساني كنيد.
    • URL هاي ريدايركت شده خود را در نقشه سايت قرار ندهيد. در سايت مپ تنها بايد URL نهايي قرار گرفته باشد.

    خطاهاي dns و server

    در زير مجموعه خطاهاي URL مي توان خطاهاي dns و سرور را نيز دوباره در نظر گرفت. البته روش حل و مديريت اين دسته از ارورها براي يك URL مشخص با تمام يك وب سايت يكي است. به همين دليل روش رفع اين خطاها كه باعث ايندكس نشدن سايت مي شوند را در قسمت جداگانه اي توضيح نمي دهيم. اما تفاوت هايي كه در اين زمينه وجود دارد كه بايد آنها را در نظر گرفت. اگر شما يك پيكربندي مجزا براي URL هاي خاص دامنه خود داريد بايد آنها را در دسته خطاهاي URL قرار دهيد.

    منبع :ميزبان فا



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۱۶ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    نحوه ايجاد دسترسي براي ساير كاربران در گوگل سرچ كنسول،حذف صفحه از نتايج جستجوي گوگل و ...

    حذف صفحه از نتايج جستجوي گوگل (Removals)

    اين قسمت به مديران سايت اين امكان را مي‌دهد تا به صورت موقت يك صفحه را از نتايج جستجوي گوگل حذف كنند. اين ابزار جلوي ديده شدن سايت توسط ربات گوگل را نخواهد گرفت و تنها صفحه يا صفحاتي را از نتايج جستجوي گوگل حذف خواهد كرد. براي حذف دائم يك صفحه از نتايج جستجوي گوگل علاوه بر ثبت درخواست Removal در سرچ كنسول، بايد صفحه را از سايت هم حذف كنيد.

    امروزه يكي از پيش‌نيازهاي ضروري در فضاي وب نمايش درست سايت در دستگاه‌هاي مختلف نظير كامپيوتر، تبلت و موبايل است. طبق آخرين آمار در سال ۲۰۲۲ بيش از نيمي از ترافيك اينترنت از دستگاه‌هاي موبايل نشات مي‌گيرد. قسمت Mobile Usability در گوگل سرچ كنسول به شما وضعيت سازگاري با موبايل سايت را نشان مي‌دهد.

    گزارش كاربرد پذيري موبايل در سرچ كنسول تا ۱۰۰۰ آدرس اينترنتي از سايت شما را بررسي مي‌كند. اين گزارش به شما خواهد گفت كه بر اساس استاندارهاي گوگل كدام يك از صفحات با موبايل سازگار هستند وكدام يك داراي خطا هستند. با كليك بر روي هريك از اين خطاها مشكل صفحه نشان داده مي‌شود.

    بهبودها (Enhancements):

    در قسمت بهبودها يا Enhancement مي‌توانيد وضعيت اسكيماي سايت (داده‌هاي ساختار يافته) را مديريت كنيد. اسكيما به سايت شما كمك مي‌كند تا در صفحات جستجو از ساير نتايج متمايز باشيد و نتايج غني (Rich Result) بدست آوريد. ستاره‌هاي در كنار نتايج در صفحات جستجو، پرسش و پاسخ‌هاي زير هر لينك از مثال‌هاي نتايج غني در صفحات گوگل هستند. نتايج غني در صورتي قابل نمايش در صفحات جستجو هستند كه بدون خطا باشند و براي گوگل معتبر باشند. اطلاعات بخش‌هاي مختلف صفحه Enhancement در رفع خطاهاي مربوط به اسكيماي سايت به شما كمك خواهد كرد.

    بخش Enhancement به طور كلي بيشتر به وضعيت داده‌هاي ساختار يافته يا اسكيما در سايت مي‌پردازد.

    امنيت و اقدامات دستي (Security and Manual Actions)

    گوگل اقدامات گسترده‌اي براي جلوگيري از توليد محتواي اسپم (هرزه نگاري) و پايبندي وبسايت‌ها به خطوط مشي خود انجام مي‌دهد. در صورتي كه سايت شما هريك از خطوط مشي مورد نظر گوگل را نقض كند، گزارش اين اتفاقات را در قسمت اقدامات دستي مي‌توانيد ببينيد. موارد ليست شده در قسمت اقدامات دستي عموما به صورت اتوماتيك قابل تشخيص نيستند و نياز به بررسي دستي توسط يك فرد دارند.

    استفاده از روش‌هاي سئوي كلاه سياه منجر به جريمه شدن سايت يا اصطلاحا پنالتي شدن سايت خواهد شد و در صورت استفاده از اين روش‌ها افرادي در گوگل به صورت دستي اقدام به بررسي سايت و ارسال هشدار براي مالك وبسايت درباره نقض خطوط مشي گوگل مي‌كنند. به همين دليل نام اين قسمت Manual Action يا اقدامات دستي نام دارد. عدم رسيدگي به هشدارهاي موجود در اين قسمت مي‌تواند منجر به حذف كل سايت يه بخش‌هايي از سايت شما در نتايج جستجوي گوگل شود.

    نحوه دسترسي به گزارش اقدامات دستي

    برخي از موارد كه منجر به دريافت اخطار در قسمت manual action خواهد شد به شرح زير است:

    • لينك پروفايل غير طبيعي و وجود بك‌لينك‌هاي خريداري شده
    • سايت شما هك شده باشد.
    • مخفي كردن بخش‌هايي از محتواي سايت براي كاربرات به منظور فريب دادن موتورهاي جستجو (Cloaking)
    • محتواي اسپم و بي ارزش كه بصورت خودكار توليد شده باشد و ارزشي نداشته باشد.

    در قسمت Security نيز در صورتي كه سايت شما مشكلات امنيتي داشته باشد به شما اخطار داده خواهد شد.

    خوب است بدانيد

    قسمت ابزارها و گزارش‌هاي قديمي (Legacy Tools and Reports) مربوط به نسخه قديمي گوگل سرچ كنسول هستند كه هنوز در نسخه جديد جايگزين نشده‌اند. مهندسان گوگل همچنان در حال توسعه نسخه جديد گوگل سرچ كنسول هستند. ابزارهايي نظير International Targeting از جمله ابزارهايي بودند كه قبلا در اين قسمت قرار داشتند و گوگل در سال ۲۰۲۳ اين بخش را از گوگل سرچ كنسول حذف كرد. باتوجه به تغييرات دايمي گوگل سرچ كنسول، ما در اين راهنما به اين بخش نمي‌پردازيم.

    گزارش لينك‌ها (Links Report)

    لينك سازي بخش مهمي از سئو است. اطمينان از داشتن لينك پروفايل سالم منجر به افزايش اعتبار شما نزد گوگل خواهد شد. دريافت لينك از سايت‌هاي معتبر بايد در استراتژي سئو شما جايگاه ويژه‌‌اي داشته باشد. گزارش لينك‌ها در گوگل سرچ كنسول به شما امكان مشاهده و بررسي لينك‌هاي ورودي به سايتتان را مي‌دهد.

    اين گزارش به شما نشان مي‌دهد چه سايت‌هايي به سايت شما لينك داده‌اند و از چه متني براي لينك استفاده كرده‌اند. همچنين اين گزارش نماي كلي از وضعيت لينك‌هاي داخلي سايت را نشان ‌مي‌دهد و اينكه هر صفحه چه تعدادي لينك از ساير صفحات سايت دريافت كرده است.

    بررسي لينك‌هاي داخلي و لينك‌هاي خارجي (بك لينك) در گوگل سرچ كنسول

    بطور كلي در اين قسمت از گوگل سرچ كنسول سه گزارش وجود دارد:

    • Top Linked Pages: صفحاتي كه بيشترين لينك‌ها را روي سايت شما دارند.
    • Top Linking Sites: سايت‌هايي كه بيشترين لينك‌ها را به سايتتان دارند.
    • Top Linking Text: كلماتي كه بيشترين كاربرد را براي ايجاد لينك داشته‌اند.

    اگر در استفاده از گوگل سرچ كنسول تازه وارد هستيد، با گزارش Top Linked Pages شروع كنيد. با كليك روي هركدام از URLها، مي‌توانيد ليست سايت‌هايي كه به آن آدرس لينك داده‌اند را ببينيد. سپس روي هركدام از اين سايت‌ها كليك كنيد تا صفحه‌اي كه از آن به شما لينك داده شده است را مشاهده كنيد.

    نكته مهم در مورد لينك‌هاي موجود در قسمت Link Report

    لينك‌هاي نمايش داده در لينك ريپورت گول سرچ كنسول شامل تمامي لينك‌هايي است كه به سايت شما داده شده است. اگر لينكي را با استفاده از disavow tool حذف كرده‌ايد همچنان در اين قسمت نمايش داده خواهد شد.

    نحوه ايجاد دسترسي براي ساير كاربران در گوگل سرچ كنسول

    در گوگل سرچ كنسول امكان ايجاد دسترسي براي كاربران با سطوح دسترسي مختلف وجود دارد. بطور كلي در گوگل سرچ كنسول دو نوع دسترسي وجود دارد، مالك (Owner) و كاربر (User). در زير به بررسي جزييات هريك از اين سطوح دسترسي خواهيم پرداخت:

    • Owner: سطح دسترسي Owner در كنسول جستجوي گوگل، دسترسي كامل به همه بخش‌هاي سرچ كنسول دارد. Owner مي‌تواند به تمامي گزارشات سرچ كنسول دسترسي داشته باشد، تنظيمات حساب را ويرايش كند و براي ساير كاربران دسترسي ايجاد و يا حذف كند.
    • Full User : كاربران در مقايسه با Owner از دسترسي كمتري برخوردار هستند. يك «Full User» توانايي دسترسي به همه داده‌ها و گزارشات موجود در گوگل سرچ كنسول را دارد و تعدادي از امور مديريتي را مي‌تواند انجام دهد.
    • Restricted User: دسترسي محدودي براي دسترسي به برخي از گزارشات سرچ كنسول دارد.

    صرف وقت كافي براي تعيين سطح دسترسي مناسب براي كاربران مختلف در سازمان شما امري ضروري است. ايجاد دسترسي كامل و يكسان براي همه كاربران صحيح نيست. چون ممكن است يك كارمند رده پايين با دسترسي كامل اشتباها تنظيمات حساب سرچ كنسول شما را تغيير داده و منجر به تغيير داده‌هاي گوگل سرچ كنسول شود. همچنين در صورت برون سپاري سئو سايت خود به يك شركت خدمات سئو بهتر است دسترسي محدود براي مجري ايجاد كرده و پس از پايان پروژه دسترسي مجري را قطع كنيد.

    نحوه دسترسي به تنظيمات سطوح دسترسي كاربران در گوگل سرچ كنسول

    نحوه اضافه كردن كاربر جديد به گوگل سرچ كنسول

    ساير تنظيمات گوگل سرچ كنسول

    در انتها به بررسي تنظيمات گوگل سرچ كنسول مي‌پردازيم. در تصوير زير بخش‌هاي مختلف تنظيمات گوگل سرچ كنسول نمايش داده شده است. دو بخش اول مربوط به نمايش مالك حساب سرچ كنسول و كاربران داراي دسترسي به حساب سرچ كنسول هستند. در قسمت Associations سرويس‌هاي متصل شده به سرچ كنسول نمايش‌ داده مي‌شود. در صورت اتصال گوگل سرچ كنسول به گوگل آناليتيكس، همانند تصوير زير گوگل آناليتيكس در اين قسمت نمايش داده خواهدشد.

    قسمت Change of address در مواردي كاربرد دارد كه قصد داريد آدرس دامنه سايت خود را تغيير دهيد. در صورت انتقال سايت به دامنه جديد با تغيير آدرس در اين صفحه ميتوانيد تغيير دامنه سايت را به عنوان مالك سايت رسما به گوگل اطلاع دهيد. البته انتقال سايت به دامنه جديد بدون افت رتبه داراي نكات ديگري هم هست كه در اينجا به آن نمي‌پردازيم.

    آمار خزش (Crawling stats)

    گزارش بودجه خزش به شما نشان مي‌دهد ربات گوگل كي و چگونه از سايت شما بازديد مي‌كند. نرخ خزش بالا بيانگر سريع بودن ايندكس شدن مطالب سايت در گوگل است. كم بودن نرخ خزش باعث مي‌شود مطالب سايت با تاخير در گوگل ايندكس شود. هرچه گوگل از سايت شما بيشتر بازديد كند عملكرد سئو سايت شما بهتر خواهد بود.

    گزارش خزش داراي سه قسمت زير است:

    • تعداد كل درخواست‌ها
    • حجم كل دانلودها
    • ميانگين زمان پاسخ

    اطلاعات موجود در اين قسمت به شما كمك مي‌كند تا بفهميد گوگل سايت شما را چگونه مي‌بيند.

    پرسش‌هاي متداول درباره گوگل سرچ كنسول

    تفاوت گوگل سرچ كنسول با گوگل آناليتيكس چيست؟

    گوگل آناليتيكس كاربر محور است و اطلاعات موجود در آناليتيكس مربوط به كاربراني است كه از سايت شما بازديد كرده‌اند. از طرف ديگر گوگل سرچ كنسول متمركز بر موتور جستجو است و ابزارها و گزارش‌هاي موجود در سرچ كنسول به شما كمك مي‌كند تا رتبه سايت خود در گوگل را بهبود دهيد.

