ابزار KWFinder چیست؟ معرفی و آموزش نحوه کار با kw finder
ابزار KWFinder چیست؟ معرفی و آموزش نحوه کار با kw finder
جستجوی کلیدواژه ها یکی از پر اهمیت ترین مراحلی است که بازاریابان و سئو کار ها باید با آن آشنایی داشته باشند و آن را به بهترین نحو ممکن انجام دهند. اگر کار جستجوی کلمات کلیدی را به درستی انجام دهید، قطعا قدم بسیار بزرگی در راستای موفقیت کسب و کار مدنظر خود برداشته اید. برای جستجوی کلیدواژه ها، ابزارهای بسیاری وجود دارند که اطلاعات دقیقی را در اختیار شما قرار می دهند که در میان آنها، KWFinder یکی از معروف ترین هاست. در این مقاله قصد داریم این ابزار را به طور کامل معرفی کرده و روش کار با آن را برای شما توضیح دهیم. با ما همراه باشید.
- ابزار KWFinder چیست؟
- آموزش کار با ابزار KWFinder
- جستجو بر اساس کلیدواژه
- پیشنهاد کلیدواژه ها (Suggestions)
- تکمیل خودکار (Auto-complete)
- کلیدواژه های سوالی (Questions)
- بخش پیشنهاد کلیدواژه ها (Suggestions)
- بخش تکمیل خودکار (Auto-complete)
- بخش کلیدواژه های سوالی (Questions)
- جستجو کلیدواژه بر اساس دامنه
- جستجو بر اساس کلیدواژه های ارگانیک و پولی
- پیشنهاد رقبا و لوکیشن
- جستجو بر اساس کلیدواژه
- معیارهای بررسی کلیدواژه ها در ابزار KWFinder
- میزان سختی کلیدواژه (Keyword Difficulty)
- معیارهای بررسی کلیدواژه بر اساس SERP
- خرید ابزار KWFinder – خرید اکانت kwfinder
KWFinder یک ابزار فوق العاده برای جستجوی کلیدواژه ها است که با استفاده از آن می توان صدها کلیدواژه دم دراز (long-tail) با سختی پایین و سرچ بالا را به دست آورد. این ابزار رابط کاربری بسیار مناسبی دارد و معیارهای بسیار مناسبی را برای جستجوی کلیدواژه ها داراست. تمام این ویژگی ها می توانند برای بهبود سئو سایت به شما کمک بسیاری کنند. نکته دیگر در مورد این ابزار این است که شما می توانید برای ده روز به صورت کاملا رایگان از اکانت آزمایشی آن استفاده کنید. در نتیجه، ابزار KW Finder را می توان یکی از بهترین ابزارهای رایگان جستجوی کلیدواژه ها برای سئو سایت دانست. نسخه پولی این ابزار نیز امکانات بسیار گسترده تری را در اختیار شما قرار می دهد.
آموزش کار با ابزار KWFinder
کار با این ابزار بسیار ساده است و در پنل مدیریتی آن هیچ گونه پیچیدگی خاصی وجود ندارد. در ادامه روش کار با بخش های مختلف این ابزار را به شما آموزش می دهیم.
جستجو بر اساس کلیدواژهاستفاده از بخش جستجو بر اساس کلیدواژه به این معناست که شما کلیدواژه اصلی خود را می شناسید. در نتیجه، شما می توانید در این بخش کلیدواژه اصلی کسب و کار خود را وارد کنید و سپس با انتخاب منطقه جغرافیایی مد نظر خود، کلیدواژه های مرتبط با کلیدواژه اصلی خود را به دست آورید.
اگر کسب و کار محلی دارید و سئو محلی مدنظر شماست، حتما بخش location و language را انتخاب کنید تا نتایج دقیق تری را داشته باشید. با کلیک بر روی Find keywords می توانید حد اکثر ۷۰۰ کلیدواژه را بر اساس بخش های زیر ببینید:
پیشنهاد کلیدواژه ها (Suggestions)
بر اساس کلیدواژه هایی که جستجو کرده اید، این ابزار به شما چندین کلیدواژه را پیشنهاد می دهد.
