آموزش نصب قالب وردپرس با 3 روش ؟
آموزش نصب قالب روی وردپرس: وبمسترها همیشه دغدغه داشتن یک قالب خوب برای سایتشان نصب کنند و یکی از قابلیتهایی که وردپرس دارد این است که شما فقط با چند کلیک میتوانید قالب سایت خود را به دلخواه تغییر دهید و ظاهر جدیدی برای سایت خود خلق کنید.
چند روش در وردپرس وجود دارد که شما با استفاده از این روشها میتوانید قالب سایت وردپرسی خود را به سادگی تغییر دهید و سایت خود را با ظاهری جدید نمایان کنید، ما در این آموزش قصد داریم که شما را با نحوه نصب قالب وردپرس آشنا کنیم تا بتوانید به خوبی یک قالب وردپرس برای سایت خود انتخاب کرده و آن را به صورت اصولی نصب کنید، حتما با این مقاله از سری مقالات آموزش وردپرس همراه باشید تا با ۳ روش اصلی آموزش نصب قالب وردپرس به خوبی آشنا شوید.
راهنمای مطالعه:
- آموزش نصب قالب وردپرس با ۳ روش
- 1. نصب قالب وردپرس از طریق مخزن وردپرس
- مخزن قالب های رایگان وردپرس
- دسترسی به قالب رایگان وردپرس از پیشخوان
- 2. نصب قالبهای پرمیوم وردپرس از طریق پیشخوان
- 3. نصب قالب وردپرس از طریق هاست
- آیا قالبهای مخزن وردپرس برای سایت ما مناسب هستند؟
- چند قالب میتوانیم در سایت خود داشته باشیم؟
- میتوانیم قالب ها را طبق نیاز خود شخصی سازی کنیم؟
برای نصب قالبهای وردپرس 3 روش وجود دارد که شما میتوانید با هر روش که میخواهید به راحتی قالب جدیدی در سایت وردپرس خود نصب کرده و آنرا فعال کنید، ما در این بخش مقاله قصد داریم به هر 3 روش بپردازیم تا شما به خوبی بتوانید به این بخش مسلط شوید و قالب وردپرس خود را نصب و یا تعویض کنید.
1. نصب قالب وردپرس از طریق مخزن وردپرسیکی از روشهایی که میتوانید قالب وردپرس را در سایت خود نصب کنید مخزن وردپرس است، مخزن وردپرس بسیار گسترده است و شما میتوانید با دسترسی به آن هزاران قالب و افزونه را در دسترس خود داشته باشید، این مخزن کاملا رایگان در اختیار شما قرار دارد و میتوانید به سادگی هر قالبی را که دوست دارید دریافت کنید و در سایتهای مختلفی نصب نمایید.
دسترسی به این مخزن کاملا آزاد بوده و شما میتوانید به سادگی هر قالبی را که میخواهید بدون محدودیت دانلود کنید برای دانلود این قالبها هم نیاز نیست که در سایت وردپرس ثبتنام کرده باشید.
مخزن قالب های رایگان وردپرسبرای دسترسی به مخزن وردپرس از 2 روش میتوانید اقدام به این کار کنید، روش اول این است که به آدرس اینترنتی (fa.wordpress.org/themes) مراجعه کنید و از طریق این صفحه به تمامی قالبهایی که در مخزن وردپرس وجود دارند دسترسی داشته باشید.
مخزن وردپرس، منبع قالبهای وردپرس رایگان
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید یک سری قالب به شما نمایش داده شده که میتوانید با کلیک بر روی نام هر قالب آنرا دانلود کرده و در سایت خود مورد استفاده قرار دهید.
دسترسی به قالب رایگان وردپرس از پیشخواندر روش دوم شما میتوانید از طریق مدیریت سایت خود به قالبهای مخزن وردپرس دسترسی داشته باشید و به راحتی آنها را در سایت خود نصب و فعالسازی کنید، این روش کمی سادهتر از روش قبلی است و شما فقط باید چند کلیک انجام دهید تا بتوانید قالب مد نظر خود را در سایت فعال کنید.
نمایش > پوستهها > بارگذاری پوسته" src="https://webkima.com/wp-content/uploads/2020/02/how-install-wordpress-theme-2.jpg" />
نصب قالب وردپرس از پیشخوان وردپرس > نمایش > پوستهها > بارگذاری پوسته
شما برای نصب قالبها از طریق پیشخوان وردپرس باید بر روی نمایش کلیک کرده و از طریق زیر منوهای این گزینه بر روی پوسته ها کلیک کنید تا بتوانید بر روی سایت خود یک سری قالب نصب کنید و یا قالب های سایت خود را مدیریت کنید، این پوستهها همگی در مخزن وردپرس قرار دارند و شما از همه آنها بدون محدودیت میتوانید استفاده کنید.