    كاربرد گوگل سرچ كنسول چيست؟

    گوگل سرچ كنسول به شما كمك مي‌كند تا عملكرد وبسايت خود در گوگل را بسنجيد و از سازگاري سايت خود با گوگل اطمينان حاصل كنيد. اين ابزار به شما كمك مي‌كند صفحات پر طرفدار وبسايت خود را بشناسيد و وضعيت رتبه سايت براي كلمات مختلف را بررسي كنيد و بفهميد چه سايت‌هايي به سايت شما ارجاع لينك داده‌اند.

    منبع :نردبان



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۱۵ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    آموزش كار با گوگل سرچ كنسول

    آموزش كار با گوگل سرچ كنسول

    تا اينجاي كار سرچ كنسول گوگل را با موفقيت روي وبسايت خود نصب كرده‌ايد. حالا آماده كار با گوگل سرچ كنسول و شروع بررسي ويژگي‌ها و قسمت‌هاي مختلف اين ابزار هستيد. در ادامه به آموزش و بررسي قسمت‌هاي مختلف سرچ كنسول و كاربرد هريك از اين بخش‌ها و نحوه استخراج گزارشات خواهيم پرداخت. سپس هريك از اين گزارش‌ها را بررسي خواهيم كرد. اما قبل از شروع، توضيح چند اصطلاح و نكته ضروري به نظر مي‌رسد.

    گزارش‌هاي سرچ كنسول بر اساس يك بُعد (Dimension) تنظيم شده‌اند. اين بعد اصطلاحا Query نام دارد و عبارت است از كلمه يا كلماتي كه كاربر در موتور جستجوي گوگل قبل از ورود به سايت شما وارد كرده است. چهار سنجه (Metric) مختلف در گوگل سرچ كنسول در ادامه توضيح داده شده است:

    • Clicks: بيانگر تعداد كليك‌هايي است كه بر روي يكي از صفحات سايت شما در صفحه نتايج جستجوي گوگل پس از جستجوي يك كلمه كليدي انجام شده است.
    • Impressions: تعداد دفعاتي كه يك صفحه از سايت شما در صفحه نتايج جستجوي گوگل نمايش داده شده است. معمولا تعداد Impression ها از تعداد كليك‌ها بيشتر است زيرا بسياري از كاربران ممكن است علي رغم مشاهده سايتتان در صفحه نتايج جستجو روي لينك سايت شما كليك نكنند.
    • Click-Through Rate (CTR) يا نرخ كليك: نسبت تعداد دفعاتي كه كاربران روي لينك سايت شما كليك كرده اند به تعداد نمايش در صفحه جستجو (Impression). به عبارت ساده‌تر Clicks/Impressions = CTR. مثلا اگر سايت شما ۱۰۰ بار در صفحه جستجو براي كلمه «سئو» نمايش داده شود و ۱۰ بار روي لينك سايت شما كليك شود نرخ كليك سايت شما براي كلمه سئو ۱۰ درصد خواهد بود.
    • Average Position يا ميانگين رتبه: بيانگر ميانگين رتبه سايت شما براي كلمه يا كلمات كليدي است. اين عدد به صورت ميانگين است زيرا معمولا رتبه سايت شما بسته به موقعيت كاربران و دستگاه مورد استفاده كاربر در جستجوهاي مختلف در گوگل متغير است.

    حالا كه با اصطلاحات مهم در سرچ كنسول آشنا شديم به بررسي گزارشات و بخش‌هاي مختلف كنسول جستجوي گوگل خواهيم پرداخت.

    گزارش اجمالي (Overview Report)

    اولين قسمتي كه با ورود به گوگل سرچ كنسول مشاهده مي‌كنيد قسمت گزارش اجمالي است. در بخش گزارش اجمالي، خلاصه‌اي از وضعيت كلي سايت و تعداد كليك‌هاي دريافتي از گوگل در سه ماه گذشته خواهيد داشت. در قسمت Performance (عملكرد) تعداد كليك‌هاي دريافتي سايت از صفحه نتايج جستجوي گوگل را مشاهده خواهيد كرد.

    نمايش تعداد كليك در سه ماه گذشته در قسمت Overview Report

    در اين صفحه نمودارهاي كلي كليك براي صفحات و روند تغييرات تعداد كليك در طول زمان نمايش داده مي‌شود. در ادامه همين صفحه بخش‌هاي ديگري نظير Indexing Experience و Enhancement وجود دارد. هريك از اين بخش‌ها در كنسول جستجوي گوگل داراي توضيحات مفصلي هستند كه در ادامه به آن‌ها مي‌پردازيم.

    نمايش تغييرات تعداد صفحات ايندكس شده و تعداد صفحات ايندكس نشده در طول زمان در بخش Indexing در صفحه گزارش اجمالي

    بازرسي آدرس (URL Inspection)

    با وارد كردن آدرس هر صفحه از سايت در قسمت URL Inspection مي‌توانيد وضعيت اين صفحه و نحوه رندر شدن صفحه توسط گوگل را مشاهده كنيد. ابزار url inspection در گوگل سرچ كنسول، براي بررسي وضعيت ايندكس صفحه توسط گوگل استفاده مي‌شود. ايندكس شدن صفحه توسط گوگل (Indexing) يعني ربات گوگل يك صفحه را بررسي كرده و آن را درون پايگاه داده خود براي نمايش در صفحه نتايج جستجو ذخيره كرده است.

    در هنگام بروزرساني صفحات سايت و انتشار مطالب جديد در سايت مي‌توانيد با استفاده از url inspection tool، گوگل را از آخرين تغييرات يا انتشار مطلب جديد مطلع كنيد.

    با رفتن به تب Coverage مي‌توانيد اطلاعات كامل‌تري در مورد نحوه مشاهده آدرس وارد شده توسط ربات گوگل داشته باشيد. همان طور كه در تصوير ملاحظه مي‌كنيد مي‌توانيد زمان آخرين بررسي صفحه توسط ربات گوگل و دستگاه مورد استفاده براي بررسي صفحه را مشاهده كنيد.

    با زدن روي تب Coverage مي‌توانيد اطلاعات كاملي از نحوه بررسي آدرس وارد شده توسط ربات گوگل داشته باشيد

    گزارش عملكرد در نتايج جستجو

    در قسمت گزارش عملكرد در نتايج جستجو (Performance on Search Results)، مي‌توانيد داده‌هاي موجود درباره عملكرد سايت در صفحات نتايج جستجوي گوگل را به روش‌هاي مختلف گروه‌بندي كنيد و به نمايش درآوريد. به عنوان مثال، مي توانيد نتايج را بر اساس URL ، بر اساس دستگاه و براساس كشور مشاهده كنيد. اين اطلاعات به شما كمك مي‌كند تا عملكرد سايت خود را در گوگل تحليل كنيد و تغييرات غيرمنتظره در رتبه‌ صفحات را رديابي كنيد. همچنين مي‌توانيد رتبه سايت را بر اساس كليدواژه‌هاي مختلف مقايسه كنيد. بررسي نتايج بر اساس كلمه كليدي قابليت ارزشمندي در اختيار شما قرار مي‌دهد. مي‌توانيد از اين قابليت جهت بهبود رتبه‌بندي و بهينه‌سازي صفحات و بازبيني در فرآيند تحقيق كلمات كليدي در سئو استفاده كنيد.

    در صفحه گزارش عملكرد يا Performance Report امكان فيلتر نتايج بر اساس جستجوي تصاوير، جستجوي متني، كشور كاربر و عوامل ديگر را داريد.

    فيلتر كردن داده‌ها در گوگل سرچ كنسول

    گوگل سرچ كنسول روش‌هاي مختلفي براي نمايش و تجزيه داده‌ها ارائه مي‌دهد. ابزارهاي موجود در سرچ كنسول گوگل بسيار كاربردي و مفيد هستند اما اگر تجربه قبلي در نحوه استفاده از آن‌ها را نداشته باشيد ممكن است در اولين مواجهه گمراه شويد. در اين قسمت به معرفي فيلترهاي موجود در گوگل سرچ كنسول خواهيم پرداخت.

    فيلتر بر اساس نوع جستجو (Search Type)

    چهار نوع جستجوي مختلف در گوگل وجود دارد و عبارتست از وب، تصاوير، ويديو و اخبار. براي اغلب وبسايت‌ها جستجوي وب منبع اصلي ترافيك از سمت گوگل است. در صورتي كه بازديدهاي زيادي از طرف گوگل براي جستجوي ويديو و تصاوير داريد بايد اين فيلتر را بدرستي تنظيم كنيد.

    همچنين امكان مقايسه دو نوع جستجوي مختلف در سرچ كنسول وجود دارد. كافيست به سربرگ Compare برويد و دو نوع جستجوي مدنظرتان براي مقايسه انتخاب كنيد.

    فيلتر براساس بازه زماني (Date Range)

    امكان بررسي و مقايسه عملكرد سايت در گوگل در بازه‌هاي زماني مختلف وجود دارد. گوگل سرچ كنسول حداكثر ۱۶ ماه داده‌هاي مربوط به عملكرد سايت در گوگل را ذخيره مي‌كند. در اين قسمت هم مانند «فيلتر بر اساس نوع جستجو» امكان مقايسه عملكرد سايت در بازه‌هاي زماني مختلف با يكديگر وجود دارد.

    براي اندازه‌گيري وضعيت سئو سايت در بازه‌هاي زماني مختلف استفاده از اين قسمت از سرچ كنسول بايد به يكي از عادات شما تبديل شود.

    ساير فيلترها در سرچ كنسول: كليدواژه (Query)، صفحه، كشور، دستگاه، ظاهر جستجو

    با كليك روي گزينه NEW در كنار تاريخ مي‌توانيد از ۵ نوع فيلتر ديگر استفاده كنيد. امكان تلفيق فيلترهاي مختلف با يكديگر وجود دارد. مثلا من قصد دارم جستجوهايي كه حاوي كلمه «سئو» هستند و روي دستگاه‌هاي موبايل انجام شده‌اند را ببينم. اگر قصد داشته باشم تنها جستجوهايي كه به وبلاگ سايت ختم شده‌اند را ببينم به قسمت page رفته و در قسمت containing the url عبارت blog را وارد مي‌كنم. توصيه مي‌كنيم با حالت٬هاي مختلف اين فيلترها بازي كنيد.

    خوب است بدانيد

    يكي از ويژگي‌هاي پيشرفته قسمت گزارش عملكرد در سرچ كنسول امكان استفاده از عبارات باقاعده (REGEX) براي استخراج كلمات كليدي داراي يك الگوي خاص است. براي اين منظور كافيست در قسمت فيلترها روي گزينه NEW كليك كرده و گزينه Query را انتخاب كنيد. در صفحه باز شده گزينه Custom(REGEX) را انتخاب كنيد و در فيلد متني نمايش داده شده عبارت زير را براي نمايش كلمات كليدي پرسشي استفاده كنيد.

    ^(چگونه|كي|كجا|چيست|چطور|چرا)[" "]

    در اينجا ما تنها به كاربرد عبارات باقاعده (REGEX) در سرچ كنسول پرداختيم. امكان استفاده از REGEX در گزارشات مربوط به صفحات نيز وجود دارد.

    براي استخراج كلمات كليدي با نيت خريد مي‌توان از الگوي زير استفاده كرد:

    .*(خريد|ارزان|قيمت|سفارش).*گزارش Discover

    در اين قسمت مي‌توانيد عملكرد سايت در گوگل ديسكاور را بررسي كنيد. گوگل ديسكاور (Google Discover) كه قبلا با نام گوگل فيد شناخته مي‌شد، عبارتست از موضوعات، اخبار سياسي و ورزشي كه گوگل بر اساس علاقمندي‌هاي كاربر در تلفن‌هاي همراه به كاربران نمايش مي‌دهد.

    Discover Report به شما نشان مي‌دهد كه:

    • چه زماني محتواي سايت در گوگل ديسكاور نمايش داده شده است؟ وبسايت چه مقداري ترافيك از گوگل ديسكاور دريافت كرده است؟
    • كدام محتواي سايت در گوگل ديسكاور نمايش داده شده است؟
    • تفاوت عملكرد سايت در گوگل ديسكاور و جستجوي معمولي در گوگل سرچ كنسول چقدر است؟

    اگر براي سايت شما، Discover Report خالي است به اين دليل است كه محتواي موجود در سايت شما عملكرد خوبي در گوگل ديسكاور نداشته است و داده‌‌اي براي نمايش وجود ندارد.

    گزارش ايندكس صفحات (Page Indexing)

    اولين قدم در سئو سايت اطمينان حاصل كردن از امكان ايندكس شدن يا فهرست شدن صفحات سايت توسط گوگل مي‌باشد. به كمك ‘گزارش Page Indexing (كه قبلا Index Coverage نام داشت) در گوگل سرچ كنسول مي‌توان صفحات فهرست شده در وبسايت را بررسي كرد. اين گزارش براي مديران سايت‌هايي كه مرتبا در حال توليد محتوا و ايجاد صفحات جديد هستند مفيد خواهد بود.