تکمیل خودکار (Auto-complete)
در این بخش API مربوط به ویژگی auto complete گوگل در این ابزار ادغام شده است تا بتوان کلیدواژه های LSI بیشتری را به دست آورد.
کلیدواژه های سوالی (Questions)
در این بخش می توانید کلیدواژه های سوالی مربوط به کسب و کار خود را به دست آورید.
بخش پیشنهاد کلیدواژه ها (Suggestions)
بخش suggestion این ابزار به شما میزان دقیق سرچ کلیدواژه مد نظر را می دهد.
ابزار Keyword Planner گوگل به شما میزان حداقل و حداکثر سرچ کلیدواژه را می دهد. این در حالی است که KWFinder میزان دقیق سرچ را در اختیار شما قرار می دهد. این آمار و ارقام دقیق به شما کمک می کند که دقت کار خود را بالا ببرید و انتخاب درست تری را در جستجوی کلیدواژه ها داشته باشید.
بخش تکمیل خودکار (Auto-complete)
همان طور که گفته شد، در این بخش از API گوگل برای تکمیل خودکار جستجو ها استفاده شده است و ویژگی بسیار مناسبی برای یافتن پر سرچ ترین کلیدواژه ها در حوزه کسب و کار شما است. با استفاده از این بخش می توانید ایده های جدیدی برای کلیدواژه اصلی خود داشته باشید. برای استفاده از این بخش ابزار KW Finder کافی است کلیدواژه مدنظر خود را وارد کنید، گزینه Autocomplete را انتخاب کنید و سپس بر روی دکمه Search کلید کنید. حال می توانید لیستی از کلیدواژه های مرتبط با کلیدواژه اصلی خود را ببینید که همه آن ها می توانند گزینه های مناسبی برای کلید واژه های LSI شما باشند.
بخش کلیدواژه های سوالی (Questions)
در این بخش می توانید کلیدواژه هایی را به دست آورید که فرمت سوالی دارند. در نتیجه، با استفاده از این بخش KWFinder می تواند سوال هایی را ببینید که کاربران آن ها جستجو می کنند و با کلیدواژه اصلی شما مرتبط هستند.
جستجو کلیدواژه بر اساس دامنهاگر مایل هستید کلیدواژه هایی را پیدا کنید که رقبای شما با آن ها رنک گرفته اند، می توانید از بخش Search by domain ابزار KWFinder بهره ببرید. با استفاده از این بخش می توانید کلیدواژه هایی را ببینید که بیشترین ترافیک را برای رقبای شما می آورند. برای استفاده ار این بخش کارهای زیر را انجام دهید.
کلیدواژه های ارگانیک کیوردهایی هستند که سایت به صورت ارگانیک و طبیعی با آن ها رنک می گیرد. کلیدواژه های پولی نیز کیوردهایی هستند که سایت با استفاده از تبلیغات در گوگل با آن ها رنک گرفته است. این ابزار می تواند این کلیدواژه ها را به تفکیک به شما نمایش دهد.
پیشنهاد رقبا و لوکیشنبسته به کلیدواژه یا آدرسی که وارد می کنید، ابزار KWFinder رقبا و لوکیشن هایی را به شما پیشنهاد می کند که شما می توانید آن ها را بسته به حوزه کاری خود بررسی کنید.
معیارهای بررسی کلیدواژه ها در ابزار KWFinderدر داخل پنل این ابزار، جدولی در سمت چپ وجود دارد که به شما معیارهای مختلفی برای بررسی کلیدواژه ها می دهد. بر اساس کلیدواژه ای که جستجو می کنید، می توانید معیارهای زیر را برای آن ببینید و بررسی کنید.