البته توجه داشته باشید که فقط برخی از این قالبها هستند که به زبان فاسی ترجمه شدهاند و مابقی دیگر پوستهها به زبان اصلی یعنی انگلیسی بوده و ممکن است که شما هنگام استفاده از آنها با مشکل مواجه شوید، پس دقت داشته باشید که پوسته انتخابی شما حتما به زبان فارسی ترجمه شده باشد.
2. نصب قالبهای پرمیوم وردپرس از طریق پیشخوانیکی دیگر از روشهایی که میتوانید قالب مورد نظر خود را نصب و فعال کنید، این است که اول شما باید وارد پیشخوان مدیریت سایت خود شوید، بعد از وارد شدن به پیشخوان، باید از طریق منوی وردپرس بر روی گزینه نمایش کلیک کنید و از طریق این زیر منو بر روی پوستهها مجدد کلیک فرمایید.
نصب قالبهای پرمیوم وردپرس از پیشخوان
خیلی خب شما باید با صفحهای مانند تصویر بالا مواجه شده باشید، در این بخش شما قالبهایی که در سایت خود نصب کردید را در دسترس دارید و اگر میخواهید یک قالب جدید را در سایت خود نصب کنید فقط کافی است که بر روی دکمه افزودن کلیک کنید.
آپلود قالب وردپرس پرمیوم از پیشخوان وردپرس برای نصب آن
شما با کلیک بر روی دکمه افزودن دوباره به مخزن وردپرس متصل میشوید و میتوانید از این طریق قالبهایی که هستند را نصب کنید اما اگر میخواهید یک قالب اختصاصی و شخصی برای سایت خود نصب کنید که فایل آنرا دارید باید بر روی دکمه افزودن پوسته کلیک کرده و از طریق بخش باز شده باید برروی گزینه Choose File کلیک کنید و قالب مورد نظر خود را از سیستم انتخاب کنید تا در سایت آپلود و نصب شود. خیلی ساده میتوانید فایل Zip قالب را که در دسترس دارید انتخاب کنید و بعد بر روی دکمه Open کلیک کنید.
مراحل نصب قالب پولی در وردپرس از طریق پیشخوان
و در آخر هم باید بر روی دکمه نصب کلیک کنید تا قالب در سایت شما آپلود شده و نصب شود، البته توجه داشته باشید که قالب بعد از نصب در سایت شما فعال نمیشود و شما باید تعیین کنید که آیا فعال شود و یا خیر، حتما قبل از فعال کردن و یا تغییر دادن هر قالب در سایت خود یک نسخه پشتیبانی از سایت خود تهیه کنید تا در زمان بروز مشکلات بتوانید با استفاده از این نسخه سایت خود را به حالت اولیه بازگردانی کنید.
3. نصب قالب وردپرس از طریق هاستیکی دیگر از روشهای نصب قالب وردپرس این است که میتوانید از طریق هاست سایت خود قالب وردپرس را نصب کنید، برخی از قالبها هستند که یک سری فایل را همراه خود ندارند و به همین دلیل ممکن است که از طریق پیشخوان وردپرس نتوانید آنها را در سایت خود نصب کنید، شما باید از طریق هاست سایت خود اینکار را انجام دهید و قالب را نصب کرده و در نهایت از طریق پیشخوان فقط قالب را فعال کنید.
برای اینکار شما اول باید دسترسی به بخش File Manager هاست خود داشته باشید، بعد از وارد شن به این بخش باید بر روی پوشه public_html کلیک کرده تا فایلهای سایت خود را در دسترس داشته باشید.
بعد از وارد شدن به این پوشه شما همه پوشه ها و فایلهایی که دارید را میتوانید به سادگی مشاهده کنید، را بین این پوشهها باید بر روی Wp-contnet کلیک کنید تا بتوانید به بخش قالبهای وردپرس دسترسی داشته باشید و قالب مد نظر خود را نصب کنید.
رفتن به دایرکتوری wp-content/themes برای آپلود قالب وردپرس و نصب آن از طریق هاست
خیلی خب برای اینکه به نقطه اصلی قالبهای وردپرس دسترسی داشته باشید باید بر روی پوشه Themes کلیک کنید، در این پوشه همه قالبهایی که نصب کردهاید به شما نمایش داده میشود و میتوانید خیلی ساده آنها را پاکسازی کنید، اما اگر میخواهید یک قالب را به آنها اضافه کنید باید در منو بالا سی پنل بر روی دکمه Upload کلیک کنید تا به بخش آپلود فایل قالب منتقل شوید.
آپلود قالب وردپرس از طریق هاست
در بخش آپلود برای اینکه بتوانید فایل مد نظر خود را آپلود کنید باید بر روی دکمه آبی رنگ Select File کلیک کنید تا فایلهای سیستم خود را در اختیار داشته باشید و به انتخاب یکی از آنها را جهت آپلود شدن در سایت انتخاب کنید، بعد از انتخاب هر فایل برای آپلود یک لودینگ به شما نمایش داده خواهد شد که باید صبر کنید 100% شود و تا فایل به صورت کامل در هاست شما آپلود شود.