    چند نكته كه بايد هنگام بررسي قسمت Page Indexing به آن توجه كنيد:

  • در صورتي كه شما بصورت مستمر در حال توليد محتوا هستيد صفحات ايندكس شده سايت شما بايد همواره رو به افزايش باشد. اين روند نشانگر عدم وجود مشكل در ديده شدن صفحات سايت شما توسط ربات گوگل و ايندكس شدن مطالب جديد سايت است.
  • به سقوط هاي ناگهاني در نمودار صفحات ايندكس شده توجه كنيد. كاهش‌هاي ناگهاني در نمودار بيانگر مشكلات مربوط به سئوي تكنيكال نظير مشكل در فايل robots.txt سايت است. شايد تغييراتي در فايل robots.txt منجر به از دسترس خارج شدن برخي از صفحات براي ربات گوگل شده است. دليل احتمالي ديگر نيز مي‌تواند مشكل در سرور ميزباني باشد.
  • افزايش ناگهاني تعداد صفحات ايندكس شده نيز ميتواند نشانگر ايندكس شدن آدرس‌هاي ناخواسته و يا اشكال در تگ‌هاي كنونيكال‌ باشد.
  • ايندكس شدن سايت چيست؟ رفع مشكل ايندكس نشدن صفحات سايت

    منبع:نردبان



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۱۵ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    گوگل سرچ كنسول چيست؟آموزش نصب گوگل سرچ كنسول روي سايت

    سئو يكي از بهترين كانال‌هاي بازاريابي ديجيتال است و تاثير بسزايي در افزايش فروش دارد. بررسي مداوم وضعيت وبسايت در موتورهاي جستجو مخصوصا گوگل براي مديران سايت امري حياتي و مهم است. تجزيه و تحليل دقيق عملكرد سايت در گوگل به شما كمك مي كند وضعيت سئوي سايت را بررسي كنيد. امروزه ابزارهاي زيادي براي بررسي سئو سايت وجود دارد و گوگل سرچ كنسول يكي از آن‌هاست.

    گوگل سرچ كنسول يا كنسول جستجوي گوگل يكي از بهترين ابزارهاي رايگان موجود براي بررسي وضعيت و بهبود سئوي سايت است. گوگل سرچ كنسول تا سال ۲۰۱۵ با نام گوگل وبمستر تولز (Google Webmaster tools) شناخته مي‌شد و پس از آن به گوگل سرچ كنسول تغيير نام داد. هر وبسايتي، صرف نظر از پلتفرمي كه بر روي آن ساخته شده است، مي تواند از سرچ كنسول استفاده كند.

    گوگل سرچ كنسول در بين كاربران فارسي زبان با نام‌هايي نظير سرچ كنسول، كنسول جستجوي گوگل، گوگل كنسول يا كنسول گوگل شناخته مي‌شود.

    كار كردن با سرچ كنسول گوگل در ابتدا ممكن است كمي گيج كننده به نظر برسد. اگر شما به تازگي با اين ابزار آشنا شده‌ايد، مشاهده بخش‌هاي مختلف اين ابزار و گزارش‌هاي مختلف آن احتمالا براي شما غافلگير كننده است. دليل نگارش اين راهنما همين مساله است. با مطالعه اين راهنما نحوه نصب گوگل سرچ كنسول روي سايت را خواهيد آموخت. نحوه كار به سرچ كنسول و دسترسي به گزارش‌هاي مختلف موجود در سرچ كنسول خواهيد آموخت و توانايي بررسي دقيقتر وضعيت سئوي وبسايت خو و سازگاري بخش‌هاي مختلف وبسايت با موتور جستجوي گوگل را بدست مي‌آوريد و مي‌توانيد با اعتماد به نفس كامل به استفاده از اين ابزار پركاربرد در سئو بپردازيد.

    گوگل سرچ كنسول چيست؟

    گوگل سرچ كنسول (Google Search Console) يه سرويس رايگان آناليز وب است كه توسط گوگل ارائه شده است و به صاحبان سايت و متخصصين سئو اين امكان را مي‌دهد وضعيت سايت در صفحه نتايج جستجوي گوگل را مديريت و بررسي كنند. گوگل سرچ كنسول مجموعه‌اي از ابزارها و گزارش‌هاست كه به شما كمك مي‌كند تا به بررسي، مديريت و بهبود جنبه‌هاي مختلف سئوي سايت بپردازند.

    گوگل سرچ كنسول مهم‌ترين سلاح شما در خط مقدم سئو است. گوگل سرچ كنسول به شما كمك مي‌كند تا بفهميد موتور جستجوي گوگل، سايت شما را چگونه مي‌بيند. اين ابزار به شما كمك مي‌كند تا عملكرد وبسايت خود در گوگل را بسنجيد و از وضعيت سلامت و سازگاري وبسايت خود با موتور جستجوي گوگل اطمينان حاصل كنيد و صفحات پر طرفدار وبسايت خود را بشناسيد. گوگل سرچ كنسول به شما كمك مي‌كند وضعيت رتبه سايت براي كلمات كليدي مختلف را بررسي كنيد و بفهميد چه سايت‌هايي به سايت شما ارجاع (بك لينك) داده‌اند. سرچ كنسول در شناسايي و برطرف كردن مشكلات فني وبسايت بسيار موثر است. گوگل سرچ كنسول به شما در تشخيص دلايل عدم نمايش صفحات سايت در گوگل و دلايل ايندكس نشدن صفحات سايت در گوگل (عدم نمايش در نتايج جستجوي گوگل) توضيح مي‌دهد.. سرچ كنسول گوگل به طور كلي به شما كمك مي‌كند ترافيك ارگانيك خود را افزايش دهيد.

    براي عملكرد صحيح گوگل سرچ كنسول بايد آن را به درستي نصب و پيكربندي كنيد، معني معيارها و گزارش‌هاي موجود در اين ابزار را بفهميد و نحوه دسترسي به قسمت‌هاي مختلف آن را ياد بگيريد. استفاده از اطلاعات سرچ كنسول گوگل راهگشاي شما در بهبود عملكرد سئوي سايت از جنبه‌هاي مختلف خواهد بود.

    خوب است بدانيد:

    به ترافيك دريافتي از سمت موتورهاي جستجو از جمله گوگل اصطلاحا ترافيك ارگانيك مي‌گويند. دسته‌بندي‌هاي ديگر براي ترافيك سايت، ترافيك مستقيم (Direct traffic) و ترافيك ارجاعي (Referral traffic) هستند. ترافيك مستقيم به كاربراني كه با واردكردن ادرس سايت در مروگر از سايت بازديد مي‌كنند، اشاره دارد. ترافيك ارجاعي به كاربراني كه با كليك رو لينك سايت در سايت‌هاي ديگر از سايت بازديد مي‌كنند، اشاره دارد.

    آموزش نصب گوگل سرچ كنسول روي سايت

    گوگل به هركسي اجازه بررسي و مشاهده وضعيت وبسايت در سرچ كنسول را نمي‌دهد. براي اين منظور بايد ثابت كنيد كه شما مالك سايت هستيد و مالكيت خود را تاييد كنيد. براي نصب سرچ كنسول به صفحه اصلي سرچ كنسول مراجعه كنيد. روي دكمه Start now كليك كنيد و وارد حساب گوگل خود شويد يا اگر حساب گوگل نداريد يك حساب بسازيد.

    صفحه اول سرچ كنسول هر از گاهي بروزرساني ‌مي‌شود. بنابراين ممكن است تصويري كه شما مشاهده مي‌كنيد با تصوير بالا متفاوت باشد.

    در اين مرحله شما ۲ گزينه خواهيد داشت:

  • نصب گوگل سرچ كنسول از طريق اضافه كردن ركورد DNS (Domain Property): شما از اين روش زماني استفاده مي‌‌كنيد كه مي‌خواهيد گوگل تمامي زيردامنه‌هاي موجود در يك دامنه را رديابي كند كه ميتواند زير دامنه‌هايي باشد كه با «.m» يا «www» يا هر چيزي كه فكرش را بكنيد شروع بشود. اين حالت شامل پروتكل‌هاي مختلف نظير http و https و ftp نيز مي‌شود.
  • نصب سرچ كنسول از طريق از طريق آپلود فايل (URL prefix property): نصب سرچ كنسول با اين روش نسبت به روش قبلي اطلاعات كمتري در اختيار شما مي‌گذارد و در اين حالت گوگل تنها اطلاعات يك آدرس مشخص را رديابي مي‌كند. براي مثال شما اگر آدرس http://nardebangroup.com را وارد كنيد، قادر به مشاهده اطلاعات آدرس https://nardebangroup.com نخواهيد بود. به همين دليل لازم است كه در اين روش آدرس دقيق و درست سايت خود را وارد كنيد.
  • ۱-نصب گوگل سرچ كنسول روي سايت از طريق dns ركورد

    پس از ورود به حساب گوگل خود، يك پيام خوشامدگويي به شما نمايش داده خواهد شد و مطابق تصوير زير ۲ گزينه خواهيد داشت. از سمت چپ آدرس دامنه خود را وارد كنيد:

    وارد كردن آدرس دامنه در گوگل سرچ كنسول

    پس از وارد كردن دامنه، تصاوير زير به شما نمايش داده خواهد شد. در اين مرحله با زدن دكمه copy متن نشان داده شده كپي مي‌شود. اين متن يك txt ركورد است كه بايد در تنظيمات DNS سايت شما وارد شود. بعد از وارد كردن DNS ركورد، دكمه verify را بزنيد.

    متن نشان داده شده يك txt ركورد است كه بايد در تنظيمات dns سايت شما وارد شود.

    نحوه اضافه كردن ركورد DNS در سي پنل

    در صورتيكه كنترل پنل هاست شما از cpanel استفاده مي‌كند ميتوانيد مطابق تصوير زير ركورد dns گوگل سرچ كنسول را اضافه كنيد. در ابتدا وارد قسمت Zone Editor در Cpanel شويد.

    در مرحله بعدي در جلوي نام دامنه سايت، روي گزينه manage كليك كنيد:

    در صفحه باز شده TXT ركورد ارائه شده توسط گوگل سرچ كنسول را مطابق تصوير زير اضافه و ذخيره كنيد.

    نكته مهم:

    در صورتي كه دانش فني لازم براي اضافه كردن ركورد DNS را نداريد مي‌توانيد متن كپي شده را براي پشتيباني هاست خود ارسال كنيد و از آن‌ها براي ايجاد ركورد مورد نظر كمك بخواهيد. پشتيباني فني هاست به شما در تنظيم اين ركورد كمك خواهند كرد. همچنين در صورتيكه از CDN استفاده مي‌كنيد بايد ركورد DNS را در كنترل پنل CDN اضافه كنيد. لازم به ذكر است تغييرات ركوردهاي dns معمولا نياز به زمان براي انتشار كامل دارد. پس از ايجاد ركورد مورد نظر ۲۴ ساعت صبر كنيد و سپس دكمه verify در گوگل سرچ كنسول را بزنيد.

    در صورتي كه نصب گوگل سرچ كنسول با اين روش براي شما پيچيده است نگران نباشيد. يك راه ساده‌تر براي نصب گوگل سرچ كنسول وجود دارد.

    ۲- نصب سرچ كنسول با روش آپلود فايل html در هاست

    براي انجام اين روش در مرحله اول گزينه سمت راست تصوير را انتخاب كنيد. در قسمت نشان داده شده آدرس سايت خود را به طور صحيح و كامل وارد كنيد. بدين منظور مي‌توانيد به نوار آدرس مرورگر خود برويد و آدرس را به طور كامل كپي كنيد. اطمينان حاصل كنيد كه آدرس سايت شما از كدام پروتكل http يا https استفاده مي‌كند و اينكه www در ابتداي آدرس وجود دارد يا خير.

    نكته مهم در اين مرحله وارد كردن آدرس سايت شما بصورت كامل در باكس نشان داده شده است.

    پس از وارد كردن آدرس سايت روي دكمه Continue بزنيد. در مرحله بعد تصوير زير نمايش داده مي‌شود. روش‌هاي مختلفي براي اعتبار سنجي به شما پيشنهاد داده شده است كه ما تنها به توضيح روش اول مي‌پردازيم. با زدن روي دكمه مشخص شده فايل اعتبار سنجي كه يك فايل با پسوند html است را دانلود كنيد و درون فولدر public_html دامنه خود بارگذاري كنيد و روي دكمه Verify كليك كنيد.

    نكته مهم در مورد همه روش‌هاي نصب گوگل سرچ كنسول اين است كه پس از نصب شما هيچگونه اطلاعاتي درون صفحه سرچ كنسول مشاهده نخواهيد كرد. لازم است ۴۸ ساعت صبر كنيد تا داده‌هاي مربوط به وبسايت توسط سرچ كنسول جمع آوري شوند و گزارش‌هاي مختلف توليد شوند.