- Trend (فقط برای بخش Search by keyword): روند افزایش و کاهش میزان سرچ کلیدواژه در ۱۲ ماه گذشته
- POS (فقط برای بخش Search by domain): بالاترین جایگاهی که سایت توانسته در نتایج جستجوی گوگل به دست آورد
- Search: میانگین میزان سرچ ماهانه بر اساس داده های ۱۲ ماه گذشته
- EV (فقط برای بخش Search by domain): بخش EV یا Estimated Visits میزان بازدید بر اساس جایگاه در نتایج جستجوی گوگل را تخمین میزند به همراه میزان تقریبی نرخ کلیک و میزان سرچ آن ها
- CPC: هزینه به ازای هر کلیک (Cost per click) در تبلیغات کلیکی
- PPC: میزان رقابت در تبلیغات پولی
- KD: میزان سختی کلیدواژه یا Keyword Difficulty بر اساس URL ها و قدرت آن ها (LPS) در جایگاه اول نتایج جستجوی گوگل
بخش سختی کلیدواژه یا سختی سئو نشان می دهد که قرار گرفتن در نتیجه اول با آن کلیدواژه چقدر سخت خواهد بود. میزان سختی در ابزار KW Finder از صفر تا صد نمایش داده خواهد شد.
این ابزار در ابتدا میزان LPS یا Link Profile Strength تمام آدرس هایی که در نتیجه اول گوگل قرار دارند را محاسبه می کند. این کار با در نظر گرفتن معیارهایی مانند Domain Authority و Page Authority انجام می شود. بعد از محاسبه LPS، این ابزار سختی کلیدواژه (KD) را بر اساس دامنه های با اعتبار کم و با اعتبار بالا در نتیجه اوّل گوگل محاسبه می کند.
معیارهای بررسی کلیدواژه بر اساس SERPبررسی SERP یکی از اساسی ترین بخش های جستجوی کلیدواژه ها است. این بخش به شما کمک می کند که بفهمید آیا کلیدواژه درستی را انتخاب کرده اید و اینکه توانایی رقابت با رقبای خود در نتایج جستجو را دارید یا نه. در بخش SERP می توانید معیارهای زیر را برای کلیدواژه خود ببینید و بررسی کنید:
- DA یا Domain Authority – این بخش پیش بینی می کند که دامنه مد نظر در مقایسه با سایر رقبا چگونه عمل خواهد کرد
- PA یا Page Authority – این بخش پیش بینی می کند که صفحه مد نظر در مقایسه با سایر رقبا چگونه عمل خواهد کرد
- CF یا Citation Flow – میزان با اعتبار بودن و تاثیر گذار بودن دامنه را بر اساس تعداد بک لینک ها تخمین می زند
- TF یا Trust Flow – میزان اعتبار و اثر بخشی دامنه را بر اساس کیفیت بک لینک های آن تخمین می زند. بک لینک از سمت دامنه های با عتبار میزان TF را بالا برده و بک لینک از سمت دامنه های بی کیفیت میزان TF را کاهش می دهد.
- Links – تعداد لینک های خارجی که به URL مدنظر اعتبار می دهند
- FB – تعداد به اشتراک گذاری ها در فیسبوک برای آدرس مدنظر
- LPS – این بخش تخمین می زند که رنک گرفتن در جایگاه مدنظر چقدر سخت خواهد بود. هرچه این رقم بیشتر باشد، رنک گرفتن سخت تر خواهد بود.
- EV – تخمین میزان بازدید در ماه بر اساس جایگاه در نتایج جستجو
همانطور که گفته شد، شما می توانید برای ده روز به صورت آزمایشی و رایگان از این ابزار استفاده کنید، امّا بعد از آن برای استفاده از ویژگی های این ابزار باید اکانت خریداری کنید.
هزینه اکانت بیسیک این ابزار ۳۰ دلار، اکانت پرمیوم ۴۰ دلار و اکانت شرکتی آن ۸۰ دلار است. اکانت بیسیک KWFinder می تواند تا حد مناسبی پاسخگوی نیازهای شما باشد، امّا اگر به دلیل وجود محدودیت ها امکان انجام پرداخت ارزی برای خرید KWFinder را ندارید، می توانید برای خرید اکانت یا برای ثبت درخواست دریافت گزارشات KWFinder با متخصصان تاپ سئو ارتباط برقرار کنید.
منبع: تاپ سئو
برچسب: ،