آپلود قالب پولی وردپرس از طریق هاست و نصب کردن آن
بعد از آپلود شدن به همان پوشه برگردید و مشاهده خواهید کرد که فایل در اختیار شما قرار دارد و فقط برای نصب قالب باید آنرا از حالت فشرده خارج کنید، برای اینکه بتوانید فایل را از حالت فشرده خارج کنید فقط کافی است که بر روی فایل کلیک راست کرده و بعد بر روی گزینه Extract کلیک کنید تا این هر پوشه و فایلی که داخل فایل zip قالب شما هست از حالت فشرده خارج شده و به یک پوشه تبدیل شود.
برای فعالشدن باید قالب وردپرس را از حالت فشرده خارج کنید
در نهایت هم شما باید به پیشخوان وردپرس خود برگردید و قالب را در سایت خود فعال کنید برای فعال سازی قالب به بخش پوستهها بروید و بعد بر روی پوسته مد نظر خود کلیک کرده و دکمه فعال نمایید را بزنید تا این قالب به خوبی در سایت شما فعال شود، اما همانطور که گفتیم قبل از فعال کردن قالب بهتر است که از سایت خود یک بک آپ دریافت کنید تا در زمان بروز مشکلات بتوانید سایت را به حالت اولیه بازگردانی کنید.
بعد از آپلود فایل قالب از طریق هاست، از پیشخوان قالب وردپرس را فعال میکنیم
بسیار خب روش سوم نصب پوسته وردپرس هم به خوبی آموزش داده شد امیدواریم از این آموزش لذت برده باشید و متوجه شده باشید که چطور میتوانید یک قالب وردپرس را به خوبی در سایت خود آپلود کرده و نصب کنید.
حال قصد داریم یک سری سوال کاربران را که مربوط به قالبهای وردپرس هستند، مطرح کنیم و پاسخ این سوالات را در ادامه مقاله به شما ارائه کنیم تا اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید.
آیا قالبهای مخزن وردپرس برای سایت ما مناسب هستند؟قالبهای بسیار زیادی در مخزن وردپرس وجود دارند که میتوانید از آنها در سایت خود استفاده کنید، اما ممکن است این قالبها برای سایت شما مناسب نباشند چون اکثر قالبهایی که در مخزن وردپرس هستند به زبان اصلی هستند و طراحی شیک ندارند امکانات پیشرفتهای هم همراه خود ندارند که شما بتوانید با استفاده از آنها سایت خود را به خوبی طراحی کنید و یا دیزاین زیبایی برای سایت خود داشته باشید.
در کل نظر ما درباره این قالبها منفی هست و برای سایتهایی که اجرا میکنیم سعی داریم که از این قالبها استفاده نکنیم یا قالبهای اختصاصی برای هر سایت طراحی میکنیم و یا از مارکتهای فروش قالب و افزونه یک سری قالب خریداری میکنیم که امکانات بیشتری دارند و دیزاین زیباتری هم نسبت به قالبهای مخزن وردپرس دارند.
البته اگر طراحی سایت خود را با صفحه ساز المنتور انجام میدهید، میتوانید از قالبهای رایگان هلو المنتور یا آسترا برای این کار استفاده کنید، چون با طراحی سایت با المنتور دیگر نیازی به امکانات خیلی پیشرفته برای قالب وردپرس ندارید.
چند قالب میتوانیم در سایت خود داشته باشیم؟در کل امکان این هست که شما در سایت خود چند قالب را به صورت همزمان نصب کنید اما نمیتوانید همگی آنها را در سایت خود به یکباره فعال کنید و در نهایت باید یک قالب را برای سایت خود فعال کنید که ظاهر وب سایت شما را تشکیل میدهد.
اما توجه داشته باشید که نصب چند قالب در سایت ممکن است یک سری حفرههای امنیت در وردپرس ایجاد کند و امنیت سایت شما را کاهش دهد سعی داشته باشید که یک قالب را به کلی در سایت داشته باشید، نه تنها بحث امنیت در میان است بلکه با نصب چند قالب در سایت خود سرعت سایت کاهش میابد و ممکن است رتبه منفی از موتورهای جستجو دریافت کنید.
میتوانیم قالب ها را طبق نیاز خود شخصی سازی کنیم؟قالبهایی که نصب میکنید همگی به صورت متن باز در اختیار شما قرار دارند و اگر شما به زبان های برنامه نویسی وب تسلط داشته باشید میتوانید قالبها را طبق نیاز خود شخصی سازی کنید و یک سری امکانات به آنها اضافه کنید، اما گر فقط میخواهید ظاهر قالبها را شخصی سازی کنید میتوانید از افزونههایی که صفحهساز وردپرس هستند استفاده کنید و بخشهای مختلف قالب را طبق سلیقه خود طراحی و اجرا کنید.
استفاده از این افزونهها نیاز به مسلط بودن به زبانهای برنامه نویسی ندارد و شما میتوانید با روش کشیدن و رها کردن هر نوع طرحی را که میخواهید در سایت خود اجرا کنید.
منبع : وبکیما
برچسب: ،