    منبع: نردبان

    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۱۴ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    سئوي داخلي يا On-Page SEO چيست؟فاكتورهاي مهم در سئو داخلي سايت؟

    سئوي داخلي يا On-Page SEO چيست؟

    محتواي صفحه چيزي است كه موجب برتري صفحه‌ي سايت در ميان ساير وب‌سايت‎ها‎ مي‎شود. اين برتري توسط موتورهاي جست‌و‌جو مشخص مي‌شود. يك محتواي خوب بايد بتواند به نيازها و درخواست‌هاي كاربران پاسخ دهد. اين امر را مي‌توان مشابه بازارهاي تجارت در سراسر جهان كه توليد را براساس تقاضا تنظيم مي‎كنند، دانست. موتورهاي جست‌و‌جو نيز براساس همين تقاضاي كاربران، مجموعه‎اي از قوانين را در نظر مي‎گيرند كه وب‌سايت‎ها‎ با رعايت اين قوانين، جايگاه خود را در ميان نتايج ارتقا مي‌دهند. سئوي داخلي به اين معناست كه روند آماده‌سازي محتواي وب‌سايت، براساس قوانين موتورهاي جست‌و‌جو صورت مي‎گيرد. در واقع با بررسي و كنترل ميزان رعايت اين اصول در وب‌سايت‌ها، رتبه‌بندي انجام مي‌شود. نمونه‎اي از اين نوع بهينه سازي را مي‎توان در وارد كردن كدهاي استاندارد HTML، تگ‎ها‎ و استفاده‌ي صحيح از كلمات كليدي مشاهده نمود.

    اهميت انجام سئوي داخلي سايت

    اگر بخواهيم خلاصه بگوييم، سئوي داخلي مهم است؛ چون به موتور جست‌و‌جو كمك مي‌كند تا اين نكته را درك كند كه سايت شما و محتواي آن، كاملا با چيزي كه كاربر به‌دنبال آن است، مطابقت دارد. شركت گوگل دائما در حال به‌روزرساني الگوريتم‌هاي جست‌و‌جو است و اينكه بتوانيد سايت‌تان را هميشه در بالاترين رتبه‌ي ممكن قرار دهيد، بسيار اهميت دارد. سئو يك استراتژي مهم در بازاريابي ديجيتالي است؛ چون، بازدهي زيادي براي سايت دارد و به‌همين دليل اين‌قدر محبوب شده است. به‌بيان ديگر، سئو يك استراتژي بلندمدت و كم‌هزينه است كه مي‌تواند بازگشت سرمايه‌ي وب‌سايت را به‌طرز شگفت‌انگيزي بهبود دهد؛ پس، نبايد از آن غافل شويد. از آن‌جا كه نيمي از بازديدهاي سايت‌ها از طريق جست‌و‌جوي گوگل انجام مي‌شود، توجه به سئوي سايت و بالا بردن آن، عاقلانه‌ترين كار است.

    فاكتورهاي مهم در سئو داخلي سايت

    زماني‌كه سايت‌تان را طراحي مي‌كنيد، بايد حتما به سئوي داخلي و خارجي آن توجه كنيد تا بتوانيد بهترين رتبه را در نتايج جست‌و‌جوي گوگل به‌دست آوريد. فاكتورهاي زيادي روي سئوي On-page تاثير دارند كه در ادامه برخي از مهم‌ترين فاكتورها را معرفي مي‌كنيم:

    توليد محتوا

    محتوا را مي‌توان مهم‌ترين فاكتور در سئوي On-page دانست. اگر بخواهيد در سئو بهترين نتيجه را به‌دست آوريد، بيش‌از هر چيز روي محتواي يونيك و مرتبط تمركز داشته باشيد. برخي از تكنيك‌هايي كه براي سئوي محتوا بايد انجام دهيد، اين‌ها هستند:

    • در متن تمام سؤالات احتمالي مخاطبان را پاسخ دهيد؛
    • تيترهاي جذاب و حاوي كلمات كليدي انتخاب كنيد؛
    • از كلمه‌ي كليدي به‌درستي در متن استفاده كنيد؛
    • عبارات مرتبط با كلمه‌‌ي كليدي به‌كار ببريد؛
    • متن‌ها را با پاراگراف‌بندي و ساختاري مشخص، نظم دهيد.

    ايجاد لينك داخلي

    در صورتي كه يك مطلب لينك‌دار نباشند، از نظر كاربران اينترنتي هيچ تفاوتي با يك مطلب عادي ندارد و حتي در برخي مواقع، ممكن است كه ميزان ترافيك سايت كاهش ‎يابد. به‌عبارت ديگر، لينك‌ دادن مي‌تواند به مطلب شما اعتبار ببخشد. مطالبي كه داراي لينك بيشتر هستند، در موتورهاي جست‌و‌جو بهتر ديده مي‌شوند؛ زيرا، سنسورهاي موتورهاي جست‌و‌جو به‌صورت كاملاً خودكار، اين مطالب را شناسايي و در صفحه‌ي اول نتايج جست‌و‌جو، براي كاربران اينترنتي به نمايش مي‎گذارند.

    انتخاب عنوان صفحه

    بعد از اينكه كاربران اينترنتي وارد صفحه‌ي سايت مي‎شوند، انتظار دارند كه عناوين سايت بكر، تازه و متمايز از ديگر عناوين داخل وب باشد. براي انتخاب عنوان مناسب مي‎توان به موارد زير اشاره كرد:

    • علاوه بر عنوان اصلي، بايد از عناوين فرعي و تگ‎ها‎ نيز استفاده كنيد؛
    • كليدواژه‎ها‎ به صورت مناسب، منطقي و مرتبط با ساير واژه‎ها‎ استفاده شود؛
    • نام برند محصولات در پايان عنوان اصلي صفحه استفاده شود؛
    • تعداد كاراكترهاي عنوان اصلي صفحه نبايد خيلي طولاني باشد؛ زيرا موجب كاهش رتبه سايت مي‌شود.
    • عنوان اصلي و ساير عناوين فرعي درون متني را بايد واضح، روشن، بدون ابهام و رسا بنويسيد و در صورت نياز از علامت‌هاي نوشتاري به‌منظور درك بهتر مطلب استفاده كنيد؛
    • عناوين بايد كاملاً منطبق با متن اصلي باشد؛
    • استفاده از خط عمودي در زير عنوان اصلي، موجب مرتب شدن آن مي‎شود.

    توضيحات متا

    توضيحات متا، شامل سه خطي است كه در زير عنوان سايت، در نتايج جست‌و‌جو نمايش داده مي‎شود. اين توضيحات هر چقدر جذاب، تازه و نو و مرتبط با كلمات كليدي باشد، مطلوب‎تر است. كاربران اينترنتي معمولا بعد از توجه به عنوان صفحه سايت، توضيحات متا را مطالعه مي‎كنند و در صورتي كه با نياز و تقاضاي آن‌ها مطابقت داشته باشد، روي صفحه‌ي سايت كليك مي‎كنند و به عنوان بازديدكننده وارد سايت مي‎شوند؛ به‌همين‌دليل، بايد روشن، واضح و چكيده‌اي از محتواي صفحه باشد تا جست‌و‌جوگر را براي انتخاب بهتر ياري كند.

    انتخاب كلمات كليدي

    براي ايجاد يك محتواي خوب و سئو شده، توجه به كلمات كليدي اهميت زيادي دارد. اين كلمات بايد قبل از شروع كار انتخاب شوند و سپس متن براساس آن‌ها تهيه شود. ميزان كيوردهاي استفاده شده در نوشته بايد با چگالي مناسبي توزيع شود و نبايد در نوشتنشان زياده‌روي كرد و بايد به‌طرز منطقي اين كلمات به كار گرفته شوند.

    بولد و ايتاليك نمودن كلمات كليدي

    از آنجا كه كلمات كليدي مهم‌ترين موضوعي است كه كاربران و جست‌و‌جوگران اينترنتي به‌دنبال آن هستند، لذا بولد كردن و ايتاليك نمودن آن‌ها موجب بالا رفتن ارزش و اعتبار صفحه‌ي سايت مي‌شود. البته بايد توجه داشت كه در اين‌كار زياده‌روي نكنيم؛ چون بولد كردن بيش از اندازه‌ي واژه‌ها، موجب سردرگمي بازديدكننده مي‎شود.

    قالب‌بندي و استفاده از تگ هدينگ 1

    كاربرد تگ هدينگ ‌1 به جست‌و‌جوگران و موتورهاي اينترنتي اعلام مي‎كند كه صفحه‌ي وب‌سايت مهم است. تگ‌هاي H‎ از 1 تا 6 وجود دارند كه مهم‌ترين آن‌ها 1 تا 3 هستند. فونت تگ هدينگ نسبت به بقيه‌ي متن بزرگ‌تر است كه‌ البته مي‎توان با استفاده از تكنيك‎ها‎ي CSS اندازه، فونت و حتي رنگ متن را نيز تغيير داد. چنانچه H1 براي عنوان اصلي صفحه و H2 براي برچسب‎ها‎ استفاده شود، رتبه‌ي وب‌سايت نيز افزايش پيدا مي‎كند.

    استفاده از مطالب علمي و جديد

    با توجه به اي نكه از يك سو سنسورهاي موتورهاي جست‌و‌جو به متون تكراري و كپي شده حساسند و با شناسايي متون كپي شده، رتبه‌ي سايت را كاهش مي‎دهند و از سوي ديگر كاربران اينترنتي نيز به‌دنبال مطالب علمي و فارغ از تبليغات هستند، لذا توجه به دو مؤلفه‌ي علمي بودن محتواي سايت و كپي‌برداري نكردن، از اهميت خاصي برخوردار است. در سئوي داخلي اين مسئله، بايد سرلوحه‌ي عملكرد مديران وب‌سايت‎ها‎ قرار گيرد.

    بارگذاري تصاوير

    بارگذاري تصاوير در كنار مطالب خواندني و جذاب، به درك بهتر متون كمك مي‌كند. البته بايد توجه داشت تصاويري كه در سايت بارگذاري مي‌شوند، كم‌حجم باشند و نام متناسب با موضوع مطلب براي آن انتخاب كنيم. بهتر است در محتواي سايت از تگ ALT نيز در هنگام بارگذاري تصاوير استفاده شود.

    ريسپانسيو

    سئوي موبايل يكي از مهم‌ترين استراتژي‌هاي جديد سئو است كه بايد در هنگام طراحي سايت در نظر بگيريد. يك سايت ريسپانسيو در تمامي پلتفرم‌هاي دسكتاپ و موبايل نمايش درستي دارد و در هنگام جست‌و‌جوي موضوع در گوگل با پلتفرم‌هاي موبايل بالاتر قرار مي‌گيرد. ريسپانسيو بودن يك مبحث پيچيده و گران‌قيمت است؛ چون تغيير هر چيزي براي نمايش در موبايل كار راحتي نخواهد بود؛ اما، نبايد از آن غافل شويد.

    امنيت سايت

    يك سايت امن رتبه‌ي بالاتري در گوگل دارد؛ اين موضوع را گوگل از سال 2014 در الگوريتم‌هاي خود بررسي مي‌كند. هدف گوگل از اين‌كار امن‌سازي فضاي وب است. يكي از مهم‌ترين اقدامات براي تامين امنيت سايت استفاده از پروتكل HTTPS است.

    تجربه‌ي كاربري

    عواملي نظير ساختار سايت، طراحي بصري و چارچوب طراحي سايت، به‌عنوان يك سيگنال سئو عمل مي‌كنند. توسعه‌دهندگان وب به‌خوبي مي‌دانند كه براي بهبود سئوي سايت، چقدر اين فاكتورها مهم هستند و توجه ويژه‌اي به آن‌ها دارند.

    سرعت

    سرعت يك فاكتور مهم در بهبود سئوي سايت است. سايت شما چه در نسخه‌ي دسكتاپ و چه موبايل، بايد به سرعت بارگزاري شود. اگر سايت شما تجربه‌ي كاربري خوبي نداشته باشد، روي سرعت سايت هم تاثير مي‌گذارد. البته عوامل ديگري نظير حجم فايل‌ها نيز مي‌تواند روي سرعت سايت اثر منفي داشته باشد.

    منبع: وبكده

    سوالات متداول

    آيا لينك دهي براي سئو داخلي خوب است؟

    پيوندهاي داخلي به گوگل كمك مي كنند تا تمام صفحات سايت شما را پيدا، فهرست و درك كند. اگر از آنها به صورت صحيح استفاده كنيد، پيوندهاي داخلي مي توانند اعتبار صفحه (همچنين به عنوان را به صفحات مهم ارسال كنند.

    تعريف سئو داخلي چيست و چرا اهميت دارد؟

    به كليه فعاليت هايي كه در راستا سئو سايت درون وب سايت انجام مي شود سئو داخلي گفته مي شود. سئو داخلي به عنوان زير ساخت بهينه سازي سايت مهمترين كاري است كه قبل از انجام هر كاري مي بايست در وب سايت انجام شود

    لينك دهي داخلي چگونه تعريف مي شود؟

    لينك دهلي داخلي، يك پست يا يك صفحه را به ديگري متصل مي كند. اين را مي توان با لينك دادن محتواي متني يا تصويري به عنوان منبع انجام دهيد. ايجاد لينك‌ها از طريق كلمات رايج‌ تر از استفاده از تصاوير است.

    تفاوت بين بك لينك و لينك داخلي چيست؟

    بك لينك ها لينك هايي از ساير وب سايت ها هستند كه به سايت شما اشاره مي كنند. لينك هاي داخلي لينك هايي هستند كه از يك صفحه در سايت شما به صفحه ديگر اشاره مي كنند. هر دو داراي ارزش سئو هستند، اما بك لينك ها معمولا سخت تر هستند و بنابراين ارزشمندتر به حساب مي آيند.

    چه تعداد لينك داخلي براي سئو مناسب است؟

    صفحه من بايد چند لينك داخلي ورودي داشته باشد؟ براي اكثر وب‌سايت‌ها و براي بيشتر صفحات آن وب‌سايت‌ها، تعداد بهينه پيوندهايي كه به محتواي شما اشاره مي‌كنند بايد حدود 20 باشد. مانند ساير موارد مرتبط با سئو، اين تعداد بستگي به ابعاد سايت شما دارد.

    كاركرد اصلي سئو داخلي چيست؟

    سئو داخلي به مجموعه اقداماتي گفته مي شود كه در سئو سايت تاثير مستقيم داشته و مواردي از قبيل تغيير در محتوا و متا تگ ها را در بر مي گيرد.

    چند نوع سئو داخلي وجود دارد؟

    سئو داخلي را مي توان به طور كلي به سه دسته تقسيم كرد: محتوا، HTML و معماري وب سايت.

    منبع :سئوكار



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۱۳ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    بك لينك چيست و چه اهميتي براي سئو سايت دارد؟

    بك لينك چيست و چه اهميتي براي سئو سايت دارد؟

    منظور ما از لينك، متن يا تصاويري هستند كه با كليك روي آن‌ كاربر به صفحه ديگري منتقل مي‌ شود. بك‌ لينك در سئو تاثير زيادي دارد. استفاده از بك لينك هاي با كيفيت مزاياي زيادي دارد كه مهمترين آن ها سئوي سايت و بهبود جايگاه آن است.

    استفاده از بك لينك هاي با كيفيت يكي از تكنيك هاي موثر افزايش بازديد سايت در موتورهاي جست و جو از جمله گوگل است. در اين مقاله سعي كرديم اطلاعاتي مفيد را در اين زمينه در اختيار شما عزيزان بگذاريم و اهميت بك لينك براي سئو سايت را مورد بررسي قرار دهيم. با ما همراه باشيد.

    بك لينك چيست؟

    بك لينك (back link) در واقع لينك ورودي به سايت شما از طريق سايت هاي ديگر است.

    به عبارت ديگر هنگامي كه آدرس صفحه اي از سايت شما در يك سايت ديگر قرار مي گيرد و افراد با كليك بر روي آن آدرس، به سايت شما هدايت شوند يك بك لينك ساخته شده است. نام ديگر آن، لينك ورودي (inbound link) است، به اين معنا كه از طريق كليك بر روي اين لينك افراد به سايت شما وارد مي شوند. در گذشته بك لينك ها معيار ارزيابي رتبه يك سايت بودند. امروزه با توجه به تغيير الگوريتم هاي موتورهاي جست و جو به خصوص گوگل اين اهميت كمتر شده است. با اين وجود استفاده از آن ها تاثير به سزايي در افزايش رتبه و همچنين سئو سايت دارند.

    اهميت بك لينك براي سئو سايت

    1- باعث بهبود جايگاه شما در موتورهاي جست و جو مي شود.

    بك لينك به عنوان راي اعتماد مخاطب به سايت شماست و به سايت شما اعتبار مي بخشد. استفاده از آن ها باعث مي شود تا شما جايگاه بهتري را در موتورهاي جست و جو كسب كنيد و از اين طريق بازديد از سايت شما افزايش پيدا مي كند. با وجود تغييرات گسترده در الگوريتم گوگل، هنوز هم لينك سازي با كيفيت يكي از مهمترين استراتژي ها در سئو سايت است و به بهبود جايگاه و رتبه سايت در گوگل كمك زيادي مي كند.

    2- سرعت ايندكس شدن صفحات سايت را افزايش مي دهد.

    گوگل و ساير موتورهاي جست و جو با بررسي صفحاتي كه قبلا شناسايي كرده اند و هم چنين بررسي لينك هاي موجود در آن، محتواهاي جديد را كشف مي كنند. از اين طريق محتواهاي جديد توسط ربات گوگل شناسايي و رتبه بندي مي شوند. بنابراين اگر در يك سايت پربازديد، يك لينك ورودي به سايت شما وجود داشته باشد احتمال ديده شدن صفحه شما توسط ربات گوگل بيشتر مي شود.

    3- ترافيك ارجاعي به سايت را افزايش مي دهد.

    فلسفه وجود بك لينك ها ارجاع و هدايت كاربران به منابع مفيد و با كيفيت است. هنگامي كه لينك شما در يك سايت معتبر قرار بگيرد، كاربر به سايت شما ارجاع داده مي شود و در اين حالت ترافيك ارجاعي شما افزايش مي يابد. در واقع بازديد سايت شما و تعداد كليك ها افزايش مي يابد و شما مخاطبان بيشتري را جذب مي كنيد.

    تاثير بك لينك در كسب اعتبار براي سايت هدف

    1- سايت شما را به يك سايت مرجع تبديل مي كند.

    وقتي از سايت هاي معتبر به سايت شما لينك داده شود، مخاطبان، شما را به عنوان يك سايت مرجع شناسايي مي كنند.‌ هم چنين به الگوريتم گوگل كمك مي كنيد تا سايت شما را بهتر بشناسند.

    2- فرصت برقراري ارتباطات جديد براي شما فراهم مي شود.

    زماني كه كاربر از طريق بك لينك به سايت شما وارد مي شود، فرصت خوبي است كه با ساير قسمت هاي سايت شما آشنا شود. در اين صورت بخش هاي مختلف سايت شما توسط كاربر بررسي مي شود و در صورت جذاب بودن، زمان بيشتري را در سايت شما سپري مي كند.‌ حتي ممكن است در ساير شبكه هاي اجتماعي هم شما را دنبال كند و مطالب شما را با دوستان خود به اشتراك بگذاريد.

    3- برند شما به عنوان يك برند تجاري معتبر معرفي مي شود.

    زماني كه يك سايت به شما لينك مي دهد در واقع بيان مي كند كه كاربر با مراجعه به سايت شما مي تواند اطلاعات بيشتري را كسب كند. همچنين برند شما را به عنوان يك برند معتبر به كاربر معرفي مي شود. در نتيجه محبوبيت برند تجاري شما بيشتر مي شود.

    انواع لينك ها

    لينك ها از جنبه هاي مختلفي تقسيم بندي مي شوند. در ادامه مطلب اين تقسيم بندي را از دو جنبه متفاوت مورد بررسي قرار مي دهيم.

    لينك داخلي و خارجي

    به دو شيوه مختلف مي توان براي يك سايت لينك سازي را انجام داد. لينك سازي داخلي و لينك سازي خارجي. لينك سازي داخلي بين صفحات داخلي سايت شما انجام مي شود يعني از يك صفحه سايت به يك صفحه ديگر از همان سايت لينك داده مي شود. اما در زماني كه از يك سايت ديگر به يكي از صفحات سايت شما لينك داده شود لينك خارجي و يا همان بك لينك براي سايت شما ايجاد شده است.

    فالو و نوفالو

    لينك هاي موجود در يك سايت به صورت پيش فرض Do follow هستند. اما ممكن است اين تنظيم پيش فرض توسط كدنويسي HTML و يا ساير روش ها به صورت no follow تغيير كند. در اين صورت ربات گوگل براي صفحه هدف ارزش و اعتباري قائل نيست و معمولا تاثيري در افزايش رتبه آن سايت ندارد. البته وجود اين لينك ها براي سايت شما مضر نيستند بلكه تاثير مثبت كوچكي در مقايسه با لينك follow دارند. بنابراين تمام سعي خود را بكنيد تا بك لينك هاي follow دريافت كنيد. البته وجود هر دو گونه لينك در كنار هم براي هر سايتي يك ويژگي طبيعي محسوب مي شود.

    بك لينك خوب چه ويژگي هايي دارد؟

    در گذشته حتي بك لينك هاي بي كيفيت به افزايش رتبه سايت و بهبود سئو سايت كمك زيادي مي كردند. طي سال هاي اخير گوگل سعي كرد اين روند را متوقف كند‌. جديدا در اين زمينه تغييرات زيادي انجام گرفت و الگوريتم پنگوئن به منظور بررسي لينك سازي سايت ها گسترش پيدا كرد و پس از به وجود آمدن اين الگوريتم تنها بك لينك هاي با كيفيت باعث ارتقا سئو سايت در بين موتور هاي جستجو مخصوصا گوگل ميشود.

    بك لينك هاي با كيفيت و خوب از دو جنبه مختلف قابل بررسي هستند.

  • ويژگي هاي سايت دهنده بك لينك
  • ويژگي هاي صفحه سايت دهنده بك لينك
  • در ادامه اين موارد را به تفكيك مورد بررسي قرار مي دهيم.

    ويژگي هاي سايت

    اين قسمت را به بررسي ويژگي هاي سايت دهنده بك لينك اختصاص مي دهيم.

    ارتباط موضوعي ميان دو سايت

    لينك هايي كه از سايت هايي با موضوع مرتبط با سايت هدف ايجاد مي شوند، براي گوگل اهميت بيشتري دارند. زيرا در اين حالت احتمال كليك بر روي اين لينك ها افزايش مي يابد. به عنوان مثال سايت شما در زمينه آموزش صنايع دستي فعاليت مي كند. دريافت لينك از يك سايت با موضوع فروش لوازم مربوط به صنايع دستي و يا فروشگاه هاي معتبر فروش صنايع دستي در مقايسه با دريافت لينك از يك سايت فروش حيوانات خانگي براي شما جايگاه و اعتبار بيشتري را ايجاد مي كند.

    اعتبار دامنه سايت

    اگر از يك سايت با اعتبار دامنه بالايي لينك دريافت شود، ارزش زيادتري را براي سايت موردنظر ايجاد مي شود.

    ترافيك بالاي سايت

    وجود بك لينك به سايت، از سايت هايي كه ترافيك و يا در واقع كليك بيشتري دارد باعث افزايش ترافيك سايت دريافت كننده بك لينك مي شود. در نتيجه تاثير زيادي در بهبود رتبه و جايگاه آن در موتورهاي جست و جو دارد.

    ويژگي هاي صفحه

    براي اين بخش بررسي ويژگي هاي صفحه سايت دهنده بك لينك را انجام مي دهيم.

    موقعيت قرار گيري لينك

    زماني كه لينك مربوط به سايت ديگر در بين محتواي اصلي قرار بگيرد و از فونت و رنگ خاصي براي آن استفاده شود، اعتبار بيشتري براي سايت هدف، ايجاد مي شود. در اين حالت احتمال كليك كاربر روي آن لينك بيشتر است.

    اعتبار صفحه اي كه داراي بك لينك است.

    اعتبار صفحه اي كه بك لينك از آن دريافت مي شود هم اهميت زيادي دارد. يعني ممكن است سايت اعتبار دامنه بالايي داشته باشد اما صفحه اي از همان سايت اعتبار كمتري داشته باشد. زماني كه يك صفحه لينك سازي خوبي داشته باشد اعتبار بالايي هم دارد. گرفتن بك لينك از اين صفحات ارزش و اعتبار بالاتري را با خود به همراه دارد.

    تعداد لينك هاي خروجي موجود در صفحه

    هر سايتي ممكن است علاوه بر سايت شما به چندين سايت ديگر و صفحات آن ها نيز لينك بدهد. اعتباري كه اين سايت دارد بين سايت هاي هدف تقسيم مي شود. به عبارتي هر چه تعداد سايت هاي هدف بيشتر باشد ارزش و اعتبار كسب شده توسط هر كدام از آن سايت ها، هم كمتر مي شود.

    انكر تكست (anchor text) چيست؟

    در واقع انكر تكست كلمات قابل كليك هستند كه يك لينك را مي سازد. انكر تكست با نام، “متن لينك” يا “عنوان لينك” هم شناخته مي شود. متن بك لينك روي رتبه بندي سايت هدف موثر است. هر چند اين تاثير زياد نيست اما نبايد از آن غافل شد. انتخاب كلمات مناسب براي متن لينك از دو جنبه اهميت دارد: اين عبارت موضوع سايت گيرنده بك لينك را به موتورهاي جست و جو معرفي مي كند و باعث مي شود آن سايت در نتايج جست و جو قرار بگيرد.

    از طرفي به موتورهاي جست و جو اعلام مي كند كه در مورد عبارت متن لينك، سايت قرار داده شده به عنوان‌ بهترين صفحه‌ است. براي انتخاب بهتر متن انكر تكست به شما پيشنهاد مي كنيم كه از عناوين عمومي مانند ادامه مطلب، كليك كنيد و … استفاده نكنيد. به جاي آن استفاده از كلمه كليدي به تنهايي يا همراه با كلمات ديگر، نام وب سايت، نام برند و … پيشنهاد مي شود.

    جمع بندي

    بك لينك يكي از شاخص‌ گوگل براي رتبه‌ بندي سايت‌ در نتايج جستجو مي باشد. اگر دنبال رشد و پيشرفت در كسب و كار خود هستيد نمي‌توانيد از جذب بك لينك غافل شويد. نكته اساسي كه در مبحث بك لينك بايد به آن توجه داشت اين است كه گرچه شايد توسل به برخي از روش‌ها بتواند در مدت كوتاهي موفقيت‌ آميز به نظر برسد، اما هيچ‌ وقت براي هوش مصنوعي رو به رشد موتورهاي جستجو اثر گذار نخواهد بود. براي موفقيت در فرآيند بك لينك سازي، به مطالب و نكاتي كه در اين مقاله گفته شد توجه كنيد و به خاطر داشته باشيد كه هميشه كيفيت بر كميت مقدم است.

    منبع : كليك اول



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۱۲ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    سئو خارجي (seo off page) شامل چه مواردي مي شود؟

    سئو خارجي (seo off page)شامل چه مواردي مي شود؟

    حال كه با مزايا و عوامل موثر بر سئو خارجي آشنا شديم، نوبت به معرفي 15 تكنيك مختلف براي رشد برند و افزايش تعداد ورودي‌هاي گوگل مي‌رسد. اگر به‌درستي از اين تكنيك‌ها استفاده شود، تعداد بازديدكننده‌هاي سايت شما در طول زمان افزايش چشمگيري پيدا خواهد كرد.

    موارد سئو خارجي

    1. لينك سازي

    لينك بيلدينگ يا لينك سازي يكي از اصلي‌ترين فاكتورها در هر استراتژي براي بهبود سئو خارجي است. هرچند، شما بايد دقيقا بدانيد كه چگونه از آن بايد به عنوان يك تاكتيك سئو آف پيچ بايد استفاده كرد. يكي از اهداف اصلي از لينك سازي، افزايش اعتبار كسب‌وكار است است. زماني كه شما لينكي از يك سايت با اعتبار بالا دريافت مي‌كنيد، به اعتبار سايت شما نيز افزوده مي‌شود. با اين تفاسير، هدف اصلي شما بايد دريافت لينك هاي باكيفيت از سايت‌هاي معتبر ديگر باشد. توجه داشته باشيد كه در اين زمينه، كيفيت هميشه مهم‌تر از كميت است.

    2. برندسازي

    برندها و فعاليت‌هايي كه آن‌ها دارند هميشه مورد توجه گوگل بوده است. برندسازي نه‌تنها بخشي از استراتژي بازاريابي و SEO، بلكه بايد بخشي از رويكرد شما براي سئو خارجي باشد. براي موفقيت در اين زمينه باز هم بايد روي اعتبار دامنه و پيدا كردن راه‌هاي مختلف براي بالا بردن آن كار كرد. اما برندسازي چه ارتباطي با استراتژي سئو دارد و چه عواملي به موفقيت شما كمك خواهند كرد؟

    جستجوي برند

    يكي از مهم‌ترين شاخص‌ها، افزايش جستجوي برند شما توسط كاربران است؛ اين مي‌تواند شامل جستجوي اسم برند، محصولات يا حتي دامنه شما باشد. براي اينكه متوجه شويد برند شما چقدر توسط كاربران در طول زمان جستجو شده است، مي‌توانيد از ابزارهاي مختلفي مثل SEMRUSH و گوگل ترندز استفاده كنيد.

    صفحه نتايج موتور جستجوي برند (Brand SERP)

    اين در واقع همان صفحه‌اي است كه وقتي كسي نام برند شما را جستجو مي‌كند، نمايش داده خواهد شد. چيزي كه در اين صفحه نمايش داده مي‌شود، همان ديدگاهي است كه گوگل از برند شما دارد. به همين جهت، همواره روي ارزيابي و بهينه‌سازي اين بخش بايد تمركز داشته باشيد.

    3. بازاريابي محتوا

    برخي تصور مي‌كنند كه بازاريابي محتوايي يا كانتنت ماركتينگ صرفا به سئو آن پيچ و وب‌سايت شما مربوط مي‌شود. اما اگر بخواهيم يك نگاه كلي‌تر داشته باشيم، مي‌توان گفت انتشار يك محتواي خوب بر روي سايت، تنها بخشي از اين رويكرد بوده و تمام محتوايي كه شما در هر جايي از وب منتشر مي‌كنيد نيز شامل بازاريابي محتوا مي‌شود. اين يعني اگر شما يك پست مهمان در سايتي ديگر بنويسيد يا به كمك يك اينفوگرافي، يك بك لينك از سايتي معتبر بگيريد، در واقع بازاريابي محتوا انجام داده‌ايد.

    بازاريابي محتوا، فرصتي عالي براي ايجاد يك محتواي جذاب و تعامل‌برانگيز براي بهبود سئو خارجي است كه باعث مي‌شود ساير سايت‌ها يا افراد آن را به اشتراك بگذارند يا به صفحه آن محتوا لينك بدهند. موارد زير برخي از مرسوم‌ترين تاكتيك‌هاي بازاريابي محتوا هستند:

    • پست‌هاي وبلاگ
    • اينفوگرافي‌ها
    • نظرسنجي‌ها يا تحقيقات
    • كتاب‌هاي الكترونيكي
    4. محتواي پي آر (PR)

    محتواي پي آر يا اصطلاحا «روابط عمومي» كه معمولا به اخبار يا رويدادهاي مرتبط با برندها مربوط مي‌شود، تكنيكي عالي براي لينك سازي و افزايش اعتبار دامنه در مقياس بسيار بالاست. اگر بتوانيد استراتژي PR خود را به بهترين شكل ممكن تدوين كنيد، ممكن است از ساير منابع يا سايت‌هاي مرتبط نيز بك لينك بگيريد. محتواي PR علاوه بر كمك به لينك سازي و بهود سئو خارجي مي‌تواند فوايد ديگري هم داشته باشد:

    • آگاهي از برند و اعتبار صفحه نتايج موتور جستجو برند را افزايش مي‌دهد.
    • كسب‌وكارتان را در مقابل مخاطب هدف شما قرار داده و باعث مي‌شود كه آنها در مورد شما صحبت كنند.
    • سبب افزايش ترافيك مي‌شود.
    • سبب شناخته شده شما به عنوان پيشرو در كسب‌وكار و نهايتا باعث افزايش اعتبار شما مي‌شود.
    5. سئو محلي

    اگرچه سئو محلي يك مبحث كاملا مجزاست اما از برخي از المان‌هاي آن به عنوان بخشي از تاكتيك‌هاي مرتبط با سئو خارجي مي‌توان استفاده كرد.

    گوگل ماي بيزسنس

    تحقيقات نشان مي‌دهند كه 46 درصد از جستجوهاي گوگل مربوط به پيدا كردن اطلاعات كسب‌وكارهاي محلي است. اين يعني اگر شما وب‌سايت خود را براي نمايش در ميان كسب‌وكارهاي محلي بهينه نكنيد، تعداد زيادي از مشتريان بالقوه را از دست خواهيد داد. به علاوه، خود اين كار نيز بخشي از سئو خارجي است.

    نقل و قول (Citation)

    يك نقل و قول به اشاره به كسب‌وكار، آدرس، شماره تلفن يا حتي برند شما در فضاي آنلاين اشاره دارد و لازم است اطلاعاتي كه در فضاي مجازي از خود قرار مي‌دهيد، كاملا درست باشند.

    6. سوشال سيگنال

    حضور در شبكه هاي اجتماعي مستقيما نمي‌تواند روي رنكينگ شما تاثير بگذارند اما سكويي براي ديده شدن بهتر شما و كسب‌وكارتان هستند. بسياري از كاربراني كه مي‌خواهند با يك برند ارتباط داشته باشند، قبل از هر چيز براي كسب اطلاعات بيشتر سراغ شبكه هاي اجتماعي مي‌روند. با اين تفاسير، بسيار مهم است كه حضوري پررنگ در اين شبكه‌ها داشته و به آن‌ها به چشم كانالي براي معرفي و تبليغ برند خود نگاه كنيد. لايك، كامنت، اشتراك‌گذاري محتواي شما و هرگونه تعامل ديگري كه كاربران با محتواي شما در شبكه هاي اجتماعي داشته باشند، سبب به دست آوردن سوشال سيگنال مي‌شود.

    7. انجمن هاي اينترنتي

    اگرچه طي سال‌هاي اخير از انجمن‌هاي اينترنتي و فروم‌ها به شكل بدي براي لينك سازي استفاده شده، ولي ما همچنان حضور در اين فضا را به عنوان يك تاكتيك سئو خارجي معرفي مي‌كنيم. البته رويكردي كه ما براي شما داريم، كاملا متفاوت است؛ به جاي اينكه به انجمن‌هاي اينترنتي صرفا به فرصتي براي لينك سازي نگاه كنيد، سعي كنيد با مخاطبان و مشتريان بالقوه‌اي كه در فروم‌هاي مرتبط فعاليت دارند، در مورد محصول يا خدمات‌تان صحبت كرده و خود را در كارتان به عنوان يك متخصص معرفي كنيد. با اين شيوه، فروم‌ها مي‌توانند در كنار ايجاد حس اعتماد، به لينك سازي و آگاهي از برند نيز كمك زيادي كنند.

    8. اينفلوئنسر ماركتينگ

    همكاري با اينفلوئنسرها در شبكه‌هاي اجتماعي مختلفي مانند يوتيوب، اينستاگرام و تيك تاك، يكي از بهترين راه‌ها براي افزايش آگاهي از برند و معرفي شما به مخاطبان است. اگر با استفاده از اينفلوئنسر ماركتينگ به دنبال گرفتن بك لينك هستيد، مطمئن شويد تمامي آنها نو فالو هستند؛ لينك‌هايي با محتواي اسپانسر، بر خلاف دستورالعمل‌هاي گوگل است. بهتر است اين اصل را باز هم يادآوري كنيم: سئو خارجي صرفا به معني لينك سازي و گرفتن بك لينك نيست؛ در عوض، از فرصت‌هاي موجود مي‌توان براي ارتباط بهتر با مخاطبان و مشتريان احتمالي استفاده كرد.

    9. رويدادهاي آنلاين و وبينارها

    برگزاري رويدادها و وبينارها يكي از بهترين تاكتيك هاي سئو خارجي است و انجام آن مي‌تواند كمك زيادي به برندسازي شما كمك كند. اگرچه براي برگزاري يك وبينار خوب بايد زحمت زيادي كشيد، ولي اگر همه‌چيز به‌درستي انجام شود، هيچ روشي به اندازه وبينار و رويدادهاي آنلاين نمي‌تواند به برندسازي و تبليغ شما كمك كند. در صورتي كه وبينار شما موفق باشد، مردم و رسانه‌ها در مورد شما صحبت خواهند كرد و همين موضوع، فرصتي بسيار خوب براي گرفتن بك لينك را نيز فراهم مي‌كند.

    10. پست مهمان

    ارسال پست مهمان يكي از تكنيك هاي مرسوم و البته بسيار خوب براي لينك سازي است كه مي‌تواند ترافيكي هدفمند را روانه وب‌سايت شما كند. براي اين كار كافي‌ست در وب‌سايت فرد ديگر، مطلبي باارزش براي مخاطبان آن سايت بنويسيد و در ازاي آن، لينك دريافت كنيد. هدف اصلي شما از ارسال پست هاي مهمان بايد ارتباط با مخاطبان جديد و دريافت ترافيك از وب‌سايتي مرتبط و در نهايت برندسازي باشد؛ اگر اين كار به‌درستي انجام شود، مي‌توانيد علاوه بر لينك، مشتريان تازه نيز پيدا كنيد.

    11. پادكست

    اين روزها پادكست‌ها خيلي محبوب شده‌اند و اگر از آن‌ها به عنوان يك تاكتيك كاربردي براي بهود سئو خارجي خود استفاده نكنيد، فرصتي بزرگ را براي برندسازي از دست داده‌ايد. خوشبختانه يا متاسفانه، بسياري از كسب‌وكارها هنوز سمت درست كردن پادكست نيامده‌اند و اين يعني فرصتي عالي براي لينك سازي و بهبود سئو خارجي پيش روي بسياري از افراد است.

    12. نقدهاي آنلاين (Reviews)

    آيا مي‌دانستيد كه 93 درصد از مردم مي‌گويند نظرهاي كاربران اينترنتي روي تصميم آنها براي خريد اثرگذار است؟ استفاده از نقدهاي آنلاين يكي از بهترين و موثرترين تاكتيك‌هاي سئو خارجي است كه متاسفانه بسياري از افراد، آن‌ها را دست كم مي‌گيرند. بر خلاف تصور بسياري از افراد، گوگل از ريويوهاي آنلاين و نظرهاي كاربران براي اعتبار دادن به برندها استفاده مي‌كند؛ اتفاقي كه در نهايت به افزايش اعتبار دامنه منتهي مي‌شود.

    كسب‌وكاري كه در شبكه‌هاي اجتماعي، پلتفرم‌هاي شخص ثالث و وب‌سايت‌هاي مختلف بتواند بازخوردهاي مثبتي را دريافت كند، جايگاه خود را به عنوان يك برند تثبيت كرده و علاوه بر دريافت بك لينك، مي‌تواند ترافيك وب‌سايت و نرخ تبديل كاربر به مشتري را نيز افزايش دهد.

    13. بازنشر محتوا

    خيلي وقت‌ها وب‌سايت‌هاي مختلف به جاي اينكه خودشان براي توليد محتوا دست به كار شوند، به بازنشر محتواي ارزشمند ديگر سايت‌ها مي‌پردازند؛ ياهو يكي از بزرگ‌ترين پلتفرم‌هايي است كه معمولا محتواي ديگر منابع معتبر را بازنشر مي‌كند. اما چنين كاري چگونه مي‌تواند بخشي از تاكتيك سئو خارجي باشد؟

    به عنوان يك تاكتيك سئو، كاربران مي‌توانند مقاله‌ها و محتواي خود را روي سايت‌هاي ديگر بازنشر كرده و به ازاي آن، يك لينك به مطلب اصلي بدهند تا از مشكلات تكراري شدن مطالب نيز جلوگيري شود. گوگل حتي پيشنهاد مي‌كند كه از آن منبع يا سايت بخواهيد كه در مطلب بازنشرشده از تگ noindex نيز استفاده كند. با اين كار، محتواي شما در مقابل مخاطبان بيشتري قرار گرفته و وب‌سايت شما بك لينك نيز دريافت خواهد كرد.

    14. دايركتوري هاي آنلاين

    يكي ديگر از تكنيك‌هاي قديمي براي بهبود سئو خارجي، ثبت آدرس سايت در دايركتوري‌هاي آنلاين است؛ اين روش به گرفتن بك لينك هايي با اعتبار بالا كمك زيادي مي‌كند. البته كمي طول مي‌كشد كه از آن سايت‌ها بتوانيد مخاطبان تازه و ترافيك زياد دريافت كنيد، اما اين روش در طولاني‌مدت جواب مي‌دهد.

    15. رپورتاژ آگهي

    انتشار رپورتاژ آگهي در سايت‌هاي ديگر، يكي از قديمي‌ترين و بهترين تكنيك‌هاي لينك سازي و بهبود سئو خارجي است كه اگر به‌درستي انجام شود، هميشه جواب مي‌دهد. رپورتاژ آگهي مي‌تواند هدفي به جز معرفي خدمات يا محصولات داشته باشد و صرفا براي گرفتن بك لينك از سايتي با اعتبار بالاتر انجام شود. هرچند، اگر مي‌خواهيد بهترين نتيجه را بگيريد، بهتر است محتواي خود را در سايتي با موضوع مرتبط منتشر كنيد تا مخاطبان آن سايت نيز براي مطالعه ديگر مقاله‌هاي سايت شما يا حتي خريد محصولات و خدمات‌تان ترغيب شوند.

    منبع:هميار



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۱۱ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    سئو خارجي(seo off page) چيست؟ مزاياي سئو خارجي براي كسب و كارهاي اينترنتي؟عوامل موثر در سئو خارجي؟

    سئو خارجي (seo off page) چيست؟

    سئو خارجي كه به آن سئوي آف پيچ (OffPage SEO) هم گفته مي‌شود، مجموعه اقداماتي است كه خارج از وب‌سايت انجام مي‌گيرد و بر رتبه‌بندي صفحات سايت شما در نتايج موتورهاي جستجو تأثير مي‌گذارد. فاكتورها و عواملي مختلفي روي سئوي خارجي تأثير دارند و اگر اين فاكتورها به درستي و به صورت هوشمندانه رعايت شود، مطمئن باشيد كه به سايت شما كمك مي‌كند كه در موتورهاي جستجو رتبه بگيرد.

    سئو خارجي (آف پيج سئو): اين بخش از سئو، خارج از سايت انجام مي‌شود و اقداماتي مثل بازاريابي در رسانه‌هاي اجتماعي و اينفلوئنسر ماركتينگ را شامل مي‌شود. در واقع ما از اين روش‌ها استفاده مي‌كنيم تا لينك‌هاي خارجي براي سايت خودمان بسازيم و رتبه سايت خود را در موتورهاي جستجو بهبود ببخشيم. با اين اقدامات اعتبار سايت ما به شدت افزايش مي‌يابد. البته توجه داشته باشيد كه سئو خارجي از كنترل صاحب كسب و كار اينترنتي خارج است؛ چون اين كارها به صورت كامل خارج از سايت انجام مي‌شود.

    سئو خارجي (seo off page)

    مزاياي سئو خارجي براي كسب و كارهاي اينترنتي

    به صورت كلي نمي‌توان تاثير سئو بر كسب و كار آنلاين را ناديده گرفت. همچنين سئوي خارجي مزاياي مختلفي براي وب‌سايت‌ها و كسب و كارهاي اينترنتي دارد. در ادامه اين بخش از مقاله تصميم داريم به چند مورد از مهم‌ترين مزاياي سئو خارجي براي بيزينس‌هاي آنلاين بپردازيم:

    مزاياي سئو خارجي براي كسب و كارهاي اينترنتي

    1. بهبود رتبه سايت در موتورهاي جستجو

    اصلاً هدف مديران و صاحبان كسب و كارهاي اينترنتي از سئو چيست؟ چرا اينقدر سئو براي آن‌ها اهميت دارد؟ در پاسخ به اين سوالات بايد گفت كه سئو باعث مي‌شود كه سايت ما از ديد موتورهاي جستجو و خصوصاً گوگل، معتبر و ارزشمند شناخته شود. وقتي موتورهاي جستجو سايت ما را ارزشمند بدانند، به آن توجه مي‌كنند و حاصل اين توجه، قرار گرفتن سايت ما در بهترين نتايج جستجو خواهد بود. بنابراين در صورتي كه مي‌خواهيد صفحات سايت خود را در بين بهترين نتايج جستجوي گوگل ببينيد، سئو و خصوصاً سئوي خارجي را جدي بگيريد.

    2. افزايش ترافيك سايت

    وقتي رتبه صفحات سايت ما در موتورهاي جستجو و خصوصاً گوگل بهتر شود، قطعاً كاربران بيشتري وارد سايت ما مي‌شوند و با اين كار ترافيك سايت ما به ميزان قابل توجهي افزايش مي‌يابد. هر چه تعداد كاربران ورودي به سايت ما بيشتر شود، قطعاً احتمال خريد كردن آن‌ها از سايت ما هم بيشتر مي‌شود و در نتيجه فروش كسب و كار ما افزايش خواهد يافت.

    3. ورود كاربران رسانه هاي مختلف به سايت ما

    وقتي ما روي سئو داخلي سايت خود كار مي‌كنيم، در واقع داريم تمركز خود را روي جلب رضايت موتورهاي جستجو مي‌گذاريم و تلاش مي‌كنيم كه كاربران زيادي را از سوي موتورهاي جستجو جذب كنيم. اين در حالي است كه وقتي سعي مي‌كنيم روي سئو خارجي كار كنيم داريم تمركز خود را روي رسانه‌هاي مختلف از قبيل رسانه‌هاي اجتماعي، سايت‌هاي پرطرفدار و غيره مي‌گذاريم. در نتيجه مي‌توانيم از فضاهاي مختلفي مخاطب جذب كنيم.

    4. افزايش اعتبار سايت و امكان كسب درآمد از همين اعتبار

    يكي ديگر از مزاياي مهم كار كردن روي سئوي خارجي سايت اين است كه موجب افزايش اعتبار سايت ما مي‌شود. وقتي اعتبار سايت ما افزايش يابد، گوگل خيلي راحت‌تر به ما اعتماد مي‌كند و صفحات سايت ما را در بين بهترين نتايج جستجوي خودش قرار مي‌دهد. از طرفي وقتي ساير متخصصان تبليغات و بيزينس‌هاي اينترنتي ببينند كه اعتبار سايت ما بالا است، از ما درخواست مي‌كنند كه تبليغات خودشان را در سايت ما منتشر كنند و در قبال انتشار تبليغات خود، هزينه‌اي را به ما بپردازند. وقتي اين كار انجام شود، درآمد چشمگيري به سمت كسب و كار ما سرازير خواهد شد.

    فاكتورها و عوامل موثر در سئو خارجي

    متخصصان و كارشناسان مختلف سئو، راهكارها و ابزارهاي مختلفي را براي سئو خارجي سايت پيشنهاد مي‌دهند. در اين بخش از مقاله تصميم داريم به مهم‌ترين و اصلي‌ترين عواملي كه در سئوي آف پيج تأثير دارند، اشاره كنيم.

    فاكتورها و عوامل موثر در سئو خارجي

    1. تعداد دامنه هايي كه به سايت شما لينك داده اند

    يكي از مهم‌ترين عواملي كه روي سئوي خارجي سايت شما تأثير دارد، تعداد دامنه‌هايي است كه به سايت شما لينك داده‌اند. خيلي مهم است كه سايت‌هاي مختلفي به سايت شما لينك داده باشند. وقتي تعداد دامنه‌ها بالا مي‌رود، گوگل به اين نتيجه مي‌رسد كه محتوا و سايت شما اعتبار بالايي دارد و مي‌تواند محتواي شما را به مخاطبان بالقوه پيشنهاد دهد. به اين دليل است كه برخي از كسب و كارهاي اينترنتي در سايت‌هاي مختلفي رپورتاژ آگهي منتشر مي‌كنند و تلاش مي‌كنند كه از دامنه‌هاي زيادي به سايت خود لينك دهند.

    2. تعداد صفحاتي كه به سايت شما لينك داده اند

    يكي ديگر از فاكتورهاي مهم و ارزشمندي كه روي سئوي خارجي سايت شما تأثير دارد، تعداد صفحاتي است كه به سايت شما لينك داده‌اند كه به آن بك لينك نيز مي‌گويند. درست است كه تعداد دامنه‌هايي كه به سايت شما لينك داده‌اند اهميت دارد ولي تعداد صفحات هم مهم است و بايد به آن توجه كرد. فرض كنيد يك دامنه تنها در يكي از صفحات خودش به سايت شما لينك دهد. چقدر تفاوت دارد با دامنه‌اي كه در شش مورد از صفحاتش به سايت شما لينك داده است؟ قطعاً هر چه تعداد صفحاتي كه به شما لينك داده‌اند بيشتر شود، اعتبار صفحات و دامنه سايت شما بيشتر مي‌شود و گوگل بيشتر به شما اعتماد مي‌كند.

    3. رتبه صفحاتي كه به سايت شما لينك داده اند

    بدون شك تمام صفحاتي كه به سايت شما لينك داده‌اند، با هم برابر نيستند. اعتبار، ارزش و رتبه آن‌ها در گوگل و ساير موتورهاي جستجو قطعاً با هم فرق دارد. هر چه رتبه صفحاتي كه به شما لينك داده‌اند بهتر باشد، حتماً گوگل براي لينك‌هايي كه به شما داده‌اند، ارزش بيشتري قائل مي‌شود و باور مي‌كند كه سايت شما بسيار ارزشمند و معتبر است كه سايت‌هاي معتبر حاضر شده‌اند در محتواي خودشان به سايت شما لينك بدهند.

    بنابراين اگر مي‌خواهيد خيلي سريع اعتماد گوگل را جلب كنيد و رتبه صفحات سايت خود را در موتورهاي جستجو بهبود ببخشيد، سعي كنيد در سايت‌هايي لينك بسازيد كه رتبه صفحات آن‌ها عالي باشد. هر چه رتبه اين صفحات بهتر باشد، سايت شما سريع‌تر رشد مي‌كند و در گوگل جايگاه مي‌گيرد.

    4. مرتبط بودن صفحاتي كه به سايت شما لينك داده اند

    يكي ديگر از فاكتورهايي كه به موفقيت استراتژي سئو خارجي سايت شما كمك مي‌كند، بك لينك گرفتن از صفحاتي است كه با عنوان صفحه سايت شما مرتبط هستند. اگر موضوع صفحه‌اي كه مي‌خواهيد از آن بك لينك بگيريد، با موضوع صفحه سايت شما مرتبط باشد، گوگل و ساير موتورهاي جستجو ارزش بيشتري براي اين لينك قائل مي‌شوند.

    5. اعتبار دامنه هايي به سايت شما لينك داده اند

    يكي ديگر از عواملي كه روي سئو خارجي سايت شما تأثير دارد، اعتبار دامنه‌هايي است كه به سايت شما لينك داده‌اند. هر چه اعتبار دامنه‌هايي (Domain Authority) كه به سايت شما لينك داده‌اند بهتر و بالاتر باشد، قطعاً گوگل هم به دامنه سايت شما اعتبار بيشتري مي‌دهد و براي آن ارزش و اهميت بيشتري قائل مي‌شود. بنابراين وقتي مي‌خواهيد رپورتاژ آگهي منتشر كنيد، سعي كنيد سراغ سايت‌هاي برويد كه اعتبار دامنه بالايي داشته باشند.

    6. دريافت لينك از صفحه اصلي سايت هايي كه به شما لينك داده اند

    متخصصان و كارشناسان سئو بر اين باور هستند كه لينك‌هايي كه از صفحه اصلي (Home Page) سايت‌ها مي‌گيريم، خيلي ارزشمندتر از لينك‌هايي هستند كه از ساير صفحات سايت‌‌ها مي‌گيريم. اين لينك‌ها قدرت بالاتري دارند و گوگل به آن‌ها اهميت بيشتري مي‌دهد.

    7. تعداد لينك هاي نوفالو (Nofollow) و فالو (Dofollow)

    پيش از آنكه بخواهيم اين مورد را بررسي كنيم بايد با مفهوم لينك فالو و نوفالو آشنا شويم. وقتي شما داريد در سايت خود محتوا توليد مي‌كنيد، يك سري لينك داخلي و خارجي به محتواي خود اضافه مي‌كنيد. يك سري از اين لينك‌ها، فالو (Dofollow) هستند؛ به اين معنا كه شما هم محتواي آن‌ها را ارزشمند مي‌دانيد. به طور پيش‌فرض همه لينك‌ها فالو هستند و خزنده‌هاي گوگل هم اين لينك‌ها را رديابي مي‌كنند.

    حال اگر يك لينك داخلي يا خارجي به محتواي خود اضافه كنيد و يك تگ نوفالو براي اين لينك در نظر بگيريد، ديگر گوگل آن را رديابي و دنبال نمي‌كند و به همين خاطر به اين لينك‌ها، نوفالو (Nofollow) گفته مي‌شود. حال سراغ بحث سئو خارجي برگرديم و ببينيم لينك‌هاي فالو و نوفالو چه تأثيري در سئوي خارجي سايت دارند. گوگل رسماً اعلام كرده است كه لينك‌هاي نوفالو را در نظر نمي‌گيرد و آن‌ها را به عنوان لينك خارجي محاسبه نمي‌كند. بنابراين براي سئو خارجي سايت خود تنها مي‌توانيد روي لينك‌هاي فالو حساب باز كنيد.

    8. تنوع انواع لينك

    يكي ديگر از نكاتي كه بايد مد نظر قرار دهيد اين است كه سعي كنيد از سايت‌هاي مختلف، بك لينك‌هاي مختلف بگيريد. فرض كنيد كه از سايت‌هاي مختلف بخواهيد كه تنها به يك صفحه از سايت شما لينك دهند و ساير صفحات سايت خود را ناديده بگيريد. چه اتفاقي ميفتد؟ قطعاً گوگل اين نوع از لينك سازي را غيرطبيعي مي‌داند و براي آن ارزش و اعتبار چنداني قائل نمي‌شود.

    9. لينك هايي كه در بدنه محتوا هستند

    متخصصان و كارشناسان محتوا و سئو بر اين باور هستند كه بهتر است لينك خارجي در بدنه و داخل محتوا ساخته شود. لينك‌هايي كه در متن محتوا نيستند و به نوعي در خارج از متن و بدنه محتوا ساخته شده‌اند، نسبت به لينك‌هايي كه در بدنه محتوا هستند ارزش و اعتبار كمتري دارند.

    تجربه كاربري يا UX چه تاثيري در سئو سايت دارد؟

    10. انكرتكست لينك

    يكي ديگر از نكات مهمي كه براي لينك سازي بايد مد نظر قرار دهيد، انكرتكست لينك است. بايد تلاش كنيد كه از كلمه كليدي صفحه مقصد در انكر تكست استفاده كنيد. در صورتي كه در انتخاب انكرتكست دقت كافي را به خرج ندهيد، ممكن است تأثير منفي روي رتبه‌بندي سايت خود بگذاريد.

    منبع:هميار



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۱۰ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    رپورتاژ آگهي (رپورتاژ خبري) چيست؟

    رپورتاژ آگهي (رپورتاژ خبري) چيست؟

    همان‌طور كه مي‌توان حدس زد رپورتاژ آگهي يا رپورتاژ خبري در واقع نوعي از تبليغات متني در قالب يك گزارش و خبر است. سايت مشهور Entrepreneur در تعريف خود از رپورتاژ آگهي اين گونه مي‌گويد كه:

    رپورتاژ آگهي (رپورتاژ خبري) در واقع اطلاعيه‌اي است كه از سوي واحد روابط عمومي با هدف اطلاع‌رساني اتفاقات كسب و كار به مردم در رسانه‌هاي مختلف و انتشارات مرتبط و هدفمند منتشر مي‌‌شود. در واقع رپورتاژ خبري نوعي تبليغات همسان است كه به صورت يك گزارش يا رپورتاژ خبري نوشته مي‌شود و البته بايد از نظر تبليغاتي يك فرد متخصص و خبره روي آن كار كند. شما در رپورتاژ آگهي مخاطبان‌تان را در يك مسير مشخص همراهي مي‌كنيد تا به سمتي كه مي‌خواهيد هدايت شوند و اتفاقي كه مي‌خواهيد رقم بخورد.

    رپورتاژ آگهي در تبليغات اينترنتي به چه شكل است؟

    در دنياي امروز كه مخاطبان زيادي در فضاي اينترنت حضور دارند، تبليغات و بازاريابي نيز رنگ و بوي ديگري گرفته و شاهد استفاده از ابزارهاي تبليغات آنلاين و ديجيتال هستيم. به همين دليل رپورتاژ آگهي نيز به عنوان يكي از مهمترين اقدامات روابط عمومي در جهت اطلاع‌رساني، تبليغات و برقراري ارتباط با مخاطبان تاثير مهمي در تبليغات اينترنتي خواهد داشت.
    در تبليغات اينترنتي شما مي‌توانيد با استفاده از انتشار رپورتاژ آگهي يا رپورتاژ خبري در سايت‌هاي پربازديد كه مخاطب هدف شما در آنجا حضور دارد، اطلاع رساني و برنامه تبليغاتي خود را پياده كنيد. ضمن اينكه در بازاريابي اينترنتي يا ديجيتال ماركتينگ موضوع سئو اهميت بسيار زيادي دارد و رپورتاژ يكي از مواردي است كه تاثير بسيار خوبي روي سئو خواهد داشت.

    مزاياي رپورتاژ آگهي كدام است؟

    طبيعتا كمپين‌هاي روابط عمومي به هر شكلي كه پياده شوند اهميت زيادي دارند. يكي از دلايلي كه باعث اهميت زياد رپورتاژ آگهي مي‌شود، فراگير بودن اين روش است كه مي‌توانيد متن را در طيف وسيعي از رسانه‌هاي آفلاين و آنلاين منتشر كنيد.

    ديده شدن بيشتر
    با توجه به فراگير بودن و جامعيت رپورتاژ آگهي كه در بالا به آن اشاره كرديم، شما مي‌توانيد كانال‌هاي توزيع محتواي زيادي را چون سايت‌هاي پربازديد و پرمخاطب، شبكه‌هاي اجتماعي، رسانه‌هاي مكتوب و… انتخاب كنيد تا بتوانيد طيف وسيعي از مخاطبان را هدف قرار دهيد. بنابراين انتشار رپورتاژ آگهي شانس ديده شدن برند و محصولات شما را چندين برابر مي‌كند و يكي از كاركردهاي اصلي رپورتاژ برندسازي و آگاهي از برند است.

    مناسب براي همه
    يكي ديگر از مزاياي مهم رپورتاژ آگهي است كه همه كسب و كارها، چه كوچك و چه بزرگ مي‌توانند با اهداف مختلف از اين روش استفاده كنند. فرقي نمي‌كند كسب و كار شما يك نمونه B2B يا B2C باشد، مهم اين است كه با انتشار يك رپورتاژ آگهي قدرتمند مي‌توانيد حرف خود را به گوش مخاطبان زيادي برسانيد.

    برندسازي و افزايش اعتبار برند
    همان طور كه پيشتر اشاره كرديم يكي از مهمترين مزاياي انتشار رپورتاژ در كانال‌هاي پرمخاطب توزيع محتوا اين است كه آگاهي از برند شما بيشتر مي‌شود. ضمن اينكه تداوم انتشار رپورتاژ مي‌تواند به افزايش اعتبار برند شما كمك كند.

    هزينه مناسب
    رپورتاژ خبري نسبت به برخي از روش‌هاي ديگر هزينه مناسب‌تري دارد و حتي اگر رپورتاژ آنقدر قوي و جذاب باشد كه بتواند مخاطبان بيشتري جذب كند، بسياري از كانال‌هاي توزيع محتوا آن را منتشر خواهند كرد. شما با يك هزينه معقول مي‌توانيد پيام خود را به گوش مخاطبان هدف‌تان برسانيد، نرخ تبديل و وضعيت سئوي سايت را بهبود بخشيد.

    بهبود سئو
    انتشار رپورتاژ آگهي يكي از بهترين و موثرترين روش‌ها در گرفتن بك لينك و بهبود سئو خارجي سايت است. علت اصلي اين مسئله اينجاست كه وقتي رپورتاژ خود را در يك سايت پرمخاطب منتشر مي‌كنيد و روي كلمات كليدي موردنظرتان لينك مي‌دهيد، مي‌توانيد از يك سايت معتبر لينك فالو (Follow) داشته باشيد. ضمن اينكه متن رپورتاژ شما در نتايج گوگل رتبه خوبي خواهد داشت.

    هنگام تهيه رپورتاژ آگهي به چه نكاتي بايد توجه كنيم؟

    پيش از انتخاب صحيح كانال‌هاي توزيع محتوا براي انتشار رپورتاژ و رساندن پيام به مخاطب، يك مرحله مهم به نام آماده‌سازي و تدوين رپورتاژ وجود دارد از اهميت بسيار زيادي برخوردار است. براي تهيه رپورتاژ آگهي نكات مهمي وجود دارد كه بايد به آنها توجه كنيم و در ادامه به چند مورد مهم اشاره خواهيم كرد.

    رعايت ساختار
    براي نوشتن هر نوع متني، ساختار مشخصي وجود دارد كه شما بايد اصول درست آن را رعايت كنيد. رپورتاژ نيز از اين قاعده مستثني نيست و بايد گام به گام بتوانيد ساختار درست آن را از لحظه شروع تا نقطه پايان و نوشتن كال تو اكشن (CTA) رعايت كنيد.

    مقاله يا خبر بنويسيد
    قرار نيست به صورت مستقيم تبليغاتي را منتشر كنيم و ما همان طور كه از نام رپورتاژ آگهي پيداست، به دنبال اين هستيم كه اطلاع رساني، تبليغات و برقراري ارتباط با مخاطبان از طريق متني كه ماهيت خبري و مقاله‌اي دارد انجام شود.

    كپي نكنيد
    تمام ارزش يك رپورتاژ آگهي خوب در توليدي و منحصربه‌فرد بودن آن است. به هيچ عنوان نبايد رپورتاژ شما كپي باشد يا شباهت زيادي به نمونه هاي رپورتاژ آگهي ديگر داشته باشد.

    استفاده كلمات كليدي
    حتما در طول رپورتاژ آگهي خود از كلمه كليدي اصلي و كلمات كليدي هم‌خانواده آن استفاده كنيد تا مخاطب شما خيلي زود متوجه شود كه تمركز شما روي چه مواردي است. ضمن اينكه موضوع روي بهبود سئوي سايت موثر است.‌

    ارزش‌ آفريني و كاربردي بودن
    در طول رپورتاژ خود بعد از بيان مشكلات و ارائه يك سري از حقايق بايد نكاتي را درج كنيد كه براي مخاطب ارزش افزوده ايجاد كند و از سوي ديگر كاربردي باشد. يعني بايد طوري مخاطب را كنجكاو كنيد كه ترغيب شود ببيند برند، محصولات و خدمات شما چه نيازي را از او برطرف مي‌كند.

    تيتر جذاب بنويسيد
    هيچ چيز به اندازه يك تيتر جذاب نمي‌تواند مخاطب را به بازكردن لينك رپورتاژ و خواندن تمام آن ترغيب كند. نوشتن تيتر و ليد حرفه‌اي و جذاب كار ساده‌اي نيست و قطعا به همكاري يك متخصص نياز خواهيد داشت. (چنانچه مي‌خواهيد با اصول نوشتن تيترهاي جذاب تبليغاتي بيشتر آشنا شويد، مطالعه اين مقاله را به شما پيشنهاد مي‌كنيم)

    استفاده از المان‌هاي تصويري
    در رپورتاژ هم مانند يك مقاله يا خبر بايد از المان‌هاي تصويري به ويژه عكس‌هاي جذاب و مرتبط با موضوع رپورتاژ و كسب و كار خودتان استفاده كنيد.

    كوتاه و مفيد بنويسيد
    يكي ديگر از نكاتي كه هنگام تهيه رپورتاژ آگهي بايد در نظر بگيريد اين است كه مطلب شما طولاني نشود. در واقع مخاطب در قالب يك رپورتاژ دنبال حل مشكل خود مي‌گردد و حوصله ندارد يك مطلب طولاني بخواند.

    چگونه رپورتاژ آگهي جذاب بنويسيم؟

    براي نوشتن يك رپورتاژ آگهي جذاب علاوه بر موارد گفته شده در قسمت قبلي بايد نكات مهم ديگري را در نظر داشته باشيد.

    • ساده و روان‌نويسي
    • انتخاب لحن و ادبيات درست
    • كيفيت بالاي محتواي متني
    • شناسايي صحيح مخاطبان
    • انتخاب خوب موضوع جذاب و به‌روز
    • نتيجه گيري و كال تو اكشن صحيح
    • رعايت اصول نگارشي و درست‌نويسي

    رپورتاژ آگهي چه تاثيري در سئو سايت دارد؟

    همان گونه كه چندين بار در اين مطلب اشاره كرديم، رپورتاژ آگهي يكي از بهترين راه‌هاي موثر در سئو سايت است. علت اصلي اين موضوع از آنجايي نشات مي‌گيرد كه شما وقتي رپورتاژ خود در كانال‌هاي توزيع محتوا و به ويژه سايت‌هاي پرمخاطب منتشر مي‌كنيد، اين سايت‌ها به شما لينك فالو مي‌دهند و از آنجايي كه مطلب شما هميشه در صفحه اول گوگل نمايش داده مي‌شود و سايت منتشر كننده اعتبار خيلي خوبي دارد، در نتيجه وضعيت سئوي سايت شما خيلي بهتر مي‌شود.

    منبع:يكتانت



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۹:۰۹ توسط:seosite موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious